Baker Boy

baker boy1

kan indeholde reklame i form af affiliatelinks: hat Asos// dress Monki// bag Leowulff// sandals Asos// rings Tine Lindhard, Pandora and byBiehl

Foto: Luka Roné

Jeg har endelig – efter at have talt om sådan en i månedsvis – fået fingrene i en baker boy hat. Og jeg er himmelhenrykt! Men den deler vandene, den lille skurk. Enten synes folk den er C.U.T.E. (mest piger) og ellers synes folk den er meget mærkelig og at jeg ligner en wannabe-student (mest drenge, især ham jeg bor sammen med, tsk tsk.) Men jeg elsker den og jeg går med den. Basta!

english2lyse1

I’ve finally got my hands on a baker boy hat after lusting for one for months and months. And I couldn’t be happier! But it seems to be a deal breaker. Either people find it very cute (girls mainly) or very strange (that’s the boys). I’ll wear it anyways though as I L.O.V.E. it :)

baker boy9baker boy4

Faktisk ville jeg gerne have haft en sort hue dengang jeg blev student (for 12 år siden gisp!). Hvilket slet ikke var hverken ualmindeligt eller aparte på Christianshavns Gymnasium. Dengang i alle tilfælde…

Jeg endte dog i sidste øjeblik med at vælge den klassiske rød/hvide, mest fordi det gjorde min mor glad og den slags er nu engang også vigtigt af og til :)

Men måske det er derfor jeg er så lun på at få lov at sporte den sorte nu? Ikke at de er (helt) ens i modellen, men selvfølgelig kan jeg godt se visse ligheder ;)

baker boy2baker boy8baker boy7baker boy3baker boy6baker boy5

 

(Visited 2.426 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Du bærer den virkelig godt – jeg ville aldrig kunne, men du ser en blanding af sød og sej ud!
  Kunne I vælge en sort hue? Der hvor jeg kommer fra, var den sorte hue symbol på at man var hardcore naturfaglig med både matematik, fysik og kemi på højniveau :)

  1. Betyder den sorte hue ikke, at man har haft fem fag på a-niveau? :D

   Her er hvad jeg fandt på nettet: ” (..) Dog har traditionen lydt at det var klassisksproglige studenter med latin og græsk, der fik sort hue. I dag fører flere gymnasier en tradition, hvor studenter med mange fag på A-niveau får en sort hue på hovedet”

   1. Ikke dengang jeg blev student ;) Dengang var det de klassisksproglige, men alle kunne i princippet vælge den.Og det var der mange der gjorde på mit gymnasium. Især dem der var meget flippede eller goth :) Dog havde jeg faktisk matematik, kemi og fysik på højniveau, så måske jeg skulle have haft den under alle omstændigheder hehe ;) Kram Emily

 2. Du sporter den til UG! Med et grødhoved som mit, må jeg nøjes med at drømme om tanken om så fin en hue. Hurra for dig, dit smukke hoved og din smukke hue!

 3. Jeg havde græsk og latin på højniveau i gymnasiet og den sorte hue var netop tegn på at man havde haft disse to fag og derfor var gammel/klassisksproglig student – men hvis andre havde lyst, kunne de også vælge den sorte udgave

 4. Den er da bare så flot den kjole der! :) <3

  Og er vild med hatten, overvejede også den sorte stundenterhue dengang tiden var til det, men endte også med den klassiske rød/hvide :) Så kan godt forstå at du er sprunget på den nu!