Orange is the new black

acne orange10

kan indeholde reklame i form af affiliatelinks: sweater Acne// tee Acne// jeans Selected Femme// shopper Goyard// sunglasses Céline// pumps Aldo

Foto: Luka Roné

Da jeg købte fødselsdagsgaver til min kæreste for nogle uger siden, faldt jeg over en mægtig pæn, orange sweater i Acne. Men nu var det jo ikke ligefrem gaver til mig selv, jeg var ude at købe og så er mægtigt pæne sweatre i Acne også mægtigt dyre, så jeg besluttede at lade bæstet hænge.

Selvsamme kærestes butik ligger lige overfor Acne Archive i Elmegade. Det er i øvrigt efterhånden blevet en lidt dyr affære for mig, at den ligger lige derovre på den anden side og lokker. Eller billig hvis man sammenligner med de oprindelige priser selvfølgelig ;)

Men så gik det hverken værre eller bedre, end at de havde den herlige, fnulrede, knaldorange sweater liggende, da jeg var forbi i sidste uge. Til halv pris. Godt nok en størrelse for stor, men det må man så tage med.

Og jeg følte mig helt heldig og har nærmest boet i min orange fnullermand siden.

english2lyse1

I LOVE my orange beast of a sweater that I’ve crushed over for some weeks and then luckily found at half price at Acne Archive. It makes every outfit pop and I’ve more or less been living in it for the past week <3

acne orange6acne orange9acne orange5acne orange1acne orange4acne orange2acne orange7acne orange8

 

(Visited 1.745 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Det er sgu også smart, når man sådan kan matche sine nyindkøbte chili’er ;)

  Du formår virkelig altid at bære farver så fint! Personligt føler jeg virkelig, at jeg skal anstrenge mig, for ikke at komme til at ligne én, der kun lige slap levende fra farveeksplosionen i børnehaven, haha. Men ikke på dig. Her er det bare et lækkert skud farve! Og mon ikke den ekstra størrelse bliver lækker at putte i, når de der sommernætter engang bestemmer sig for at gøre deres entré? :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Hej Ea, det er fra Anni Lu og er købt i Another Nué, men de kan også fås mange steder på nettet :) Klem Emily

 2. Virkelig lækre billeder, og må altså sige at det klæder dig utroligt godt med hvide bukser. Flere hvide bukser til dig :-)
  Kh Katrine

  1. Den med diamanten er fra by Biehl og den anden er en min kæreste købte til mig, da vi var på Bali i marts :) Klem Emily

 3. Det er en virkelig god farvekombi du har på, og jeg synes faktisk ikke at sweateren virker for stor til dig, den er nemlig så poset, at det faktisk ser utrolig cool ud ;)

  1. Åh hvor hyggeligt at du læser med fra Norge Lille, det gør mig glad det :) Klem Emily