Galla Look

Emily Salomon Elle Style Awards 2016 outfit photo by Marie My Nemesis Babe-2-3

dress By Malene Birger// clutch BOYY// earrings Sofie Lunøe// shoes Joie (old)

Foto: Marie My

Jeg havde sådan en fortryllende dag i går i forbindelse med forberedelserne til og selve ELLE Style Awards. Men meget mere om det i et eget indlæg i aften. Lige nu skal det blot handle om smukke, lånte fjer og vind i skørterne…

english2lyse1

My look for the Danish ELLE Style Awards 2016 last night. I wore a lovely elegant yet bohemian dress and felt a bit like a modern version (thanks to the cute and fun clutch) of Connie Nielsen in Gladiator.

Emily Salomon Elle Style Awards 2016 outfit photo by Marie My Nemesis Babe-6-2Emily Salomon Elle Style Awards 2016 outfit photo by Marie My Nemesis Babe-2-2-2Emily Salomon Elle Style Awards 2016 outfit photo by Marie My Nemesis Babe-1-2-2

… og vind i håret! Det sad altså noget mere ordentligt inden disse billeder (se bare her) og forhåbentlig også efter. Det bilder jeg mig i alle tilfælde ind. Men det er svært at tæmme ponyhåret og når først der er vind, folder det sig for alvor ud ;)

Jeg var i de fineste, lånte fjer til lejligheden og følte mig en lillebitte smule som en moderne version af Connie Nielsen i Gladiator.

Kjolen er fra Malene Birger og har I et sommerbryllup eller lignende fest i kalenderen, så får den mine varmeste anbefalinger. Den er elegant og samtidig lidt boheme med nettet forneden og frynsedetaljerne. Og i det lækreste silke og dermed ikke sådan en, man uforvarende får det for varmt i.

Den humoristiske clutch taler vist for sig selv og høstede mange kommentarer og så må jeg lige nævne de smukke ‘Pompom’-øreringe, som dygtige Sofie Lunøe havde lavet specielt til mig til i går. De er i massivt guld og derfor vanvittigt tunge, men det gik lige akkurat at have dem på for en aften. Efterfølgende bliver de lavet til to halskæder.

Emily Salomon Elle Style Awards 2016 outfit photo by Marie My Nemesis Babe-5-2Emily Salomon Elle Style Awards 2016 outfit photo by Marie My Nemesis Babe-7Emily Salomon Elle Style Awards 2016 outfit photo by Marie My Nemesis Babe-3-2-2Emily Salomon Elle Style Awards 2016 outfit photo by Marie My Nemesis Babe-10Emily Salomon Elle Style Awards 2016 outfit photo by Marie My Nemesis Babe-12

 

(Visited 4.011 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Åh tak sødeste Lisbeth :D Det er vist den bedste kompliment man kan få <3 Kram E

 1. Så fin kjole! Har du ikke noget mere info om den?? Link, navn, pris? Skal til flere sommerbryllupper og den ville være perfekt <3

  1. Hej Malene, kan godt forstå du er nysgerrig, synes også selv den er et hit :) Den kommer i butik og på webshop om et par uger (start juni). Den kommer til at ligge til 5000 kr. Klem Emily

 2. WOW en flot farve til dig! Kommer da helt i sommerhumør :)
  Virkelig fint outfit E. Smuk kjole, smuk pige og smuk farve!

 3. Du ser jo helt fortryllende ud! Åhh, hvor må det være fantastisk at få lov til at dresse sig så fint op – det sker jo alt for sjældent, man får lov til det!

 4. Jeg synes nu det fineste ved dette look er dit ansigt. Du er super smuk her, hvilket du sædvanligvis også er til hverdag. Men jeg er helt vild med din makeup, det er altså bare spot on :) Og så er jeg nok, som en af de eneste, ikke så begejstret for kjolen, grundet nettet forneden. Uden det net, så havde den været en prinsesse værdig. Sådan er vi heldigvis så forskellige :)

 5. Hej Emily. Jeg pønser lidt på at bestille denne kjole hjem fra nettet i anledning af en heldig kombination af udsalg og en bryllupsinvitation. Jeg synes dog, at det er noget svært at regne størrelserne ud, så jeg håber ikke det er for frækt af mig at spørge til, hvilken størrelse du har kjolen i? :)

  1. Hej Sara, min er en 36 og lidt til den store side synes jeg. Malene Birger laver også ret lange ting, så jeg fik min lagt op for at den ikke slæbte. Klem Emily