Stripes & flare

annonce-u-baggrund11
custommade7

jacket Custommade (almost similar here)// jeans Custommade// tee Acne// sandals Bianco// bag Balenciaga// sunglasses Prada

Foto: Luka Roné

I august sidste år under den københavnske modeuge forelskede jeg mig i en jakke. Det er der ikke noget usædvanligt i. Jeg forelskede mig i mange jakker i de dage. Dansk mode gør det fremragende og det er ikke svært at blive fristet.

Det svære er faktisk fortsat at være fristet, når de sager man har fået et godt øje til endelig rammer hylderne. Det er bagsiden af at blive præsenteret for kollektionerne mere end et halvt år, inden de rent faktisk er aktuelle ude i butikkerne. Man føler allerede, at man har set det og måske endda er blevet mæt på det.

Men det gælder heldigvis ikke alting. Der er nemlig også styles, der er så rigtige, at man går og glæder sig til man rent faktisk kan få fingre i dem. Husker dem og planlægger sæsonens garderobe efter dem. Okay, okay, så systematisk går jeg ikke til værks, men jeg husker dem i alle tilfælde ;)

english2lyse1

I fell in love with this jacket during Copenhagen Fashion Week last summer. Nothing unusual in that. I fell in love with many jackets those days. But this one wouldn’t leave my mind and I was looking forward to this spring so I could get my hands on it. 

custommade9custommade1

Og sådan var det med jakken her fra Custommade. You know when you know og alt det der. Og jeg har allerede planlagt 100 måder at bruge den på. Sådan cirka.

Bukserne forholdt det sig helt anderledes med og dem måtte jeg prøve flere gange, før jeg var overbevist om at der skulle være svaj i mine bukseben. Det er rundt regnet ti år siden, jeg har haft andet end skinny eller boyfriend jeans på, men jeg må overgive mig og erkende at sådan nogle altså forlænger (kombineret med en hæl) og får benet til at syne slankere.

Så selvom jeg langtfra kommer til at lade skinny’erne eller boyfriend’ne i stikken, så føles det rart at have endnu en jeans-hest at spille på. Så mangler jeg bare mom jeans. Men det ved jeg altså ikke helt om jeg tør…

custommade4custommade6custommade2custommade8custommade5custommade3custommade10

(Visited 2.564 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Tusinde, tusinde tak. Det er næsten den allerbedste ros, jeg kan få <3 Kram og klem til dig!

 1. Du ser jo vidunderlig ud!! Jeg er vild med både jakke og bukser! Men nu er du jo også sådan en pisse irriterende type der ser godt uanset hvad du ifører dig :-)

 2. Sikke en fin jakke! Jeg er altid lidt tilbageholdende med at købe jakker, der ikke har lange ærmer – jeg synes, at jeg ser fjollet ud, hvis jeg har en langærmet bluse under :D men i år har alle de pæne jakker trekvartærmer, synes jeg. Måske jeg bare skal springe ud i det :) Vil du ud med navnet på din neglelak? Er det mon den samme som i forrige kaktus-indlæg? Den er så fin! Og jeg mangler lige netop en lys sommerlak som ikke er gennemsigtig, når den bliver lagt på :)

  1. Just do it ;)
   Det er det nemlig, altså neglelakken, det er ‘romper room’ fra essie :) Klem Emily

 3. Super lækkert med flare! :) Jeg har længe været fan, men mit problem er bare at jeg meget sjældent går med høje hæle, og så ser det ikke nær så godt ud…

  1. Åh ja de høje hæle hjælper lidt på det med mindre man har MEGET lange ben ;) Kram E

  1. Hej Emily,
   Jeg kan se min første kommentar ikke helt gik igennem. Jeg vil blot høre hvad størrelse din fine jakke fra Custommade er? :-)