Carolines Closet

Jeg er så vild med britisk (og amerikansk for den sags skyld) Vogue’s efterhånden ret så imponerende web-tv-produktion, der både tæller små, finurlige videoer á la den ovenfor, men også deciderede serier og programmer.

Her er det et kig indenfor i cool cat Carolinie de Maigrets garderobe og det er på en gang sødt (hvordan kan man være så bad ass og så cute samtidig?) og inspirerende.

Og så er jeg glad for at vi både er enige, når det kommer til Keith Richards (omend hun nok udlever det lidt mere) og pels :)

Rigtig god aften allesammen!

english2lyse1

I love the rather impressive web-tv production by British (and American) Vogue and find their mini-series as well as documentaries very entertaining and interesting.

This one showcases the gorgeous wardrobe of cool cat Caroline de Maigret and I find the video oh so sweet (how can one be that bad ass yet cute?) and inspiring.

And I was happy to learn that we agree on both Keith Richards and fur :)

Have a lovely evening everyone!

 

(Visited 1.061 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Hvor er det en fin video. Jeg er vild med rådet om at blive god til at kigge i spejlet, tage sin atitude på, og se om man ser sig selv i spejlet! Det ved jeg præcis hvornår jeg gør, og hvornår jeg ikke gør – og nogle dage er det midt i mellem, men hvis jeg ser mig selv når jeg kommer hjem, så ryger det outfit på igen.
    Dejligt med tidsløs stil.