Små ting

chia pudding

{Chia-pudding med tropetopping}

Så blev det mandag og jeg sidder her og skriver nærværende indlæg iført rød kjole (denne her) og lige om lidt også en sandal medhæl, når jeg smutter ud ad døren. Det er sådan mandag skal gribes an.

Men ret skal være ret. Jeg kan faktisk godt lide mandage. Jeg er langt bedre til når noget starter end når noget slutter og derfor tror jeg næsten søndag er den dag, jeg er mindst begejstret for, hvis jeg nu skal vælge en.

I går var dog en ualmindeligt rar søndag, det er de nu som regel, men der kan være noget lidt bittersødt over det med at ugen går på hæld. Men den var ekstraordinært god igår, fordi jeg holdt loppemarked sammen med en masse gode piger og så i særdeleshed fordi en masse af jer kom. Det var SÅ hyggeligt at møde så mange af jer! Håber, I fik gjort nogle gode køb og at I kunne holde varmen ;)

Denne uge bliver en af de tunge arbejdsmæssigt med masser af projekter der skal eksekveres og afvikles, et isarrangement jeg skal være vært for torsdag og en lille filmskydning fredag. På privatfronten glæder jeg mig til Distortion, specielt på Nørrebro om onsdagen. Og så et lille (langt) løb på søndag…

Jeg håber, at I også får en vidunderlig uge <3

Processed with VSCO with hb1 preset

{Penny-dyret med ude at ordne ærinder. Her henter hun en pose hos Malene Birger. Servicehund}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Spontan onsdagsmiddag hos Gorm’s i Magstræde}

bonderose

{Buket med bonderoser}

luscombe

{Bedste sodavand! Med smag af rose og orangeblomst}

Processed with VSCO with f2 preset

{Tartelet-søndags-fest hos Chicks by Chicks. Ja tak!}

 

(Visited 3.196 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Hej Emily
  Jeg kan se du også har en Hammershøi vase fra Kähler (ligner det i hvert fald). Jeg ville høre, hvordan du gør den rent efter brug? Jeg har selv to fordi jeg synes de er så smukke men er lidt bange for at tage dem i brug, især at putte vand i, fordi jeg ikke helt ved hvordan jeg skal gøre dem rent når blomsterne er visnet.
  Tak for en dejlig positiv og inspirerende blog!

  1. Hej Sofie,
   Min er godt nok en 4767 fra Michael Andersen, så ved ikke om de er ens nede i, men jeg vasker blot min med en opvaskebørste, opvaskemiddel og varmt vand efter brug. Og så sørger jeg for at skifte vand på mine blomster dagligt mens de står i, så holder blomsterne længere :) Selv tak og hyggeligt at du læser med!
   Knus Emily

 2. Det var også smadder hyggeligt at møde dig! Så sød, smuk og nede på jorden. Der er et eller andet særligt ved, at møde en person man føler man kender i virkeligheden, men egentlig ikke gør. Og du er præcis som man forestiller sig. Positivt ment. :D
  Virkelig hyggeligt arrangement I havde fået stablet på benene.

 3. Hvor er det nogle skønne billeder. Især ser den chia grød altså virkelig lækker ud! Og så kan jeg altså bare ikke stå for Penny. Hun er SÅ nuttet!

 4. Det var så fint, jeres lille arrangement! Kan slet ikke få armene ned over, hvor mange fine ting jeg fik med hjem for ingen penge, og jeg glæder mig sådan til at tage det hele i brug, omend der nok lige går nogle uger før det bliver vejr til halstørklæder og trøjer igen ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Åh hvor dejligt at høre Lisbeth!!! :) Dejligt at du kiggede forbi og fedt at det blev en god fangst. Kram Emily