Små ting

malene hocke

{Fineste sommerskjorte}

Sidste uge var noget så festlig og selskabelig og jeg var ude samtlige aftener fra onsdag til søndag. Der er altså noget særligt over lyse sommernætter og så længe det her fantastiske vejr varer ved, er det bare om at få mest muligt ud af dem :)

Al selskabeligheden hævnede sig dog heldigvis ikke over ugens højdepunkt; mit første rigtige halvmarathon i går. Jeg har løbet langt før, men aldrig til et rigtigt løb og det var skægt at prøve kræfter med og bestemt ikke sidste gang. Det var en varm dag, men jeg havde alligevel overskud og det var virkelig en god oplevelse. Næste gang må jeg skrue farten lidt op ;)

Denne uge bliver ikke meget mindre selskabelig med grill-aftaler både i aften og i morgen og gode weekendplaner og masser af arbejdsrelaterede arrangementer.

Jeg håber, at I også får en herlig uge <3

english2lyse1

The past week was a festive one indeed, but it was made even more memorable by a cute summer shirt, watermelon and strawberries, a pretty, pink stage at Distortion (a street festival in Copenhagen), the best salted, chocolate caramels, some delicious oysters, a lace dress I more or less lived in for the week, driving a hybrid sports car, friday dinner with girlfriends and running my first half marathon.

I wish you a great, new week <3

frugt sommer

{Vandmelon og jordbær. Elsker sommerens frugtudvalg}

distortion elmegade

{Min kærestes butiks scene til Distortion. Gæt hvor inspirationen kommer fra ;)}

gott fika

{De her karameller fra min mors veninde i Sverige. Køb hvis I kommer i nærheden af dem!}

mulsing oysters

{Østers på Musling. SÅ gode}

ugens kjole

{Levede i denne her kjole i sidste uge}

bmw hybrid

{Den var også med ude at køre hybridsportsvogn}

skovshovedhotel

{Og til den dejligste fredagsbar og middag på Skovshoved Hotel}

halvmarathon

{Sluttede ugen af med mit første halvmarathon i tiden 2 timer og 20 sekunder, hvilket jeg var meget tilfreds med i den varme}

(Visited 3.529 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Det er næsten umuligt ikke at blive ramt af en lille smule lykke i den her vidunderlige solskin. Jeg nyder det i hvert fald fuldt ud, selvom der da også gerne måtte have været hybridbiler og lyserøde Distortion-scener inkluderet inkluderet her, haha :D

  Hav en skøn sommeruge! :)
  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Hvor ser det skønt ud :-) – Kan du lokkes til et link til den fine fine kjole??
  Tak :-)

  1. Hej Katrine, den er fra Noa Noa (deres nye Archive Collection(, men kan simpelthen ikke finde den længere på deres webshop… Men måske de stadig har den i de fysiske butikker eller hos forhandlerne :) Klem Emily

 3. Kære Emily.
  Tak for altid fin tøj-inspiration. Måske derfor kom jeg til at tænke på hvad du gør, når kjoler er gennemsigtige som Noa Noas skønne kjole, du har på her. Kender du bare verdens bedste underkjole eller …?

  Kh,
  Sanne

  1. Hej Sanne,
   Det var så lidt og dejligt at du læser med og kan bruge det.
   Jeg har ‘bare’ en nude/hudfarvet underkjole på. Den jeg har på her er fra Magasin (deres egen undertøjskollektion) :)
   Knus Emily