Kom med til åbningsfest i H&M

annonce-u-baggrund11
Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe hm -3

Pssst… Jeg udlodder 10 gavekort på 500 kr. til H&M, se hvordan du kan få fingre i et længere nede i indlægget :)

Hvis I har været inde på Strøget i løbet af det seneste halve års tid, så har I helt sikkert bemærket, at den store H&M på Amagertorv 23 har været under omfattende ombygning. Projektet har været undervejs i flere år og nu er H&M’s danske flagskib endelig færdig. Og den er blevet så flot fra yderst til inderst. Jeg var inde at smugkigge lidt igår og den gennemrenoverede forretning ser så flot ud. Hele 3580 (!) nyistandsatte kvadratmeter shoppemekka med tøj, sko, accessories, interiør, børnetøj og skønhedsprodukter. Jo tak! :)

Sådan noget skal selvfølgelig fejres og det gør H&M med et brag af en åbningsfest på fredag d. 3. juni fra kl. 12.00 til 20.00 og I er inviteret med!

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe hm -9

Der kommer til at være alskens herlige overraskelser, tilbud og forfriskninger dagen igennem.

Bl.a:

 • Gavekort til de første 200 kunder på 100 kr.
 • Broderingsmaskine, der kan brodere navn eller initialer i tekstiler (eksempelvis håndklæder osv.).
 • Goodiebags til de første 300 betalende kunder.
 • Photobooth med polaroidstrimmel + mulighed for at uploade til Instagram/FB.
 • 20% på en valgfri vare pr. kunde hele dagen.
 • DJ Maria Barfod sørger for lækker shoppemusik.

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe hm -19

Vind ét af 10 gavekort på 500 kr. til H&M 
Vil du vinde et gavekort på 500 kr. til brug på åbningsdagen (du skal således kunne komme forbi på fredag mellem 12-20), så skal du blot lægge en kommentar nedenfor, hvor du fortæller mig, hvilken ting fra H&M du har/har haft, som du er mest glad for/har et godt minde omkring.

For mig er det lige nu den røde kjole jeg har på her og så denne her silkekimono fra en tidligere Concious Collection, som har været med mig til adskillige mindeværdige fester og bryllupper <3

Jeg trækker og kontakter vinderne torsdag eftermiddag, så skynd dig at deltage inden da.

OBS! Man skal kunne være i butikken på fredag (eller kunne sende en stedfortræder) for at kunne indløse gavekortet.

Digital_invitation_CPH_160509_01Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe hm -12Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe hm -6Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe hm -13Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe hm -7Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe hm -17

Foto: MARIE MY

 

(Visited 3.458 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

205 Kommentarer

 1. Uhhh der er mange gode ting, elsker sgu stadig hm. De kan bare noget… Jeg købte i april de slotte satin slippers med sløjfe fra deres consicous exclusive collection. Det er nok det smukkeste item jeg nogensinde har ejet fra hm, eller måske nogensinde… Synes det er små kunstværker. Har endnu ikke haft dem i brug, men de skal snart på til min 30 års fødselsdag!! Så fiiine, altså!

 2. Det var en af de sværere! Jeg har dog den fineste og nemmeste silkekjole (en gammel sag) – der bare fungerer mægtig fint med høje sko og pæn taske til en aften ude eller med slippers og en cardigan til en gåtur i sommerhumør. En rigtig life-saver. Den må vinde.

 3. Mit yndlings item fra H&M er uden tvivl en hvid blonde sommerkjole jeg købte helt tilbage i sommeren 2012. Den var så fin og med det fineste snit i tajlen som klæder min lidt runde figur. Efter under min graviditet kunne jeg ikke bruge den sommeren 2013, troede jeg. Men pludselig fandt jeg den frem, og hver sommer er den fremme og gerne på ligeså tit vejret tillader det, eller med et par strømpebukser under. Den har på intet tidspunkt været medtaget af alle de mange sommeraftner, klatre i træer med min datter og udfulgter den kjole ikke har været med på. Og stadig nu i aften hvor vi skriver 2016, sidder jeg i kjolen på altanen med aftensolens skær på sig.

 4. Sikke en fantastisk konkurrence – især nu hvor jeg faktisk rammer København i weekenden, hvor der skal slappes af med en sød veninde. Derfor vil den konkurrence bestemt skabe ekstra godt humør i weekenden.
  Mit bedste køb er faktisk deres jeans! Jeg har to par derfra (et der efterhånden er et par år gamle og et par helt nye). De gode ved dem er, at os der fra naturens side ikke er de højeste, kan få dem i en længde der passer, frem for at være aaaalt for lange. Derfor er jeg meget glad for deres jeans! Og så er de endda til rigtig gode priser.

 5. Helt klart min sorte shorts-buksedragt uden stropper. Den har rejst hele verden rundt med mig! Det perfekte outfit der både var feminint og praktisk! Den gik desværre til grunde i Costa Rica efter godt 4 gode år….

 6. Jeg må også indrømme, at jeg er ret så vild med H&M! Der er altid en masse flot tøj man kan bruge, til billige penge.
  Det køb jeg er mest glad for er et køb af nyere dato. Jeg købte for en måneds tid siden en jakke, der er lidt kimono inspireret. Den er mørkeblå, med bindebånd i taljen. Den er så perfekt som overgangsjakke og passer perfekt til mig og min stil. Så den må helt klart løbe med sejren for det H&M item jeg er mest glad for. Tak for en dejlig blog!

 7. Mit bedste køb var en flot hvid kjole med et grafiks mønster i sort og mørkeblå, havde den på på min første date med min kæreste. Desværre forsvandt den i min sidste flytning – håber jeg kan finde så fin en kjole igen, gerne på fredag.

 8. Det må være min fine kimono, som jeg havde på den første morgen i min første rigtige lejlighed :) Der var bare en madras på gulvet og intet køkken, men det var SÅ fantastisk at spise morgenmad på gulvet i kimono <3

 9. Mine jeans shorts… De har seriøst reddet mig af flere milliarder omgange. Og faktisk har h&ms billige pumps også været igennem møllen af flere omgange. Det er jo svært at være utilfreds med :)

 10. uhh- det lyder jo så læks med den renovering, det glæder jeg mig til at se :) Den ting jeg aldrig skiller mig af med fra H&M er nogle grønne ruskindsshort fra Trend- elsker når jeg pakker dem frem hvert forår.

  Kunne godt bruge et lækkert gavekort til lidt opdatering af garderoben, jeg krydser fingrer. Btw. Virkelig smuk kjole.

 11. uhh- det lyder jo så læks med den renovering, det glæder jeg mig til at se :) Den ting jeg aldrig skiller mig af med fra H&M er nogle grønne ruskindsshort fra Trend- elsker når jeg pakker dem frem hvert forår.

  Kunne godt bruge et lækkert gavekort til lidt opdatering af garderoben, jeg krydser fingrer. Btw. Virkelig smuk kjole.

 12. Jeg er allermest glad for 2 sommerkjoler jeg har derfra! Jeg købte dem sidste sommer og de er gode til hverdag :-)

 13. Det er klart min sorte trenchcoat, som jeg efterhånden har brugt et par år nu og lapper huller i efterhånden som den bliver ældre!

 14. Jeg havde en læderjakke som jeg købte for omkring 7-8 år siden, egentlig bare en billig imiteret model, men jeg levede i den, da jeg endelig blev træt og den i min optik var for slidt på den grimme måde overtog min veninde den med glæde og har efterhånden brugt den lige så meget som jeg gjorde, tror dog at hun har erstattet den med en ny for nylig. :)

 15. Min yndlings H&M-ting må være en hvid sommer kjole.

  Jeg spottede den for et par siden i en H&M, og da jeg fik den på, vidste jeg med det samme, at det skulle være den. Tilpas flatterende med talje, brede ærmer og fint skørt. Perfekt!

  Jeg gik til eksamen et par uger efter og fik 10. Et par dage efter var jeg på en date, iført kjolen. Det var en succes. Jo tak, den kjole bragte held!

  Nogle måneder efter solgte jeg den ved en fejl. Fandt ud af, at jeg ikke kunne leve uden og fik én magen til opsporet på Trendsales. Den gik jeg glad i, i en hel sommer. Jeg havde den med på Roskilde festival året efter – hvide kjoler og brunt støv matcher bare ikke – så der måtte jeg indse, at den var blevet for slidt…

  Nu har jeg den ikke mere, men jeg tænker altid tilbage på den hvide kjole med et stort smil. Også nu.

 16. Dejlig konkurrence! Mit bedste køb er en græsgrøn bodycoon kjole fra hm, som jeg har haft i snart 4 år. Hvis jeg har tøjkrise, er den altid det sikre valg og den har hjulpet gennem mange tøjkriser efterhånden. :)

 17. Jeg købte engang for snart 15 (!) år siden en kort armygrøn overgangsjakke, med det fineste blomstrede for, og en virkelig god pasform. Jeg har været helt forelsket i den siden, og bruger den stadig, selvom den måske har set bedre dage. Den kostede vel 350 kr, og jeg er simpelthen så imponeret over at den stadig holder og er pæn ikke mindst. Det er et af de bedste køb jeg nogensinde har gjort, og klart det stykke tøj jeg har brugt og haft længst. Jeg har i mange år kigget efter en erstatning, men har aldrig fundet en der er lige så rigtig – ikke til en fornuftig pris i hvert fald.

 18. Lige pt. er jeg vild med de to par ultrabløde og stretchy gravidjeans jeg har derfra – de er som comfy, at jeg ikke ved om jeg kan gå tilbage til normale jeans, når jeg har født i slut juli:-P kunne være super lækkert at vinde gavekortet, så der kunne blive shoppet lidt sensommer-efter-graviditetstøj;-)

 19. Den ting jeg er gladest for er nok min oversize, tynde jakke/blazer i smuk nude! Den er fantastisk :)

 20. Jeg har fundet rigtig mange guldkorn i H&M igennem tiderne, men det bedste må nok være en dag, hvor jeg var på vej til en fødselsdag, men lige fik revet et hul i mine bukser, da jeg steg på min cykel. Så måtte jeg lige cykle et smut forbi H&M, hvor jeg fandt et par fine sorte suit-bukser (sat ned til 100 kr. !!), og dem skyndte jeg mig at hoppe i. Nu har jeg haft dem i snart 2 år, og de er bestemt en af de foretrukne, når jeg skal hoppe i et par bukser – ikke mindst ser de godt ud, men de er også bare mega behagelige.

 21. Mit bedste minde fra H&M er min studenterkjole, som er en hvid blondekjole. Normalt er jeg ikke typen, der gemmer tøj pga. minder, men lige præcis den kjole kan jeg altså ikke smide ud. Og det er i øvrigt heldigt, for jeg fik pludselig brug for den som underkjole til min brors konfirmation i år, da jeg opdagede at min nye hvide kjole var gennemsigtig aftenen før :)

 22. Det må være min fine, blomstrede kjole i støvede, blå-gule farver. Den er flittigt brugt og minder mig særligt om min tur til Mallorca sidste sommer med skønne, varme dage, smukke udsigter og appelsinsorbet i lange baner :-) Forudser at der kommer mange fremtidige sommerminder i dén kjole; både danske og udenlandske <3

 23. Mit favorittøjstykke fra H&M må være nogle løse, stribede hørbukser, som jeg faktisk har arvet fra min mor! De er perfekte til en varm sommerdag og de vertikale striber gør, at ens ben ser kilomenterlange ud – selvom man ikke har hæle på eller noget :)

 24. Så fik du mig da virkelig til at tænke Emily! Det var et svært spørgsmål (-; hehe. Jeg synes overtiden at jeg har fået indkøbt mange gode ting fra H&M. Men hvis jeg skal vælge bliver det faktisk deres sports kollektioner der indtager førstepladsen. Alt mit sportstøj er stort set fra H&M og det holder simpelthen SÅ godt. Mine yndlings trænings bukser er derfra og de er i hvert fald 3 år gamle – en kvalitet jeg ikke troede mulig til sådanne overkommelige priser. Skønt! Et lille skud skal dog også lyde, til deres bolig kollektioner. Hold op hvor er det pænt – og billigt. Lige til en SU! Specielt deres pudebetræk i forskellige materialer og selvfølgelig diverse pynteting er jeg stor tilhænger af (-:

  Det blev en længere besked end jeg havde tiltænkt. Lige pludselig havde jeg en del på hjerte (-; Ha en dejlig aften Emily og tak for en fantastisk blog.

 25. Uh jeg har gjort mange gode køb i H&M, men det seneste er en flot midi nederdel i hvidt blondestof, som jeg skal bære, når jeg bliver student til sommer! Selvom der er chance for, at andre er hoppet med på samme bølge, så er det gode ved H&M’s priser, at det giver ekstra plads i budgettet til nogle lækre smykker eller en fed taske, der kan gøre looket personligt :-)

 26. Jeg har købt en blå/hvid blazer for år tilbage og den har jeg simpelthen været så glad for. Den kan bruges til både et par sorte jeans med hvid t-shirt eller en denim nederdel og sort top. Mulighederne er mange. Den vil klart følge mig i mange år endnu! :-)

 27. Jeg har en blåmønstret buksedragt, som jeg har haft på til konfirmationer, eksaminer (hvor det er gået godt!) og ferier. Den er jeg SÅ glad for! Den dur til det hele, er fin og behagelig, og så plejer det altid at være en god dag, når jeg tager den på.

 28. Jeg er stor fan af H&Ms sportsBH’er. Dem bliver jeg ved med at vende tilbage til, selvom jeg har prøvet mange andre. De er både fine, rare og fås i alle farver.

 29. Uuuuh en fin præmie (;
  Har faktisk planlagt at skulle derind og kigge på fredag, så en lille gave på 500,- ville da være så dejligt!
  Jeg har flere ting fra hogm som har nogle år på bagen og som holder sæson efter sæson. Men. Det bedste køb jeg har gjort og som jeg har brugt flest gange må helt klart være en smuk silke blazer, som kan bruges til hverdag og fest. Det er en garderobe favorit til ca. 250,- ;) der er endvidere mange gode minder og oplevelser forbundet til den jakke <3

 30. Uh jeg har mange gode ting fra H&M! Min favorit er nok min armygrønne sommer-parka-agtige jakke

 31. Århhhh svært – men Hø&Møg kan sgu’ noget, når det gælder lyseblå lette skjorter :)

 32. For 7 år siden købte jeg et par sandaler i h&m til ca. 129 kr.
  Første gange jeg havde dem på, var på en kombineret tur til London og Liverpool. Den stod på shopping i London og fodboldkamp i Liverpool. Det var mit første møde med begge byer, men bestemt ikke det sidste.
  Igennem de seneste 7 år har det været mine yndlingssandaler og jeg er helt grædefærdig over, at de synger på absolut sidste vers.
  Jeg har brugt de sandaler SÅ meget og det er imponerende, at de har holdt så længe.
  Så thumbs up for h&m.

 33. Den ting fra h&m som jeg er gladest for er helt sikkert en virkelig fin hvid kjole, med mønster, som jeg fik af min svigermor for et år siden :) Den er så fin, og jeg elsker at tøjet kan gå i arv, hvis nogen ikke bruger det særlig meget!

 34. Min ynlingsting fra H&M har ikke så meget med mode at gøre, men er egentlig bare en hyldest til min yndlings (alt for billige) sports-bh, som jeg for mange år siden købte på udsalg, og som altså bare holder til alting. Jeg bruger den stort set hver dag, og den er bare umulig at slide op! Jeg elsker den slags køb og har efterhånden gjort ret mange af dem i H&M.

 35. Jeg har en mørkeblå skjortekjole som er yndlingen lige nu, den kan jeg amme i, uden at skulle vise mave eller andre herligheder frem.. Det betyder så meget når baby skal have mad, og det skal være nu!
  Jeg havde også engang en råhvid forårsjakke som jeg sled helt i stykker.. Det er nok 10 år siden nu, men jeg tænker stadig på den hvert forår :-)

 36. Mit yndlings H&M item er en shiny flaskegrøn bomber jeg købte i efteråret. Den er egentlig fra Herre afdelingen men jeg er så glad for den! Den sætter lidt kulør på mine outfits og så får den så mange komplimenter. Har den nok på 3 gange om ugen og hvis jeg skal se nogle som ikke har set mig fornyeligt tager jeg den altid på.

 37. Uh, den er nem!
  Jeg har en sort kjole (http://jewelpie.com/wp-content/uploads/2015/01/sleeveless-dress.jpg) som jeg købte engang i vinteren til 2014 og har brugt adskillige gange siden! Det er nok faktisk en af mine yndlingsbeklædningsgenstande, fordi snittet er så klassisk og klædeligt og jeg både kan bruge den til runde fødselsdage, byture, receptioner osv. Jeg endte selvfølgelig også med at købe den i grå, da jeg første gang tog den på og blev spurgt om den var fra Tiger Of Sweden, som jeg er meget glad for (men sjældent kan passe – i højde eller pengepung).

 38. Min blomstrede bikini! Den oser af langt væk af sommervibes og gør mig i sådan et godt humør. Jeg ser altid frem til at finde den frem fra gemmerne igen, når sommeren endelig melder sin ankomst. Der er pang og blomsterhippie ud over det hele, jaaa!

 39. Det må uden tvivl være en sommerkjole, som jeg har haft i 4 år snart. Jeg bruger den både sommer og vinter og skulle have købt flere, da jeg havde chancen. Jeg har haft den på til eksamen, på stranden, på date, i New York, Grækenland, Spanien og Indien, til fest og til hverdag!

 40. Mit bedste H&M-item er klart min sorte frakke, som jeg fandt sidste år. Jeg har i evigheder ledt efter den perfekte sorte frakke, som var til at betale, og dette problem løste H&M! Den er både elegant og casual på samme tid, og passer til alt. Den kan altid redde en dårlig tøjdag! Det er det jeg elsker ved H&M; god kvalitet til prisen, og med et snit som altid passer. Jeg ville elske at bruge min fridag på fredag i den nye H&M <3

 41. Lige nu er det som jeg er gladest for et sæt tøj fra h&m i grå og hvidstribet til min lille dreng som gerne skulle komme til verden i løbet af de næste 14 dage. Det er virkelig specielt stamkunde gå og kigge på det lille sæt tøj og vente spændt ;)

 42. Jeg købte en af kjolerne fra en gammel conscious kollektion – helt tilbage i 2009 tror jeg! Sådan en med en masse farver og flæser. Slet ikke min stil umiddelbart (jeg er ret farveforskrækket) men den har været på til flere bryllupper og sommerfester :)

 43. Det er noget så basic som en sort-hvid-stribet sommerkjole med bare ærmer og elastik i taljen. Jeg har nok haft den i fire år, og voldbruger den hver sommer, fordi den er så fin, let og klassisk. :)

 44. Den ting fra H&M, som jeg er gladest for og har det bedste minde omkring er en lille farverig skuldertaske. Jeg den købte i forbindelse med den første date med (hvad der senere skulle vise sig at blive) min kæreste. Det var tilbage i gymnasiet, hvor vi skulle stå på rulleskøjter, og jeg derfor tænkte, at en lille skuldertaske ville passe til lejligheden. Den farverige taske er for mig et symbol på den tids stil og er sådan et dejligt minde om vores første date.

 45. Åh min sorte bomber jakke. Den blev købt på januar udsalg for nogle år siden, måske lidt et fejl køb troede jeg – det var det bestemt ikke :)

 46. Min yndlings H&M ting er uden tvivl en smal hot pink kjole, som indeholde mange af mine personlige favoritelementer: halterneck, bryderryg med lynlås og lommer. Satin materialet virker stadig utrolig rigt trods utallige brug til julefrokoster og nytår.

  Derudover passer den godt til min petite (aka 150 cm) højde, og jeg ville ønske at de fremstillede den igen i nye farver :-). Den var i hvert fald mere end sin udsalgspris på ca. 200 kr værd.

 47. Jeg har en stribet t-shirt fra H&M med trekvartlange ærmer, som er genial. Jeg bruger den hele året rundt og den duer endda også nu, hvor jeg er gravid : )
  Jeg har nok max givet 200 kr. For den, som helt sikkert er tjent hjem, da den efterhånden har maaaaange år på bagen.
  Hvis jeg vinder et gavekort skal pengene bruges på lidt babytøj + tøj jeg kan have på i Marrakech, som jeg rejser til i næste uge! : )

 48. Mit bedste H&M køb er uden tvivl deres graviditetsjeans som jeg skeptisk købte da jeg ventede min søn. Udover at ligne er par enkle skinny jeans, var de så utrolig behagelige at have på at jeg boede i dem. Faktisk følte jeg mig nødsaget til at smide dem ud da min barsel sluttede, da de stadig var mine foretrukne jeans selvom jeg på ingen måde var gravid længere- og der måtte hjælp-til-selvhjælp i form af udsmidning til, da jeg følte mig pænt usexet i graviditetstøj sådan et år efter fødsel og de ligesom altid endte på alligevel:)

 49. Det lyder ret latterligt, men et par sorte jeans fra børneafdelingen blev klippet til shorts på 9. klasses sidste skoledag for 5 år siden. Jeg har dem stadig, og det giver mig smil på læben, når jeg tager dem på, og tænker tilbage på den dag med karameller og berberskum.

  //Kamille

 50. Min bedste ting fra H&M og et af de stykker tøj jeg har haft længst tid er en sort, elastisk, tætsiddende nederdel, der går op i taljen. Helt basic, helt perfekt i længden til den hverken er for lårkort eller for knælang. Pasformen har holdt i ca. 10 år nu, og det synes jeg nu er godt klaret så ofte, som den er i brug!

 51. For 10 år siden arbejdede jeg i selveste H&M på Amagertorv, og jeg har stadig et par ting i skabet fra dengang. Det minder mig om et godt sabbatår med søde damer og lidt mindre venlige arbejdstider :-)

  En anden bonus ved at have arbejdet der, at man ikke farer vild i de mange hele og halve etager – bare ombygningen ikke har ændret på det ;-)

 52. Uh, jeg har ejet/ejer mange dejlige items fra H&M. Men min sorte trench er nok en af mine favoritter og jeg er glad for, at vejret endelig arter sig, så jeg kan bruge den.

 53. Det bedste stykke tøj jeg har fra H&M er den vendbare bomber-jakke fra Isabel Marant pour H&M kollektionen :-)

 54. Jeg har et par bukser jeg er så glad for, at jeg har købt den model de sidste mange år (og også ejer et par stykker af) – sorte High Waist bukser, som bare sidder så godt og redder et hvert outfit og tøjkrise…

 55. Ih, og så på min fødselsdag endda! Det kunne da være jeg skulle smutte forbi og se det ‘nye’ sted. Jeg har den smukkeste guld/sølv nederdel, som jeg købte i H&M for et år eller to siden. Da jeg så den i butikken MÅTTE jeg have den, selvom den egentlig var et nummer for stor, men jeg knuselsker den så højt, at det ikke gør noget. Og så får jeg endda komplimenter hver gang jeg har den på :)

 56. Mit bedste køb er et par herre bukser som jeg går i konstant! De kostede 80 kr og får mange komplementer for dem. Næsten alt mit tøj er fra H&M, hvilket jeg tit brokker mig over, men så går jeg ind i butikken og finder alt det jeg netop har ledt efter… De kan noget

 57. Jeg har et par helt simple sorte bukser, de er afsindig bløde, og passer både til sneaks og hæle. De er alt, alt, for gamle, men har reddet mig fra et utal af kriser. De er nu ved at gå op i syningen, efter alt for mange gode dage og nætter. Selvom det ikke helt er sæson for lange bukser – krydser jeg alligevel mine fingre i håbet om at vinde et gavekort.

 58. Jeg har gjort rigtig mange gode køb i H&M, det sidste er en rigtig fin lille sort kjole, som jeg købte for ca et år siden. Helt enkel, men sidder bare rigtig pænt, og har været på til flere fester siden.

 59. Er kæmpe fan af H & M – synes de bare bliver bedre og bedre og at deres service er super god -både online og i butikken. Min favorit ting må blive en sort cocktail kjole med flæser langt ærmerne, der bare ligner en million og altid får kommentarer med på vejen – den redder en hver fest. Vil elske at vinde da jeg har set mig lun på flere ting jeg bare MÅ eje :-)

 60. Da jeg gik i 8. Klasse havde jeg en hvid halterneck-top fra H&M med store blå blomster – sådan lidt et hawaii-beachgirl-look – som var, og er, mit yndlings stykke tøj derfra. Jeg havde den på første gang jeg var til en rigtig fest (på trods af det var i december), og kyssede den dreng, som senere skulle blive min kæreste gennem mange år. Jeg er foreviget i den på klassefotoet, og brugte den så meget at stropperne til sidst var fuldstændig flossede. Her 12 år (!!) og et par kærester senere har jeg stadig toppen, og nænmer simpelthen ikke at smide den ud.

  På torsdag afleverer jeg min bachelor, og går mit livs sommer i møde, så der håber jeg at jeg kan få skabt et lige så fint minde med en ny H&M item :)
  /Trine

 61. Uhh svært at kunne måtte vælge én ting.. Udover deres skønne momjeans som jeg flittigt bruger hver dag, er min ynglings H&M genstand min store farverige faux pels fra i vinters af. Den holder mig deeejlig varm og så er de mange farver perfekte til den danske grå og mørke vinter. Den bringer simpelthen så meget glæde og jeg er sikker på at den bliver i min garderobe i mange år. Men elsker H&M og kunne nævne mange flere ting! Derfor ville det da være lækkert at finde sådan et gavekort!

 62. Min første “læder”jakke var en pleather fra H&M, jeg fik i forbindelse med blå mandag efter min konfirmation i 8. klasse. Jeg knuselskede den og havde den på ALTID – jeg følte mig SÅ smart! Den endte med at blive slidt op – pleatheret blev slidt af i nakken og på albuerne, og min mor forbarmede sig over mig da jeg fyldte 18 år og forærede mig en rigtig en. Men jeg elsker stadig den gamle, og den ligger i gemmerne et sted.

 63. Jeg har en brun annorak i læder som jeg købte da min kæreste og jeg boede i Barcelona, og jeg ællllllsker den! Den er så sej og hver gang jeg tager den på, bliver jeg taget tilbage til Barcelona, sol, sommer og masser af kæreste tid! Det er sådan en dejlig jakke, og for mig meget mere end bare en brun læder annorak

 64. Jeg har gjort mange kup gennem årene i H&M. Husker en brun fløjskjole som jeg sled op i 90’erne grungeperiode. Den var på til Dizzy koncert i 95 hvor jeg fik mit første kys

 65. Jeg er mest glad for en t-shirt som jeg stadig er vildt glad for selvom den er cirka 2 år gammel. Den har et sort/hvidt mønster og med flotte små detaljer.
  Jeg tror jeg gav den nette sum af 179kr, og får stadig rosende kommentar for den :)

 66. Åh det må være mine fake læder bukser. Knus elsker dem! De eneste bukser jeg har fundet der ikke ser fake ud på den der plastic artige måde. Og så til sølle 180kr! De kører på 3. år :)

 67. Min yndlings H&M-ting er en badedragt, der har fulgt mig i flere år og minder mig om en masse gode ferier :-)

 68. Den er faktisk nem nok at svare på. Jeg har sådan en flot mønstret buksedragt i det lækreste stof – nærmest det eneste stykke tøj jeg har med farver som jeg bare ELSKER og altid føler mig tilpas i. Jeg købte den under en shoppingtur i Berlin, jeg boede dernede og havde besøg af en god veninde hjemmefra. Den helt perfekte shoppingtur hvor man bare bruger alt for mange penge og hygger max. Efterfølgende havde jeg den nærmest altid på – til sidst spurgte folk om jeg dog ikke havde andet tøj… Har så mange sjove minder i den. Nu er det endelig sommer her i København og jeg har allerede været i den et utal af gange. Den er dog ved at være lidt slidt, så mon ikke jeg skulle kigge forbi den nye butik og se om jeg kan finde en erstatning (selvom den ikke helt kan erstattes ;) )

 69. min mor havde en super lækker tynd langærmet trøje som sad såå pænt og var SÅ behagelig. Den fungerede også lidt som min lillebrors nussetrøje, så jeg elskede at have den på og sidde med ham!!! Jeg har den desværre ikke mere men nøøøøjjj den var skøn!

 70. Jeg har en oldgammel peplumbluse fra H&M, som simpelthen bare stadig er en vinder. Hvad snittet angår, var den nok en af de første af sin slags, og selvom peplummen-faconen for længst har udtjent sin værnepligt, så får jeg stadig komplimenter (endda fra fremmede), når jeg har den på. Det skyldes helt klart det smukke lilla-blomstrede print, som bare bliver ved med at være dekorativt at se på. Det er altså en bluse, der på trods af sin budgetvenlige pris er blevet en langtidsholdbar klassiker i min garderobe – den slags skulle man have flere af :)

 71. Det må være den sødeste stribede sommer kjole jeg købte for to et halvt år siden. Det var egentlig et hurtigt køb i lufthavnen på vej ud til flyet, men jeg knus elsker den. Den har været med mig til bla Holland, Italien, Frankrig, Japan, Spanien og til sommer Thailand. Herudover så kommer den på så snart vejret viser sig fra sin gode side. Det har dog medført, at den er blevet godt slidt og desværre har fået et hul ved maven. Men jeg går med den indtil den simpelthen ikke kan mere.

  Den har været på ved en masse af mine rigtig gode sommerferieminder og skønne sommeraftener i Danmark og jeg håber at den kan komme på til endnu flere skønne minder!

 72. Jeg finder altid noget i H&M,som holder i enormt lang tid og som bare er godt til alt.

  For 5 år siden købte jeg en billig læderjakke, der – på trods af fester, skovture og andre prøvelser – har holdt fantastisk. DEn er lige som en læderjakke skal være.

  Derudover har jeg et par vildt lækre sandaler, som er mega comfy!

 73. Min ynglingsting fra h&m er ubetinget en cremefarvet rib t-shirt med brun elastik ved hals og ærmer. Fandt den i en H&M i Sverige sidste år, til 25 svenske og min kæreste, der ellers ikke er fan af H&M, knuselsker den og kommer altid med komplimenter når jeg har den på :-)

 74. Har mange gode sager fra H&M der altid har været min foretrukne! Jeg finder altid noget.. Det er en forbandelse!
  Lige nu er favoritterne min fine A-Line kjole i Nude fra Consious Collection 2016 og så er mønstret sæt med top og shorts fra sidste år. Fantastiske styles der altid får en kommentar og en kompliment med på vejen når jeg har det på

 75. Under et januarudsalg opdagede jeg en BH, hvor stykket var ekstra bredt og siden er jeg blevet vild med dem! Jeg har den i fire farver nu :D

 76. Mit bedste H&M køb er en buksedragt – sort med hvide prikker, så fin. Den er så behagelig at have på en søndag med tømmermænd, men samtidigt fungerer den også til finere brug med høje hæle.

 77. Altså, hvis jeg skal være helt ærlig er jeg aller mest glad for mine sneaker socks. De er SÅ gode. Ellers må det være en asymmetrisk kjole i bordeaux, som efterhånden har flere sæsoner på bagen. Den har jeg brugt mange gange til festlige lejligheder :)

 78. Jeg har engang købt den fineste sorte buksedragt, uden ærmer og med lange løse ben. Den har en lille fint bånd om taljen, som giver en super lækker detalje – og jeg ELSKER den! Den er så brand lækker, og bliver villigt brugt til girls night out, nytårsaften og julefrokoster og andre arrangementer hvor jeg udnytter chancen til at have den på. Den er super behagelig at have på, samt at selvtilliden lige ryger et par etager op! Point point point! Et af de bedste køb jeg har foretaget mig i mange år, ikke kun fra H&M, men i det hele taget!
  Mange knus fra Julie

 79. Hvis jeg kigger efter tror jeg ca halvdelen af mit klædeskab er fra h&m – total yndlingsbutik. Men mit allerbedste køb derindefra må være en kort sort blondejakke, som jeg købte til galla i gymnasiet, men som jeg her 4 år efter bruger nærmest hver gang jeg skal være bare lidt fin. Det begynder egentlig at blive lidt pinligt, men det er altså bare min yndlings :-p

 80. Min luftige oversized grønne skjorte, som er guld værd i disse varme dage – dejlig kølig at have på og tilmed ekstra behagelig – og pæn! :)

 81. Jeg købte for 2-3 år siden et par hvide sko fra h&m jeg havde set på en blog. Jeg jagtede dem meget intenst og jeg elsker elsker elsker dem og får så ofte komplimenter for dem. Bliver glad hver sommer jeg hiver dem frem… :D så krydser fingre, kunne godt bruge et gavekort med to kommende brylluper som gæst denne sommer! :)

 82. Jeg købte engang en grå maxi-kjole til 50 kr. fordi jeg lynhurtigt skuller bruge en. Den var alt for lang, men min kære svigermor lagde den op og ja – den har hængt på mig lige siden :) Tror dette bliver kjolens fjerde sæson og den er stadigvæk så god som ny! :)

 83. Jeg har en grå cashmere cardigan fra h&m som er min total ynglings cardigan. Den holder farve og form og den er SÅ behagelig blød! Helt sikkert mit bedste h&m køb til dato, som vel har fulgt mig i 3-4 år og har oplevet alverdens ting og sager sammen med mig

 84. Der er mange gode ting i min garderobe fra H&M. Men min lille simple nude farvede lædertaske fra Concious collection 2014 (tror jeg det var) er nok favoritten.
  Jeg er vild med H&M’s item i lidt mere luksuriøse materialer som læder/skind/silke. Ha’ en dejlig dag smukke Emily & alle andre derude.

 85. Det her lyder måske lidt kedeligt, men fandt engang et par virkelig virkelig lækre sweatpants.
  De var super bløde, også var de meget pænere end normale træningsbukser.
  Jeg tror de var fra H&M’s lidt dyrere kollektion, og jeg brugte dem i flere år til de var for korte og hullede :b

 86. For 2 år siden landede jeg tilfældigvis til selvsamme åbningsfest i H&M i New York – hold da op !! DJ – drinks og smukke damer som bød på diverse snacks….. Det var lidt af en oplevelse, vi ikke var forberedt på … Det betød da også at jeg fyldte kurven, med bl.a. den smukkeste lyseblå sommerskjorte, der uden tvivl stadig er et sommer ynglings item …. :)) Hurra for at H&M bare er der, der kan man altid finde noget, og de gør det bare bedre og bedre …..

 87. Uden tvivl min denim jumpsuit, som jeg købte for knap fire år siden. Den kan både bruges til hverdag og fest alt afhængig af, hvad jeg tilfører den af smykker, læbestift, høje hæle mm. Overvejede faktisk at tage den på til et bryllup sidste år (indtil jeg opdagede at dress-coden var kjole).
  Den bliver kun federe med tiden.

  1. Hov, ser først nu, at man skal være i butikken fredag for at modtage evt. gavekort… Dette har jeg desværre ikke mulighed for, så jeg trækker mig fra konkurrencen. Æv.

 88. Jeg glæder helt til at tage forbi og se hvor flot butikken er blevet :) jeg synes at det var fin stor butik inden de gik i gang med ombygningen, men den lyder da helt fantastisk nu :)

  Jeg er sindssygt glad for min lidt oversize sorte kjole (også selvom den har virkelig mange år på bagen ;)) og min lange grå strik cardigan :)

 89. Jeg købte sidste år i London en slags bomberjakke som er meget Isabel Marant/IRO inspireret! Den har været mit kæreste eje lige siden og jeg går med den hver dag. Jeg fik endda en kompliment engang af en fremmede der synes at den var så fin! Det aller bedste var at den var på udsalg til den nette sum af 150 kroner!

 90. Lige pt. er det helt sikkert alt mit basic graviditetstøj fra H&M, såsom deres leggins og ærmeløse toppe – deres MAMA kollektion har virkelig været en redning fra diverse tøjkriser som højgravid ;)

  Når jeg er færdig med at være gravid som gerne skulle være om ca. 1 uges tid, vil jeg gå min barsel imøde i min helt fantastiske sorte silkekimono fra H&M, som jeg faktisk også har pakket i barselstasken, fordi den er så smuk, behagelig og får mig til at føle en form for velvære, som jeg tænker jeg vil sætte pris på både efter fødslen og når min lille familie og jeg engang er kommet hjem til os selv :)

 91. Jeg havde sådan en smuk todelt kjole for mange år siden i sort og rosa. Det er svært at slå en gammel yndlings af pinden, men det vil jeg se, om kan lade sig gøre, hvis jeg er så heldig at vinde :-)
  God onsdag!
  solskinshilsner fra Nina

 92. Elsker min strand nederdel, der er lavet af de fineste blonde. Lang, hvid, tynd stof, bare lækkert!
  H&Ms børnekollektion er mega cool, både min yngste og preteenage sønner mener det :)

 93. Jeg bruger kun blonde-bh’er fra H&M, som er de eneste jeg nogensinde har prøvet passer mig – jeg elsker dem og har den samme i flere farver!

 94. Mit yndlings-item fra H&M (og der er ellers mange!) er også en smuk, rød kjole, som jeg har købt for 3-4 år siden – jeg kan ikke engang helt huske det. Den er i hvert fald stadig rigtig flot (den er blevet passet godt på), og jeg går så ofte med den som muligt. Jeg krydser fingre for et gavekort :-)

 95. HM kan altså noget! Det er svært at vælge. For tiden er min favorit et blomstret sæt fra sidste forår, det spreder dejlig sommerstemning :)

 96. Jeg har stadig den fineste sorte strikkjole med en stor strikrose fra H&M’s samarbejde med Sonia Rykiel. Købte næsten en af hver fra den kollektion!

 97. Mit bedste minde om et stykke H&M tøj må være fra dengang, hvor jeg lige var begyndt at gå i byen. Min veninde havde lige købt en mørkeblå buksedragt i H&M, men hun syntes ikke at den klædte hende så godt og da jeg ikke vidste hvad jeg skulle have på, lånte jeg den. Jeg fik virkelig mange komplimenter og jeg scorede også en sød fyr i byen den aften. Et par uger senere havde jeg fødselsdag og min veninde gav mig ‘scoredragten’ (det havde hun døbt den og det har den heddet i mit hovede lige siden) i gave. Selvom det var noget pjat, blev det lidt en magisk buksedragt for mig – jeg følte mig mere selvsikker med den på ;) Desværre revnede hele det ene bukseben under noget vild dans, men minderne er stadig lige magiske.

 98. Jeg skulle så meget ha fingrene i den kjole du har på, stensikkert i rød! Så man kunne gå føle sig som Julia Roberts hele sommeren!

 99. Der er ingen tvivl, det er min lyserøde/sandfarvede kjole, som har fulgt mig til bryllup, konfirmationer og barnedåb, men også en varm sommerdag i Danmark og på ferie i Thailand.
  Den er fantastisk til både hverdag og fest, og det er reelt meget karakteristisk for H&M’s tøj.

 100. Mit yndlings fra H&M må være noget så ‘kedeligt’/mondænt som mine jeans! Jeg er høj, men ikke så slank, og numsen er ret bred i forhold til hofter og ben. Haha.. Så det kan godt være lidt svært at finde jeans, der sidder ordentligt om som ikke koster en formue – de bliver alligevel hurtigt slidt og når man cykler rundt i København, ender de altid med at revne nede ved lårerne ;) Men dem jeg har fundet fra H&M (og som jeg køber år efter år), sidder godt og holder, og til billige penge!

 101. Mit absolutte yndlingskøb fra H&M er den lyserøde kjole fra deres Conscious Exclusive Collection 2013; den med de fine sorte og hvide perlenitteting på forsiden (… og jeg tror måske endda, at vi er kjolesøstre ;-)). Jeg købte den i Paris og jeg glemmer aldrig den dag på Champs-Élysées med min store H&M pose med min smukke kjole i. Den har siden været på til nogle mindeværdige events, såsom Index Awards, hvor kjolen mødte Prinsesse Mary og sidst tilbage i Paris til endnu et sustainable award show med mit tidligere arbejde hvor kjolen mødte den smukke Adrian Grenier. I særdeleshed en kjole med gode minder tilknyttet.

 102. Det må klart være en sart mintgrøn kjole med lange ærmer, sorte rå prikker og det fineste drapering ned – der er dømt sommer-boheme-prinsesse for alle pengene :-)

 103. H&M har tit lækre ting i butikkerne men man skal tit være tidligt ude. Sidste sommer købte jeg den yndigste hvide sommerkjole som blev brugt flittigt og også bliver det i år men alt det dejlige vejr vi har i øjeblikket.

 104. Uh, den er svær. Jeg har ikke vildt mange H&M ting i mit skab, men dem jeg har er jeg godt nok glad for. Vil vove at påstå, at jeg er ekspert i at finde guldet i H&M – således har jeg også denne røde sag hængende derhjemme ;)
  Men min yndlingsitem derfra er nok en kimono, jeg købte for 5(!!) år siden – jeg er 21 år, så det er altså en del år i min optik ;-). Den er blevet brugt mere end jeg nogenstinde kunne forvente, og den har været på i skole, på stranden, til sommerfester, dovne dage herhjemme og sågar til bryllup og barnedåb. Det er en sikker vinder i alle situationer – det er ikke meget tøj, man kan sige det om!
  Kram

 105. Jeg må gå med de andre og sige det er svært at nævne én ting.

  Jeg går i den mere praktiske grøft, selvom jeg har mange bluser og kjoler fra hm jeg elsker. Så må jeg nok indrømme, at jeg har 4 af deres t-shirt push-up bh’er.
  Det må jo betyde, at jeg elsker dem :)
  Jeg kan rigtig godt lide den hudfarvet, så man kan bruge den under hvide t-shirts, der måske er en smule gennemsigtig.

  Glæder mig til at besøge den nye hm – er sikker på man kan finde mange ting man ikke har brug for, men gerne vil eje ;) Mangler faktisk et par gode shorts til min tur til Portugal om 2 uger! :)

 106. Jeg købte for mange år siden i mønstret sommernederdel på tilbud, som har været mit absolutte bedste køb til dags dato. Nederdelen har fulgt mig på utallige ferier, roskilde festival og ved enhver tøjkrise. Det er stadig mit ynglings stykke tøj og det er ligeså flot som det var dengang jeg købte den. Krydser fingre for, at jeg finder det næste stykke ynglingstøj på fredag.

 107. Jeg købte tilbage i 2010 en hvid sommerkjole fra “The Garden Collection”. Jeg brugte den som studenterkjole, og den var helt perfekt. Hver sommer hiver jeg den frem fra loftet, og når solen titter frem, tøver jeg ikke med at lufte skørterne :)
  Den er i økologisk bomuld og bæredygtigt produceret, hvilket jeg sætter stor pris på.

 108. Mit bedste minde om et stykke tøj fra H&M er den allerførste bh jeg fik. Den var mørkeblå med små hvide prikker. Jeg var så stolt da jeg gik ud fra forretningen, men jeg skulle godt nok vænne mig til at gå med den. Jeg følte slet ikke at jeg kunne få vejret til at starte med hahaha.
  Det var tider ;-)

 109. Der er så mange fine og lækre ting i HM!! Men de køb jeg har været gladest for, og køber igen og igen, er deres sømløse trusser, der både sidder mega godt og er SÅ utrolig behagelige at have på! Et andet og super lækkert plus ved dem, er at de ikke kan ses igennem tøjet

 110. Mit bedste køb til dato fra H&M er en tætsiddende sort blondekjole der er ved at være 3 år gammel. Den er den perfekte little black dress og min go-to kjole når jeg er tøjkrise inden fester, for den er så flatterende og jeg får altid rigtig mange komplimenter for den. Og det gør det kun federe at kunne sige, at den er fra H&M til 299,- når folk spørger hvor den er fra ;)

 111. Uh, der er mange garderobefavoritter fra H&M, men min all-time favorite ting må være min bordeaux læderstøvler, som jeg købte for 3 år siden – de kan pifte ethvert outfit op, og har den perfekte hælhøjde, så man kan holde ud og gå i dem en hel dag :)

 112. Jeg er den lykkelige ejer af ikke mindre end 2 Lana del Rey X H&M sweaters. Det er den smukke, fluffy, angora, pale pink skønhed som jeg knuselsker. Jeg takker mig selv for jeg var klarsynet nok til at erhvervede mig 2 eksemplarer <3

 113. En af mine yndlingsting fra H&M må være kjolen, jeg havde på, da jeg fik min studenterhue sidste år. Den var relativt kort, hvid og med åben blondedetaljer rundt i taljen. SÅ FIN og så dejlig en dag!

 114. Mit yndlingskøb fra H&M må være en svagt rosa nederdel, i noget blødt lag på lag stof, købt helt tilbage i 2006 eller måske endda før, der (inde i mit hoved) bringer tankerne hen på det balletskørt, som Carrie har på i åbningsscenen til Sex and the City ;)
  Nederdelen har været med til bryllup et par gange – og jeg håber, at jeg, når jeg er færdig med at være gravid (og forhåbentlig har kunne amme alle de overskydende kg af – here’s to hoping) får lejlighed til at tage den på igen.
  Den hænger hjemme i skabet – og jeg elsker den stadig højt :)

 115. Sommer efter sommer (eller faktisk bare så snart vejret er varmt nok i smukke København) så kommer et par højtelskede imiteret lædershorts frem fra H&M. Husker ikke hvornår de er købt, men de passer til alt – fra hvid tee & sneakers til en dag på uni, og så dressed op med en fin top og sandaler til en aften ude med pigerne. JA de er møgvarme når solen bager, men de er SÅ fede!

 116. Det smukkeste jeg har ejet (og stadig ejer) fra H&M er en hvid boho-kjole fra deres Conscious Collection i 2013, som har fulgt mig i tykt og tyndt og som har mange minder med sig. Det er blandt andet den kjole min lillesøster blev døbt i for nogle år tilbage inden hun blev konfirmeret, og jeg havde den også på da jeg var på vogntur, da jeg blev student for 3 år siden – det er så fint med tøj der har mange minder og historier med sig! :)

 117. I mange år, har jeg haft tætte forhold til de billigste og simpleste styles – typisk fra Divided. Det første jeg tænker på, er en sort asymetrisk stram kjole med strop i den ene side. Tror den kostede 80 kroner, men jeg har haft den på til endeløse fester. Blandt andet en fantastisk diskoteksafaften i Barcelona. Tænk at man kan være så glad for en så enkel kjole til ingen penge, og have den i mange mange år. Det er indbegrebet af H&M for mig.

 118. Den kjole du har på, den savler jeg virkelig også over. Så måske hvis jeg vinder dette gavekort, at det skal indløses til drømmen af en kjole?

  Jeg købte sidste år en min første maxi-kjole i H&M, i deres Coachella-linje (vidst nok). Den er så behagelig, smuk og helt igennem lige mig. Blomsterprint, lækre udskæringer. Ja, den er virkelig en favorit :)

 119. Min tidløse basic sorte “bodycon” kjole.
  Den er perfekt til alt slags vejr; med og uden strømpebukser til en striktrøje, om en casual sommerdag med sneaks eller sommerfesten med højhæle. Bruger den til læderjakke, cowboyjakke eller en blomstret kimono.
  Den er en sikker vinder hver gang og et must i en hver garderobe :)

 120. Jeg købte for snart 5 år siden dejligste ruskindshandsker med en lille fin og samtidigt rå lædersløjfe på håndryggen. Det var et virkelig godt køb! De har modstået vind og vejr og bruges flittigt, når foråret melder sig med kølige morgentemperaturer :D

 121. Mit absolut yndlings-item er en florlet cardigan fra Concious Collection, som min søster købte for mange år siden. Jeg har nappet den nu og kan vitterligt bruge den til alt. En rigtig life-saver en gang i mellem.
  Så jeg må nok hellere dele gavekortet med min søster, hvis jeg vinder :-D

 122. Mit bedste item fra H&M er en badedragt jeg købte på udsalg for 3-4 år siden – den kostede ca. 150 kroner.
  Den sidder rigtig godt på mig og ligner en 1000-kroners-sag. Det betyder rigtig meget for mig at mit tøj både er komfortabelt og pænt – særligt når det er badetøj!
  Jeg rejser aldrig på ferie uden den, og derfor er den er desværre ved at være lidt tyndslidt på måsen :-) Måske gavekortet skulle bruges til en ny, hvis jeg var den heldige vinder? :-)

 123. Da jeg blev student, skulle jeg have en hvid kjole på. Jeg brugte meget lang tid på at finde den, men fandt til sidst den perfekte kjole i H&M. Hvid, a-form, bar ryg. Hele mit outfit spillede bare den dag, og jeg kom ud af eksamenslokalet med et 12-tal i huen. Selvom det er 4 år siden, har jeg stadig kjolen, og den bringer kun gode minder frem :-)

 124. Deres jeans <3 Jeg har altid haft svært ved, at finde jeans jeg kan passe. I teenageårene var det træls, fordi jeg hverken kunne får Miss Sixty eller Diesel.. For et par år siden fandt jeg ud af, at H&Ms jeans næsten altid passer. Jeg har siden købt og slidt omkring syv par op. Jeg elsker deres jeans og har spottet et par flotte på hjemmesiden som de desværre ikke har i butikkerne i Odense. Jeg havde derfor tænkt, at den store H&M i København måske havde dem. Lige godt om jeg vinder eller ej, så vil jeg tage derind på fredag og undersøge sagen :)

 125. Helt klart børnetøj fra deres tidligere unikke All for Children kollektioner i samarbejde med Unicef. Der var simpelthen nogle af de fineste styles, som nu er pakket ned i silkepapir og gemt, til min mindste datter kan passe det. Og når hun er færdig med det, vil jeg endda gemme det til de selv bliver store og måske får døtre. Håber sådan de ville genoptage de kollektioner!

 126. Wow, hvor ser du altså bare skøn ud fine Emily :) Har mange skønne sager fra H&M, men min favorit må være en helt basic sort T-shirt med den perfekte udskæring. Den, sammen med jeans (også fra H&M), er blevet min hverdagsuniform :) Smuk dag til alle :)

 127. Det bedste køb jeg har gjort i H&M er en blomstret skjorte til min mor, som hun stadig går med selvom det er længe siden jeg købte den. Hun køber altid kun tøj i genbrug, da hun ikke har så mange penge, så hvis jeg vinder vil jeg give hende gavekortet, så hun kan blive forkælet. Hun sætter altid andre før sig selv og er lidt for god til at nøjes, så jeg ville elske at kunne overraske hende, så hun kan føle sig værdsat <3

 128. En af mine favoritskjorter er et køb fra h&m :) Den er sort med hvidt mønster og er i et let gennemsigtig materiale. Kan bruges til det meste og er en rigtig hverdagsfavorit:)

 129. Jeg er så vild med H&M både når det gælder lækre basisoverdele og de lide mere specielle, næsten ekstravagante dele af garderoben. Mine favoritter bliver således fordelt på en perfekt blå skjorte fra herrekollektionen, en let oversized, hvid silkeskjorte som jeg har brugt året rundt de sidste fem år og endelig har jeg fået de stribede silkebukser og matchende tunika fra Studio SS kollektionen i fødselsdagsgave, og jeg føler en ægte kærlighed forme sig imellem os.

 130. Kære H&M tak fordi du evigt og altid rammer pengepungen blidt. Det gjorde du også sidst. Selvom jeg kom væltede beruset, bragende og uden den mindste technolyst reddede du mig alligevel. Jeg var aldrig taget til rave og druknet mig i technobajere med byens festligste folk, hvis du ikke havde tilbudt mig den hvide V-neck, til de sølle 80,-. Tak for tøj til spontanitet, spas og ballade. Den hænger nu pyntet på bøjlen, vi ses næste gang!

 131. Det stykke tøj fra H&M som popper op først er min hvide/cremefarvede A-formede højtaljede nederdel. Den er så fin og feminin, og hat haft den i 5 år hvertfald nu. Den har været brugt til bryllup, aflevering af ansøgninger en varm sommerdag i Kbh, (hvor jeg selvfølgelig kom til samtale), den kan dresses op og ned, og havde den så sendt om i forgårs på til en slentretur i Parises gader.

 132. Dejlig konkurrence! Mit bedste minde må være om en kjole, som jeg endnu ikke ejer! Jeg så den for et par uger siden, men har ikke haft og har fortsat ikke råd til at købe den selvom den koster sølle 400 kroner. Derfor ville jeg blive så lykkelig for at vinde gavekortet så den endelig kan blive min!

 133. Mit bedste køb fra H&M var min første hvide silkeskjorte. Jeg var simplethen så begejstret over at finde noget i 100% silke og så i H&M til forholdsvis få penge. Købte den i gymnasiet og jeg kan huske at den fik mig til at føle mig ret så voksen og klassisk på den helt rigtige måde, som kun en ung voksen længes efter at udtrykke

 134. Jeg har en simpel silkebluse jeg engang har fundet i herre(!!?)afdelingen som jeg tror jeg har haft i snart seks år. Det er et af de stykker tøj jeg har haft længst og som jeg stadig bruger jævnligt. Ret vildt synes jeg! Og herreafdelingen er jo ofte lidt spændende for os piger også!!

 135. Den første ting jeg tænkte på var en bamsedragt i størrelse lillebitte baby som min søster havde på hjem fra hospitalet for 10 år siden. Og i efteråret havde jeg så den ære at tage min lille søn hjem fra hospitalet i selvsamme dragt. Sådan en hvor man bliver i tvivl om det er en teddybjørn eller baby der er i

 136. H&M kjolen, som jeg havde på, da jeg scorede min mand i Californien!
  Lige efter gymnasiet vandt jeg en forskningskonkurrence med et projekt om brune bananer. Præmien var en tur til et forskningssite i Californien. Den allerførste dag jeg var der, mødte jeg en høj flot fyr i laboratoriet. Han havde laboratoriekittel og sikkerhedsbriller på, men jeg kunne ikke tage øjnene fra ham. Han kom over og sagde hej. Han smilede og kom over til mig, men jeg bare væk. Heldigvis, inviterede han mig næste dag til at tage med ud med nogle venner for at danse swing dance. Jeg tog min nyindkøbte sorte stramme H&M kjole. Men da jeg kom, stod han og snakkede med en smuk pige, som havde en flot turkis kjole på. Jeg blev helt fortvivlet og løb ned til den nærmeste bar og drak nogle shots og en øl. Da jeg kom tilbage (små fuld) kunne jeg til gengæld pludselig danse swing dance. Drømmefyren kom hen og spurgte om jeg ville danse. Han havde ledt efter mig. Bagefter trak han mig til side og sagde, at der var en jeg skulle møde. Den smukke pige viste sig at være hans lillesøster. I dag er vi gift og jeg har taget min egen californiske drøm til Danmark. H&M kjolen, som jeg dansede i hele natten, den har jeg stadig og den sidder stadig perfekt <3

 137. Ja, er det ikke bare for fedt med H&M på Amagertorv, der endelig er blevet sikkert en af Danamrks mest behagelige H&M butikker at gå rundt i og så dejligt at alt er blevet så nemt at finde. For gud, hvor den trængte til en kærlig hånd ;-) Jeg er på mine 30 år stadig stor fan af H&M, som gang på gang reder mig fra outfitkriser i alle sammenhænge – bryllupper, barnedåb, runde fødselsdage, graviditet, efter graviditet og jeg kunne blive ved. Én ting fra H&M som er favorit, må det være min safarigrønnekjole, som jeg har brugt i snart et år, både som gravid, ammeende og nu som sommerkjole! Den har/er et kæmpe hit.

 138. Uhhh! Den er svær…
  Jeg må nok sige mit sorte Læderbælte, som jeg bruger hver dag og ikke mindst min sorte læderjakke, som følger mig i tykt og tyndt. Den er så god til når det ikke er for varmt, men heller ikke for koldt. Årh jeg har jo så meget, så det er jo svært at vælge også! ;-) håber jeg vinder!!

 139. Uhhh! Den er svær…
  Jeg må nok sige mit sorte Læderbælte, som jeg bruger hver dag og ikke mindst min sorte læderjakke, som følger mig i tykt og tyndt. Den er så god til når det ikke er for varmt, men heller ikke for koldt. Årh jeg har jo så meget, så det er jo svært at vælge også! ;-) håber jeg vinder!!!

 140. Min ynglings sommerkjole er fra H&M og har efterhånden en del år på bagen. Den kostede 50 kr. og hang på tilbudsstangen i deres MAMA-afdeling. Den er luftig og casual – perfekt til udslået hår, rayban og bare fødder :)

 141. Mit ynglings tøj-stykke, som jeg nogenside har haft fra HM, var sådan en mavebluse med en sommerfugl på. Det var selvfølgelig tilbage i 90’erne, og jeg har nok gået i 3. klasse. Det var über moderne, og jeg havde ikke nogle mavebluser, så jeg rullede bare mine t-shirts op. Endelig forbarmede min mor sig, og købte en hvis t-shirt mavebluse med en blå/grøn glimmer sommerfugl. Den blev brugt konstant… Den var nok ikke gået i dag, men dengang i 90’erne var man vidst også lidt mere afslappede…

 142. En armygrøn frynse taske i ruskind fra deres Exclusive Conscious collection eller min H&M/Jimmi Choo skulder taske – dem bruger jeg stadig flittigt, selvom de har et par år på bagen.

 143. Jeg købte for år tilbage en strikkjole med høj hals og det fineste 60’er A-snit, og sikke den har været med til meget gennem tiden. Den har været med mig på vilde danseklubber i London, til de hyggeligste fødselsdage for mine niecer, og sytme om den ikke også har været med til et polterabend for min bedste veninde. Blandt andet. For den kan så meget, og jeg knuselsker den, og de oplevelser jeg har haft iført den.

 144. Jeg ejer selv en masse fint tøj fra hm, men min favorit ting ved hm er klart, at jeg med god samvittighed kan købe sejt og ikke mindst bæredygtigt (conscious) babytøj til min lille dreng. Vores favorit i garderoben er i denne varme hans fine solhat med skygge til nakken.

 145. For mig er det en langærmet Jerseykjole med massere af læg i siderne, som jeg nærmest har boet i, i begge mine graviditeter. Den er forbundet med så mange gode minder sammen med forventningens glæde

 146. Jeg købte fra 7 år siden en kort, sort jakke i H&M og har brugt den lige siden! Hverken pasform eller farve har ændre sig, og taget i betragtning af hvor meget jeg har brugt den, er det altså lidt af en præstation! og wow, hvor ser du skøn ud i den røde fine sag!!!

 147. Ejjj hvor skønt – lige en konkurrence for mig! Jeg tager ofte mig selv i, at være iført et outfit stort set kun bestående af tøj fra H&M – og der går i hvert fald sjældent en dag, hvor jeg slet ikke har noget tøj på derfra :-)) Mit aller bedste køb fra H&M er der dog ingen tvivl om hvad er; det er deres Super Skinny High Jeggings i sort (eller rettere en slidt sort over mod det grå) – det er SERIØST de bedste cowboybukser, hvis man kan kalde dem det ;-), som jeg har haft i mit liv! Har nærmest bogstavelig talt levet i dem, indtil de for nyligt gik i stykker to steder :-( Ingen tvivl om, at jeg snart må have mig et nyt par – men der er to varianter af sort og den helt rigtige af dem, er desværre udsolgt og har været det meget længe… Hvis jeg vinder gavekortet, må jeg have den anden variant sort og se om ikke jeg kan forene mig med dem, for når verdens bedste bukser kun koster 179 kr. og er så behagelige og samtidig flotte at have på, så kan man måske leve med farven ikke er 100% den “rigtige” slidte sort :P Her er et link, hvis nogen måske kunne bruge et par perfekte nye bukser http://www.hm.com/dk/product/42673?article=42673-C&cm_vc=SEARCH#article=42673-A

  Du må have en dejlig dag :-))
  De bedste hilsener, Freja

 148. Jeg har i en længere periode helt undgået den gigantiske H&M, da den simpelthen var så uoverskuelig at gå ind i! Jeg forventer at den er blevet en hel del bedre efter renovering og ville derfor med stor fornøjelse shoppe løs for 500,- (eller mere) – det er trods alt H&M, der kan man sgu komme langt for små penge! Jeg er stadig helt pjattet med min H&M Trend jakke, som er så flot broderet og i en lækker tyk kvalitet :-) Den bruger jeg igen og igen

 149. Jeg ELSKER h&m! Vi lavede i min venindegruppe engang en runde, hvor vi skulle fortælle hvor alt det tøj vi havde på, var fra – vi havde allesammen minimum én ting på fra h&m :D
  Min favoritting for tiden må nok være min frynsetaske, som jeg købte sidste sommer – den går jeg i hvert fald med flere gange om ugen…

 150. Uden tvivl min første rigtige “voksne” festkjole, sort med halter neck, og næsten gulvlang, som jeg købte på udsalg som 16-17-årig og spillede koncerter og festede i mange år i træk. Den nåede også at opleve flere nytårsaftener :-)

  Synes H&M ligesom Ikea er uovertrufne til basisting, og det er mest det, jeg køber hos dem idag, selv om jeg da ikke kan afvise, at jeg skal et smut forbi den nye butik.

 151. Jeg købte en fløjlsjakke på en studietur i Barcelona i 2002. Den jakke havde jeg i ti år, og den fulgte mig gennem tykt og tyndt. Da jeg får et par år siden gav den til en genbrug, var det ikke fordi den var for slidt. Nogen gange varer tøjkærlighed længe :-)
  Og sikke en fin buksedragt.

 152. Mit bedste køb fra H&M må være en sort angora pullover som jeg blev så glad for at jeg købte en til, og jeg sled dem begge to op, til sidst var de helt stive og alt the fluffy angoraness fra vasket væk. Og hvert år når efteråret kommer, begynder jeg at savner dem. Inspirationen kom fra en fyr på mit studie som kørte en benhård Nordsjællandstil der indbefattede fluffy sweatre.

 153. Mit bedste køb fra H&M er en nederdel købt for ikke så længe siden, da jeg var i Hong Kong med min kæreste. Den fineste nederdel i det lækreste materiale. Den er så eksklusiv at se på, og kan bruges alle fire årstider. Bedste køb! Især fordi min kæreste insisterede, da jeg var i tvivl og hængte den tilbage på stativet. Alle de komplimenter og min egen glæde ved nederdel er så skøn <3

 154. For mig var det ret stort, da jeg som 10-12-årig (omkring 1990) havde et H&M-joggingsæt i orange og lilla. :)

 155. Har haft virkelig mange gode ting fra h&m, og jeg kan med stolthed sige, at næsten 80% af alle mine køb er derfra. Både sko tøj og tasker. Elsker når jeg kan “overraske” folk når de spørger ind til mit tøj – og jeg så kan fortælle at det “bare” er H&M.

  Mit bedste køb må være en sort silke t-shirt fra deres premium Quality linie, som er så simpel og smuk, og alligevel kan løfte et kedeligt jeans og t-shirt look.

 156. H&M er et hit og er især glad for deres Trend eller Premium quality kollektioner.
  Mit bedste køb er dog en kjole fra deres Conscious Exclusive collection for et par år siden i helt neon gul, gulv lang og med detaljer for oven. Den er så flot til sommer brun hud og skal igen i år på til to bryllupsfester!

 157. Helt tilbage i 90′ erne, hvor jeg ikke tjene så meget, valgte jeg dog alligevel at investere en smule på mig selv. Det var med stor overvejelse rent økonomisk, men jeg vidste med sikkerhed at jeg ville elske sættet. Derfor købte jeg et sort nålestribet jakkesæt med både buks og nederdel. Jeg kan stadig passe det og bruger det stadig. Jeg elsker alle de kombinationsmuligheder jeg var med sættet og den gode kvalitet. I love it. Og jeg vil helt sikkert købe et nyt mere nutidigt jakkesæt hos H&M igen.
  Stella

 158. Der har været en del H&M ting gennem årene, men jeg har et par CC favoritter, som jeg bliver ved med at bruge.
  Den ene er et par afslappede bukser i print (som min mand dog ikke er en fan af og kalder dem for “gardinbukser”), som kan bruges til næsten alt. Dog ikke på arbejde

  1. Hov, der forsvandt lige halvdelen af min kommentar! Ellers skulle der have stået, at den anden ting er en fin hvid bluse med print på og lidt specielle ærmer (igen, manden er ikke en fan), som er rigtig god til arbejdsbrug sammensat med sorte bukser eller andet, der ikke “larmer” alt for meget.

 159. Jeg har været SÅ glad for en silketop jeg købte i forbindelse med deres designsamarbejde med Marni nogle par tilbage – godt brugt og stadig så pæn! :-)

 160. Jeg har for flere år siden købt en super fin stribet sommerkjole som stadig er en af favoritterne :)

 161. Uuuh, det må være mine hightop sneakers i slangeskindspræget sort læder. De er nærmest slidt i stykker efter at være brugt i to år.

 162. Mit yndlings tøj fra H&M er en mønstret bomber jakke, der gør mit hverdagstøj lidt mere festligt

 163. Uhhh den er sværere, fordi jeg har SÅ mange ting fra H&M somjeg elsker – nyt som gammelt.
  Men særligt en så finbodystocking, som jeg altid bliver spurgt om hvor er fra :) den er nu 5 år gammel og stadig et hit ❤️

 164. Hmm…det er måske ikke “mit” yndlingsitem som sådan, men min datter havde – da hun var relativt nyfødt; nok ml. 3 og 6 mdr – en sovedragt i hvidt plys med 2 små hvide øre på. Mit hjerte hoppede et slag over hver gang hun havde den på. Hun var over-nuttet og mega sød!!

 165. Uh, det er svært at vælge! For mig er det helt klart de lettere festlige jakker fra Trend, som rammer mit hjerte gang på gang. Den der har fået flest kommentarer med på vejen, er en hvid/sort rombe-mønstret uld-jakke med 3/4-ærmer. Den er så lækker lun og oversize nok til at have en strik under til de koldere dage og funky nok til at bære den over det lette sommertøj til lige at tage toppen af den danske sommervind. Bare ærgerligt at den faktisk er for varm i år, hvis vejret fortsætter som nu hele sommeren. ;) Den har fulgt mig til fest, hverdag og festival og kan bruges til ALT. H&M når det er bedst.

 166. Jeg har et par ældgamle bukser fra H&M, som jeg burde have skilt mig af med for længe siden, da der er et hul lige på bagdelen. Alligevel kan jeg ikke få mig selv til at smide dem ud! Det er mine go-to bukser de dage, hvor jeg ikke kan finde ud af hvad jeg vil have på.

 167. Mit yndlingsitemfra H&M er uden tvivl en over 20 år gammel fin hvid buksedragt, med korte ben og små blomster som print. Jeg har arvet den fra min farmor, og glæder mig til at have den på hver sommer – den er feminin og virkelig behagelig at have på.

 168. Mit bedste køb har været sommerbukser, som jeg har købt igennem årene, H og M formår at lave fine, lette sommerbukser til meget rimelige penge, jeg lever nærmest i dem sommeren igennem. Gavekortet vil jeg bruge til at forny min garderobe med lidt lækkert tiltrængt sommertøj efter at have levet i gravid/barselstøj i lang tid :)

 169. åhhhhh, der er mange for jeg elsker H&M. Men det bedste item har været et par gravid jeans som jeg lånte af en veninde, de havde været igennem 5 andre gravide piger da de landede hos mig. De var så bløde og “worn” og fik de gravide lårbasser til at se super sexy og lange ud. Så selv som gravid formår H&M at sætte looket.
  Tak for en super blog :-)

 170. Elsker elsker elsker H&Ms jeans……. de passer mig altid og så er priserne jo altid fair

 171. Har rigtig mange gode H&M køb liggende. Nogle med mange år på bagen, ja helt fra det rent faktisk hed Hennes & Mauritz og Divided hed Impulse ;)

  Mit bedste H&M item er for tiden en helt klassisk hvid og blå stribet sailortrøje. Fik får nogle måneder siden spilt cocio udover, som viste sig at være umulig at få af igen. Var så glad for trøjen, at jeg måtte ind og købe en stedfortræder.

 172. Uuh! De har mange dejlige ting, som i gennem tiderne har gjort mig glad. Men jeg må nok indrømme at den ting, jeg er gladest for er et pudebetræk med et Rudolf-rensdyr på! Simpelt, trygt og rart (og lidt barnligt)! :D spændende med den renoverede butik!

 173. Jeg har købt en lille sort jakke forrige år, som jeg stadig flittigt bruger. Den er en evig vinder og folk bliver altid overraskede over, at den er far H & M.

 174. Jeg har købt den smukkeste ‘skjorte’ fra sidste Exclusive Concious Collection. Men mindet er ikke opstået endnu – men det sker om et par uger. Min lillebror bliver student og jeg skal have skjorten på når jeg sætter den fine hue på hans kloge hoved. Den er crisp og hvid, har smukke slids på ærmerne og det skønneste tryk på fronten <3

 175. Jeg havde indtil januar i år en helt uundværlig lang tynd ferie cardigan.
  I januar og februar rejste vi til Thailand på et tidspunkt står regnen ned, blæsten er vild og det er mildt sagt iskoldt, alt begynder at lukke ned, oh thaier har seriøst dynejakke på, det havde jeg aldrig troet jeg skulle opleve. Det er ikke til at få en taxa så det er på gåben hjem, kuldet bider i os og vi fryser, i Thailand i januar! Vi gar gået turen et par gange og har tidligere mødt en ældre kvinde som tigger, den eneste i området, hun har fået lidt mad og smil på vejen. Hun har søgt op på en trappen og sidder så der helt foroverbøjet og fryser med blå læber, vi bliver hurtige enige om at hun må få det tøj vi har på samt de plastik poser vi har fået som regnslag. Det er ikke en beslutning vi har fortrudt, men tog mig samtidig i at savne min dejlige, luftige feriecardigan. Kunne jo håbe på at der kunne findes en ny på fredag

 176. Jeg elsker HM men hvis jeg skal vælge kun 1 ting må det være min jakke fra kollektionen med Isabel Marrant… Sølv på den ene side og lilla på den anden…det er faktisk to pieces in one…. <3

 177. Svært! Jeg har nogle rigtig gamle (hullede!) ting fra h&m som jeg stadig klynger mig til. Men jeg tror det må blive mine jeans som jeg købte sidste sommer, som jeg gik med konstant og som jeg mistede for nylig – sammen med resten af min taske – i et svagt togskiftforvirrings øjeblik med dsb på vej fra sommerhus i Nordjylland til min venindes 30 års fødselsdag i Kbh. Det var virkelig gode jeans!

 178. Min fantastiske sorte lille taske i imiteret skind! Jeg har den altid med mig, da den passer både til en eftermiddag på stranden, eller en bytur! Jeg købte den for 2 års tid siden, og den har siden da altid hængt på min ene skulder, eller været nede i en større taske så jeg havde den klar! Udover det så er den perfekt størrelse! Ikke for lille til at have mine ting i, men heller ikke så stor at den irriterer når man går med den.. Den har reddet mig mange gange!

 179. Jeg har lige købt de blødeste og mest behagelig graviditetsshorts – dem kommer jeg til at bo i hele sommeren og sikkert have en masse dejlige minder om derefter :)

  Og så kan jeg stadig huske et sæt med røde jeans og rødternet skjorte jeg fik fra H&M da jeg var ca. 7 år.. Det var SÅ sejt! Og mit eget (ikke arvet fra storebror ;) …).

 180. Det køb jeg er gladest for, er en laksefarvet T-shirt med sort mønster jeg købte for syv år siden. I dag er den slidt og hullet, men der er så mange gode sommer- og rejseminder i den, at den stadig får lov at blive i skabet. Så længe mit nostalgiske hjerte får lov at bestemme :)

 181. Sikke en lækker konkurrence! Jeg elsker h&m og shopper riiigtig meget tøj derfra. Mit yndlingskøb må dog være en sort bomberjakke med gulddetaljer, jeg købte for et par år siden. Det er nok det mest anvendte stykke tøj i min garderobe, for den passer bare til alt.

 182. Har så mange fantastiske H&M køb i skabet, men et af de bedste er en gul sommerkjole jeg købte for 5 år siden, den har jeg brugt til utallige fester, bryllupper og den holder stadig.

 183. My favourite purchase this year is a strapless black bikini that I wore in Ibiza a few weeks ago. Very old Hollywood style, stunning but also comfortable¡¡
  I can’t wait to wear it again :-)
  Love your blog, thanks for sharing the news of Copenhagen

 184. En hvid bikini med perler og “guld” som går flere sæsoner tilbage, jeg har den med på alle ferier, da jeg synes det er den mest fantastiske bikini. Dog er den ikke den der bliver brugt mest efterhånden, da den er ved at være godt brugt, så jeg sparer den

 185. I januar 2014 købte jeg en sort top med stor v-halsudskæring og spaghettistropper i H&M på Kurfürstendamm i Berlin. Det er min all time favourite og jeg bruger den mindst en gang om ugen.

 186. Top 3: Den røde stropløse mesh kjole med rosenskørt fra Garden Collection, den hvide Natalie Portman kjole fra Conscious Collection og den sorte wanna-be Stella McCartneys Campbell kjole!

 187. Jeg elsker min hvide blazer fra H&M’s Trend-linje, som er ca. 6 år gammel nu. Jeg har arvet den fra min søster, og min veninde har spurgt flere gange, om hun må arve den efter mig (slevfølgelig må hun det! <3) Jeg ville elske at få et gavekort til nået nyt sommertøj, og det ville være et skønt afbræk i eksamenslæsning, at kunne komme en tur til H&M's nye åbning!

 188. Min absolut ynglings item fra h&m er en petroleums grøn kjole, jeg havde den på første gang jeg mødte (og kyssede) min kæreste, og jeg havde den tilfældigvis også på, da han tre måneder efter spurgte om jeg ville være kærester med ham, på en sød lille seddel med med afkrydsningsfelteter, ja, nej, måske :-)

 189. Åhh over 50% af min garderobe er fra H&M. Og nogle af mine ting, har jeg brugt igen og igen over flere år. Især denne helt specielle sorte bluse med korte ærmer, og det fineste broderi agtige hullede mønsterbåde på bryst og ryg. Den er en vinder igen og igen. Det allermest underlige er, at den stadig passer (selv om der er røget et par kilo på over årene ;) woops) Men det er som om, den bare sidder fint alligevel. Det er da en vinder :)

 190. Totalt kikset, men, mine -mange- satin herre boxershorts i Large, som jeg bruger når jeg sover andre steder end hjemme. Der er bare ikke noget jeg sover lige så godt i.

 191. Jeg har en silkeskjorte, som jeg har købt fra H&Ms conscious collection. Jeg har haft den jeg ved ikke hvor længe – og det er gang på gang den jeg vender tilbage til, når jeg står og ikke lige ved hvad jeg skal have på til både hverdag og fest. Den er altid en vinder!

 192. Hvor er den røde kjole fra? Jeg skal til galla på min efterskole og ville elske af have den på!

 193. Tror jeg har 20 yndlings items fra H&M! Har idag hentet mine plateau wedges hos skomageren, han kunne heldigvis fikse de snart 4 år gamle sandaler :) dem og så min shopper i sort læder, det er favoritterne! Og alle mine chiffon skjorter! Og min blå blazer ;)

 194. Uh det er et svært spørgsmål! Jeg må nok sige en blomstret kjole jeg havde da jeg var yngre, da jeg havde den på hver evigt eneste sommerdag i 3 år. Den har jeg mange gode minder med:)

 195. Jeg har en fin, råhvid sommerskjorte uden ærmer og med perlemorsknapper, som har været fast genstand i mit tøjskab i sikkert 6 år :)
  Krydser fingre.
  Venligst
  Anne

 196. Mine grå slim-gravidbukser med elastik i livet. Da jeg opdagede at jeg kunne gå i bukser, som før jeg blev gravid uden de skulle stramme i livet, blev jeg noget så lykkelig