Weekly Wanted

ww22

Jeg drømmer om mit allerførste yndlingsduftlys, et brusende maxiskørt, en fin bog om at fotografere, en lille rullende reol til dims og sager og andre sort/hvide ting i denne uge.

Ps. Vinderne af H&M konkurrencen er trukket og har fået direkte besked, så tjek din indbakke, hvis du har deltaget :)

 1. Silkeshorts fra Ganni
 2. Fotobog af Henry Carroll
 3. Tørklæde med bandanaprint fra Malene Hocke
 4. Boyfriend tee fra Adidas Originals
 5. Håndcreme fra & Other Stories
 6. Sort maxinederdel fra H&M
 7. Skuldertaske fra Chloé
 8. Duftlys fra Diptique
 9. Reol på hjul/barvogn fra Ellos Home

 Kan indeholde reklame i form af affiliatelinks

(Visited 1.229 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Hej Emily! Dette omhandler ikke lige indlægget, men vidste ikke lige hvor jeg ellers skulle skrive. Jeg har ret kruset hår og faldt derfor over dit indlæg om Kerasilk. Men ved du hvor man kan få lavet behandlingen henne? Jeg synes det er meget forvirrende nemlig og kan kun finde steder som forhandler de produkter man kan bruge derhjemme, men som ikke laver salonbehandlingen.

  1. Hej Nynne, helt ok det er så fint, at du skriver her :) I indlægget om Kerasilk er der også link/telefonnummer (i alle tilfælde nede i kommentarerne) til Goldwell der har det og de kan oplyse dig om nærmeste salon der laver behandlingen. Nu ved jeg ikke hvor du bor, men hos Ofia på Frederiksberg Allé, hvor jeg går, ved jeg at de laver det. Klem Emily

 2. Hej Emily. Tak for svar om kimono:) har set webshoppen men der kan jeg ikke få den du har. Nu skal jeg have dem til at sende den til Jylland :) men kunne høre at der ikke er bælte på og det ville jeg egentlig gerne have haft. Men hvordan bruger du din? Jeg kan vel også selv sætte et bælte på den. Kh. Tanja

  1. Nej lige den jeg har, har de kun inde i Norr… Nej, ikke noget bælte, jeg havde den kun på, på fotoshoot til Magnum-kampagnen (derfor ‘min’ kimono er retur i Norr nu) og holdt den bare lukket. Ellers ville jeg nok bruge den over en top og alternativt bruge et separat bælte til, som du også selv nævner :) Knus Emily

 3. I øvrigt. Du er bare så flot på det billede, så det kan du godt være stolt af:) hvilket makeup har du brugt og især til ansigt og læber:) tak og kh. Tanja

  1. Tusinde tak Tanja, hvor er du sød :) Det var en makeupartist der lagde makeuppen, så ved desværre ikke præcis hvad hun gjorde og med hvilke produkter… Men jeg laver snart et indlæg om min egen makeup, der minder en del om det :) Knus

 4. Hej Emily. Tusind tak for en skøn og hyggelig blog – og ditto bog! Jeg har lige et spørgsmål, som ikke direkte relaterer sig til dette indlæg. Jeg er på jagt efter en fin lædernederdel og er helt vild med den, som du har på på side 70-71 i din bog. Kan du fortælle hvor den er fra, eller hvor man måske kan få fingre i en lignende?
  Mange hilsner Mette

  1. Selv tak og så dejligt at du læser med :) Den er fra Inwear, men har en hel del år på bagen efterhånden. Jeg kan ikke lige komme på hvem der har sådan en lige nu, men når/hvis jeg støder på den, lover jeg at tage den med her i Weekly Wanted :) Kram Emily