Arm Party

annonce-u-baggrund11
arm party

SUMMER = ARM CANDY GALORE

Det kan godt ske, at sommeren viser sig fra sin noget kølige og våde side, men som jeg skrev i går, har jeg ikke i sinde at lade det ruinere mit humør. Og heller ikke min yndlingstid på året, når det kommer til stil. Med lidt solpudder, strandhår, selvbruner, en ny sommerkjole og masser af armbånd så kan looket heldigvis blive helt sommerligt i løbet af nul komme fem alligevel.

arm party6

Og sommerstyling er for mig lig med armbånd en masse. Det der så mundret blev døbt ‘arm party’ for nogle år siden. De fleste må være med i min armfest, men jeg har en forkærlighed for bangles, (hippieagtige) perlearmbånd som helst skal være fundet på en rejse og så de mere delikate kæder med et lille vedhæng. Og et ur må der også til.

arm party3

Jeg er helt forelsket i hjertearmbåndet her fra Julie Sandlau

arm party5

… og i de fine bangles ligeledes fra Julie Sandlau. Her har jeg Luster BangleEagle Bangle og Classic Bangle på.

Er I også til armfest? Eller er der andre smykker, I ynder at dosere i rigelige mængder her om sommeren?

arm party2

(Visited 3.610 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Hej kan ikke beundre din blog nok .. Følger den trofast hver dag og er kæmpe fan .. Tænkte på hvad str har du den røde kjole her i ? :)

  1. Tusind tak for den søde kommentar Melanie, den gjorde mig så glad :) Tak for at du følger med! Jeg har kjolen i en M for at få lidt ekstra længe og for at den ikke er alt for udringet (det er en slå-om-kjole). Min veninde har lige købt den i en S og den var lige vel kort også selvom hun ikke er så høj. Knus Emily

 2. Åhhhh den kjole! Er den fra Realisation? Og hvis det er den – fik du told oveni da du købte den? Og hvordan er størrelsen? De laver de smukkeste ting !

  1. Det er den nemlig. Lige pakket ud inden vi tog billederne her (derfor den har lidt folder ;)). Ja, jeg fik told oveni, men de har været så venlige, at skrive en liiiiidt mindre værdi ;) på pakkesedlen end kjolerne reelt koster, så slap med ca. 200 kr for tre kjoler, så det var ikke så slemt som frygtet. Mht størrelse se kommentaren til Melanie ovenfor :) Klem Emily

 3. Hvor er det bare fedt, at du ikke er bange for sådan at gå all in på smykker. Man kan godt blive lidt intimideret, når man sådan ser bunken af smykker der kommer af, når dagen er omme. Men det ser bare så fint ud! The more, the merrier, right?

  Jeg var SÅ god til armparty, tilbage da jeg gik i gymnasiet, men her de senere år har jeg af en eller anden grund skruet ned for det. Lige nu er jeg nede på to armbånd – som til gengæld troligt sidder på mit håndled hver eneste dag, haha. Måske det var på tide at skrue lidt op for charmen igen? ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha… More IS more!

   Jeg har det lidt lige som dig om vinteren, men om sommeren (hvor man ikke har så mange lag/tøj at dresse up med) synes jeg det er lækkert at gå all in på arm candy :) Klem Emily

 4. Hvor er den kjole helt fantastisk !! Den kan da redde enhver grå sommerdag ;) Hvor er den fra ?

 5. Ja jeg vil også gerne vide hvor kjolen er fra? Jeg synes armbånd er flotte, mine håndled er bare så tynde at de tit er for store i mindste størrelse.

 6. Ift. størrelsen på kjolen, plejer du så at bruge S eller M i andre mærker? Altså bare i fht. om du synes den er mindre i størrelsen end normalt?:)

  tak!

  1. Jeg plejer at bruge S. Synes ikke den er mindre i størrelsen, men havde ladet mig fortælle at de var meget korte (og udringende) og at man fik lidt mere længde hvis man tog den en størrelse større. Den sidder stadig pænt i og med det er en slå-om-kjole :) Min veninde der er samme str som mig har købt den i S og den passer flot, men er nok lige det korteste (til min smag ;)). Klem

 7. Det ser så fint ud! Har prøvet at søge efter det på din blog, men kan ikke lige gennemskue det. Hvor er uret fra?☺️

 8. Hvor ser du fantastisk ud :) Elsker både din smykkesammensætning og kjolen – overvejer selv kraftigt at bestille den! Har den en et lille hint af “pufærmer” eller ser det bare sådan ud på billederne?

  1. Et lillebitte hint jo, men ikke deciderede pufærmer ;) Er så glad for min omend de er noget pebrede i prisen… klem Emily

 9. Hej :) nu står jeg og vil bestille denne fantastiske kjole og kommer til at se på fragt, told osv vil spørge hvor meget har du givet i alt for kjolen ? De bedste hilsner Melanie