10 ting jeg vil lave i juli

snack_zpsql75ftgf

På fredag har jeg sidste arbejdsdag inden 3 ugers ferie i lækre (noget våde) Danmark. Heldigvis kan jeg også godt hygge mig i kedeligt vejr (se bare billedet ovenfor) og hvem ved, måske det snart skifter.

Jeg skal læse avis hver morgen og bog hver eftermiddag og lege turist i egen by foruden et par afstikkere i sommerhus her og der. Jeg glæder mig i alle tilfælde til ferie og (resten af) juli og det er der ikke noget regnvejr, der kan ødelægge ;)

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

bday

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Bade i havet hver dag. Eller i havnen er det snarere i mit tilfælde her på Bryggen. Har allerede gjort det de sidste 4 dage, så tænker at fortsætte i samme dur. På trods af #%*!-vejret…
 2. I Tivoli.
 3. Fylde op med og forberede sunde snacks. Noget jeg har været lidt sløj til på det seneste.
 4. Invitere mine veninder på boller og (lag)kage og bobler i anledning af min fødselsdag. Måske denne her kagekone og gateau marcel.
 5. Læse månedens bog i læseklubben.
 6. Forbi Leckerbaer at spise en af deres nye Summer Sundaes, ser helt insane ud (kig med her). OBS! Fandt lige ud af at de har ferielukket til 28. juli.
 7. På Glyptoteket.
 8. Se Jason Bourne. Mine kendis-crushes er – som jeg vist har plapret løs om før – Matt Damon og Vincent Cassel, så nogle må have tænkt på mig, da de lavede den.
 9. Et smut i sommerhus i Hornbæk. Og måske Klitmøller. Og Norge.
 10. Lave citron- og ricottapandekager en feriemorgen mens regnen trommer på taget (prøver at være realistisk her).

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

(Visited 3.763 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Er vild med dit nye design – saa fint og feminint! :-)

  Hvor er det sejt at du bader hver dag – det ville jeg helt sikkert ogsaa goere hvis jeg boede taet paa havet – jeg maa noejes med en masse strandture i de 9 dage jeg har i Danmark.

  Jeg glaeder mig til at faa brugt mit nye koekken efter 8 maaneder hvor jeg kun har haft mikroovn og elkedel!

  Derudover vil jeg se fyrvaerkeri og parader her i Paris den 14. juli, se en modeudstilling paa Musée des Arts Decoratifs, besoege en masse familie og venner i Danmark og – hvis jeg kan lokke nogen med – ind og se den nye ‘Finding Dory’ :-D Jeg var 7 da Find Nemo kom ud og tror ikke begejstringen over animerede fisk er blevet mindre :-)

  Rigtig god sommerferie!

  1. Tak, tak, tak Sophie! Er også selv så glad og tilfreds <3

   Ja, når man er midt inde i Frankrig er det et lidt bikset projekt med havbad kan jeg godt se. Savnede selv havet sådan det år jeg boede i Bruxelles... Men dejligt med ferie i Danmark og mulighed for at bade der :)

   God idé med Finding Dory, jeg elsker også animerede film (og fisk) :)

   Rigtig god ferie!
   Klem Emily

 2. Hvis du når alt det, så kan det jo umuligt blive andet end en helt vidunderlig juli måned! Så dejligt med en masse afslappende og rare ting på programmet.

  Jeg tror, jeg vil lade mig inspirere lidt af din liste, og forsøge at klemme et besøg ind i vores spritnye havnebad her i Odense. Hurra for, at det endelig har åbnet! Derudover drømmer jeg om, at holde en lækker lille sommerfest – bare fordi det er sommer – og så planlægger jeg at sende en kærlig bøn til vejrguderne dagligt, så der forhåbentligt kan blive mulighed for massevis af solskinstimer i parkerne. Og så må det vidst også være i denne måned, at det store lærred bliver lyst op af den nye Tarzan-film! Den biograftur har været planlagt længe ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Gode planer Lisbeth, vi satser på snarlig sommer! Og fedt med havnebad i Odense også. Det kan jeg kun anbefale dig :) Klem E

 3. Jeg havde set frem til en måned, hvor jeg bare kunne glæde mig til først at få farvet hår og så bare se frem til Jakobs og min kirkelige velsignelse den 6. august, men alt er aflyst, for jeg er blevet forladt af mit livs kærlighed. Han vil skilles – bare sådan.

  Jeg er røget fra syvende himmel pladask ned på jorden. Ikke i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig sådan en sommer.

  1. Nej, nej, nej det gør mig vel nok ondt at høre! Shit!

   Intet er mere smerteligt end sådan et brud, hvor man slet ikke har set det komme. Mange, mange kram og tanker til dig <3

   Jeg synes du skal få farvet håret alligevel (ikke noget vildt, det er en break up fejl/klassiker), nusse og pleje og passe på dig selv. Give dig tid til at være ked af det (og vred hvis du kan, det er altid det bedste) og også lov og plads til at have det sjovt.

   Jeg ved godt det er verdens største kliché, men det hjælper i alle tilfælde mig, at tro på at der er en årsag til alting og at noget bedre venter. Da min ekskæreste og jeg gik fra hinanden for nogle år siden, brast alle mine fremtidsplaner, men kort tid efter mødte jeg min nuværende kæreste og pludselig blev fremtidsplanerne meget bedre end de gamle.

   Mange kram og knus
   Emiy

 4. Turist i egen by er helt undervurderet.
  Tænker også jeg hopper på den. Bevæbnet med kamera og kaffe.
  Elsker at daske rundt og få øje på detaljer og huske at kigge op.

  God ferie uanset hvor du ender.

  1. Lige præcis! Og hvor ofte er det lige man gør det? :)

   Tak og lige over. Klem Emily

 5. Det lyder som nogle dejlige ting! Du skal dog lige være opmærksom på, at Leckerbaer holder sommerferielukket fra den 1. til den 28. juli. Bare så du ikke går forgæves :)

  1. Ai caramba! Sikke noget, så må det blive et augustprojekt i stedet, tak for at du sagde det :) Klem Emily

 6. Det lyder virkelig hyggeligt! Ville ønske at jeg kunne tage i sommerhus med min kæreste og koble helt af, men det må vente i denne omgang. Hele min juli skal bruges på at færdiggøre mit speciale, som jeg afleverer 1. august. Så for min skyld må det gode vejr godt lige vente lidt endnu ;-)

  1. Haha… vi krydser fingre for regnvejr og snarlig specialeaflevering så ;)

   Go go go, slutspurten kan være en bitch, men du er færdig lige om lidt, pøj pøj med det! Kram E

 7. Det lyder som en skøn juli!
  Kan varmt anbefale sommerhus i Norge, har selv været der af to omgange her i sommeren (Sandefjord, mere bestemt) og der er simpelthen så smukt! Jeg har selv døbt det som værende soulfood ;-)
  Go sommer!

  1. Det håber jeg også det bliver Karoline :)

   Åh det lyder vel nok dejligt, glæder mig! Knus Emily

 8. Oh det lyder dejligt
  vejret er måske ikke det sjoveste de fleste dage, men i dag er det skønt.
  jeg træner med min hvalp, opleve ting og være en sød hund… primært gå i snor, indkald og så at vente med at hilse til han får lov af både mig og den han gerne vil hilse på (men det svært når man kun er 4 måneder)
  og så skal vi ud at cykle efter jeg har fået en kurv han kan side i.

  Håber vejret bliver sådan her ved… for det dejligt.

  1. Åh hvor hyggeligt med hundehvalp, nyd det! De bliver alt for hurtigt store ;) Kram Emily