Læseklub i juli: Sommeren jeg mødte dig

annonce-u-baggrund11
sommeren jeg mødte dig1

SOMMERFERIEBOGEN TIL STRANDTASKEN

Selvom jeg er lidt af en læsehest og holder af at læse året rundt, så er der nu noget særligt over sommerferielæsning. Jeg har som regel en hel lille stak, jeg har samlet sammen til ferien og som jeg glæder mig til at dase i en liggestol og sluge.

For nok er jeg også glad for aktive ferieformer, men jeg kan faktisk ikke forestille mig en bedre feriedag, end én hvor jeg har læst en hel bog på en dag. Og så ellers ikke har udrettet så meget andet. Det er den rene luksus for mig og jeg planlægger, at jeg skal have lige akkurat sådan et par dage, når jeg holder ferie her i juli.

Og I er sikkert nogle stykker, der har det lige sådan og som om ikke andet gerne vil have en god bog til altanen, strandtasken, liggestolen eller måske endda sofaen, hvis der skulle komme en gråvejrsdag (det gør der ikke!). En rigtig god sommerbog med andre ord. Mit bud på sådan en – og juli måneds bog i læseklubben – er Sommeren jeg mødte dig af Jojo Moyes.

sommeren jeg mødte dig8

Vi har læst biografaktuelle Mig før dig af samme forfatter sidste år i læseklubben og jeg blev positivt overrasket og I var også en masse, der var begejstrede, så nu napper vi en til, denne gang en af hendes tidlige bøger, der netop i dag er udkommet på dansk.

Jeg håber, I har lyst til at læse med. Jeg satser på både at skulle grine og græde. Vi diskuterer Sommeren jeg mødte dig onsdag d. 3. august her på bloggen.

Køb bogen med rabat
Som en særlig sommer-treat har jeg fået lov at tilbyde mine læsere at købe bogen til bare 199 kr. (vejl. pris 299,95 kr.) fra nu af og resten af juni og hele juli. I kan købe Sommeren jeg mødte dig lige her.

Og rabatten gælder i denne anledning også selvom man ikke er medlem af Plusbog (vælg ‘pris uden medlemsskab’). Dog får man yderligere 99 kr. i rabat, hvis man melder sig ind.

Rigtig god læselyst :)

Se mere om hvordan læseklubben fungerer lige her.

Ps. I kan også stadig lige akkurat nå at være med i læseklubben i juni.

sommeren jeg mødte dig5

Fra bogens bagside:

Der sker ikke meget i den lille søvnige badeby Merham, hvor de to veninder Lottie og Celia vokser op som søstre i 1950’erne. Det er kort sagt et dødkedeligt sted at være næsten voksen, så da en gruppe kunstnertyper indtager byens smukke art deco-hus, Arcadia, tiltrækkes de to piger af det bohemeagtige miljø, som byens spidsborgere har travlt med at sladre om. Det bliver den sommer, hvor pigerne bliver voksne, men også den, hvor der bliver slået et uopretteligt skår i deres venskab.

Halvtreds år senere bliver Arcadia igen genstand for byens sladder, da en finansmand vil forvandle det misligholdte hus til et smart badehotel. Under renoveringen vækkes det gamle hus til live og med det også hemmelighederne om det, der skete den sommer for så mange år siden.

Sommeren jeg mødte dig er en af Jojo Moyes tidlige romaner. Om livet i en lille engelsk badeby, hvor mødet med en ung mand får skæbnesvangre konsekvenser for to hjerteveninders liv og lykke.

sommeren jeg mødte dig4

 

(Visited 2.557 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

  1. Ja, tænkte også at den var helt oplagt og glæder mig til at læse den :) Kram Emily

 1. Jeg vil bare lige tippe om en god bog, jeg lige har læst. Den hedder Baseret på en sand historie af Delphine de Vigan. Jeg ved ikke om jeg synes den er lige så god som Alt må vige for natten, men den var bestemt anbefalelsværdig.
  Måske et bud til læseklubben, eller bare til din egen fornøjelse.

  Jeg vil fluks se om jeg kan reservere Sommeren jeg mødte dig, på mit bibliotek.

  Kh. Maria

  1. Tak for tippet Maria, har godt luret lidt på den, så dejligt med en anbefaling :)
   Og rigtig god læselyst med Sommeren jeg mødte dig. Klem Emily

 2. Hej Emily,
  Jeg sidder med dankortet klar til at klikke bogen hjem til 99 kr, men når jeg går til kassen står der, at jeg er forpligtet til at signe up til plusabonnement fra næste løbende måned for at få bogen til prisen? :-/
  / Mette

 3. Bliver en smule irriteret over at bogen annonceres til 99kr for ikke plusbogsmedlemmer og når jeg vil gennemføre købet kan jeg ikke fravælge oprettelse af plusbogsmedlemskab, så er de første 99kr lagt oveni prisen

   1. Da jeg bestilte min, fik jeg plusbog abb. til 0 kr den første uge, som man så kan afmelde efter 48 timer. Jeg fik ikke lagt de 99kr oveni, har du tidligere brugt en gratis periode derinde? For der står i min bekræftigelsesmail, at man kun kan få en gratis periode én gang.

    1. Godt at høre Sofie, skulle dog gerne virke for jer uanset hvad, så vi arbejder på at finde en løsning :)

  1. Hej Trine, jeg havde desværre fået det forkerte link fra dem, men det er det rigtige nu. Man kan købe bogen til 199 kr (altså 100 kr. rabat) uden at skulle melde sig ind eller binde sig til noget. Beklager sådan ulejligheden. Knus Emily

 4. Uh! Jeg er kæmpe fan af Jojo Moyes, og at endnu en bog er blevet oversat til dansk, det er da kun til at få armene over hovedet af :D
  Det kan være jeg, endelig, skal deltage i bogklubben? Den her bog er i hvert fald fristende, især til så god en pris.

 5. TAK for det tip – har netop nu bestilt bogen og skal da helt sikkert være med i læseklubben i juli; den skal med i min kuffert når jeg rejser til Maldiverne midt juli ;)

  STOR fan af Jojo, er netop nu igang med ‘Hvalernes Sang’, den er desværre lidt skuffende og kedelig indtil videre, men måske den bliver bedre :)

  Igen, tak for tip, søde Emily <3

  1. Selv tak Maja, så godt at høre. Rigtig god læselyst og ikke minst god tur til Maldiverne! Wow det lyder helt fantastisk :) Kram

 6. Hej Emily! Sikke en dejlig rabat – jeg har klikket tre bøger hjem med Jojo Moyes (tidligere har jeg kun lånt dem)! Så skønt :-) Ved du hvordan det fungerer hvis man nu ikke vil være “plus-medlem” og betale 99 pr d 1.? Er der noget jeg skal opsige? Og inden for en bestemt periode?
  Tak for den bedste blog.
  Kram Nanna

  1. Hej Nanna, ja så skal du opsige dit abonnement igen, hvilket du kan gøre efter 48 timer (se evt. de andres kommentarer længere oppe :)). Rigtig god læselyst, jeg glæder mig til at høre hvad du synes.
   Selv tak og så hyggeligt, at du læser med <3
   Knus Emily

 7. Jeg har også lige fået den bog ind af døren i går og er gået igang med at læse den, da jeg pt. prøver at skrue ned for mit intetnetforbrug for det vidst lidt ude af kontrol for tiden. Jeg får meget nemt abstinenser, hvis jeg ikke har chekket diverse blogs, instagram profiler og Facebook for opdates. Så det prøver jeg at lave lidt om på ;)

  Jeg er på ferie den 31. men håber at jeg kan være med til at diskutere bogen, nu hvor jeg også er igang med at læse den :)

  Knus

  1. Bare du ikke stopper med at læse denne blog ;) Hehe… ej det lyder så fornuftigt.

   Man er altid velkommen til at byde ind i diskussionen også efterfølgende og den plejer at leve i en uges tid eller mere, så du kan bare gøre det, når du er hjemme fra ferie og i dit eget tempo :) Glæder mig til at høre hvad du synes. Kram Emily

 8. Hej Emily..
  Jeg synes ikke rigtig kan få linket til at virke uden at være medlem.. Skal jeg oprettet et medlemskab for at købe bogen til 99,-? :)

  1. Hej Maja, nej det var meningen og aftalen at det skulle virke uden, er på sagen mht at finde en løsning :) Se evt de andre kommentarer ovenfor, tror nogen har sagt ja til gratis medlemskab, som de så siger op når den gratis periode hører op, men det skulle være muligt uden nogle af delene, vender tilbage hurtigst muligt, når vi har fundet en løsning :) Knus Emily

   1. Hej igen Maja, jeg havde desværre fået det forkerte link fra dem, men det er det rigtige nu. Man kan købe bogen til 199 kr (altså 100 kr. rabat) uden at skulle melde sig ind eller binde sig til noget. Vælger man at melde sig ind får man den til 99 kr, men så kan man selv bestemme :) Beklager sådan ulejligheden. Knus Emily

 9. Hej Emily,

  Nu kan jeg se, at du desværre har rettet prisen til 199 kr i stedet for de 99 kr.
  199 kr kan bogen købes for i alle bogbutikker undtagen Saxo lige nu :-)
  Øv, øv.

  / Mette

  1. Du kan jo købe bogen med medlemsskab til 99 kr, og blot melde dig ud efter 48 timer og inden 7 dage hvis du ikke kan se relevans I at være fortsat medlem, og altså bare bruge muligheden for den gratis periode hos Plusbog :)

  2. Hej Mette, ja det er skisme lidt surt og jeg skal være den første til at beklage det, havde fået det forkerte link, så det er desværre ude af mine hænder. MEN kan se at nogle at de andre piger har løst det ved at melde sig ind og så afmelde abonnementet efter to dage ;) Se de andre kommentarer længere oppe. Beklager ulejligheden, virkelig. Klem Emily

 10. NU har jeg endelig også tid til at være med i læseklubben. Vil prøve at skaffe bogen snarest <3 ;)

 11. Hej Emily..

  Nu er jeg færdig og glæder mig til at diskutere den :) men jeg tænke på om du ikke kunne lave et indlæg om hvilke 10 bøger du kunne anbefale til sommerferien. Mangler lidt mere læsning til de dage hvor man har en hel dag til at ligge og læse. Bare en forslag hvis du mangler noget at skrive om :)

  Tak for en god blog
  -Nanna