10 ting jeg vil lave i august

paris2_zps5ca10315

På mange måder minder august mig lidt om januar. Bare i en lidt mere overskudsagtig og solbrændt version. Men det er som om, jeg stadig får skolestartsfornemmelser og denne tid på året giver mig altid lyst til at gøre mig ekstra umage, spidse blyanterne (nok mest i overført betydning) og klø på.

Men derfor er det nu også rart at have lidt hyggelige sager på to-do-listen. Så det hele ikke bliver forretning (eller arbejde, skole og lignende), men der også bliver gjort plads og tid til fornøjelser.

Jeg vil i alle tilfælde også gøre plads til en lidt alternativ ansigtsbehandling og en tur i biffen. Og til litteraturfestival og et smut til Paris. Blandt andet… Kig med nedenfor.

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

paris1_zpsdc59015c

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. litteraturfestival på Louisiana. Yndlingssensommertradition.
 2. Forbi Leckerbaer for at spise en af deres Summer Sundaes. Og jo, den havde jeg også på julilisten, men de viste sig desværre at have ferielukket i juli og jeg MÅ altså prøve en af de is.
 3. Se Kæledyrenes hemmelige liv i biffen (se lige traileren her og bliv i godt humør). Har glædet mig til den siden jeg så den første reklame for den tilbage i marts.
 4. Spise Drunch (drunken brunch) hos Hønen & Ægget.
 5. Til modeuge. Husk at Copenhagen Fashion Festival har masser af gode arrangementer for alle i den anledning.
 6. Forkæle mig selv med endnu en biopeeling hos Sund Hud. Jeg var der i starten af juli og min hud blev så pæn og lækker af det og nu vil jeg have mere!
 7. Deltage i en eller flere events (jeg har især set mig lun på denne)  til madfestivallen Copenhagen Cooking & Food Festival. Og forbi CPH by the Glass i samme forbindelse.
 8. Tilbringe en weekend i Paris i slutningen af august. Jeg har været så ualmindeligt heldig at vinde en rejse til Paris (jeg vinder ellers aldrig noget) til årets ELLE Style Awards og glæder mig helt umanerligt meget til at besøge min yndlingsby med min yndlingsmand.
 9. Prøve El Nacional i Antonigade. Det skal jeg heldigvis allerede på torsdag sammen med hende her og hende her.
 10. Finde en kjole at have på til bryllup(er). Jeg har to bryllupper i kalenderen indenfor de næste par måneder og jeg overvejer at købe denne (ja, ja altid Ganni – can’t help it ;)). Men bud modtages med kyshånd.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

(Visited 4.081 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

  1. Hvor dejligt Louise, den vil jeg fluks se nærmere på :) Dét lyder også som virkelig gode planer <3
   Kram Emily

 1. Knaldgode ting at beskæftige sig med i august:-)
  glæder mig til at få referat fra nogle af eventsene…
  Selv skal jeg sejle, sejle og sejle blandet med lidt arbejde hjemme på kontoret:-)

 2. Er vild med dinemåneds lister de er god inspiration, jeg vil nok nuppe et par stykket af dem ;) jeg skal så gøre mig klar til studiestart, lader fuldt op i ferien så jeg er klar til biokemi ??

  Jeg skal selv til Copenhagen cooking og lave en masse mad og snakke bæredygtighed med mit arbejde. ????

  Hav en dejlig august!

  1. Dét er jeg vel nok glad for at høre :D Fortsat god ferie og rigtig god studiestart, når du kommer så langt. Kram Emily

 3. Årh det lyder vel nok godt!
  Jeg er selv lige hjemvendt efter 4 måneder i Paris og det er godt nok en svær by, at slippe! Du har jo været der mange gange før, men du må meget gerne skrive hvis du har brug for nye tips.
  Ellers kan du tjekke min Instagram Rikkesander hvis du lige har brug for Paris overload ;-)
  Knus

  1. Det vil jeg gøre Rikke og tips er altid dejligt, det er jo en stor by, hvor der hele tiden sker nyt :) Kram Emily

 4. Jeg starter nyt (og virkelig! angstprovokerende og spændende) arbejde i denne måned, så jeg har planer om at købe mig en voksentaske. Du ved, sådan en taske der signalerer, at jeg ikke længere er studerende – men mere lærerværelse-agtig. Jeg har faktisk en Fjällräven, som jeg er ret glad for, men forestiller mig noget lidt andet. Selvom en Fjällräven vel egentlig er den ultimative taske til lærerværelset?

  1. Jeg startede faktisk med en fjällräven på mit første lærerjob, nu er den skiftet ud med Alexa fra Mulberry, der jo også ligner lidt en skoletaske ik’ ;-) God arbejdsstart :-) Kh Katrine

   1. Dét var en god idé Katrine! Men ellers er en Fjällräven nu heller ikke at kimse ad. Og ja, rigtig god arbejdsstart. Klem Emily

 5. Nøjh, hvor lyder det bare lækkert med sådan en vinder-/kærlighedstur til Paris. Tillykke! :D

  Jeg glæder mig sådan, til alt hvad august har at byde på. Stor 25-års for min kæreste i weekenden, en uges solskinstur til det spanske, zen weekendtur med veninderne til Thy, Suicide Sqaud i biffen og de indledende forberedelser til helt nyt kandidatstudie. SÅ SPÆNDENDE!

  Hav en fantastisk august
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ja, jeg var også lige ved at græde af glæde, da jeg fik mailen om det :)

   Åh hvor mange fine ting for dig Lisbeth. Det kan vist kun blive en god måned. Kæmpe tillykke med kæresten og rigtig god ferie m.m. <3

 6. Så mangler der kun noget dejligt vejr med masse af solskin hele måneden.

  Have fun in Paris :-)

  Vedr. den der Gianni kjole til at have på som gaest.. Personligt synes jeg overhovedet ikke om kjolen, sorry..
  Alt for mørkt og flyvsk til et bryllup. Der mangler det “elegante”
  Er der festlagt en dresscode eller forventes der en bestemt art af påklaedning?
  Hvordan fejres der og hvor?
  Det synes jeg er vigtige overvejelser for at købe en kjole..

  1. Ja det kunne være så rart :)

   Helt ok med Ganni kjolen, synes det kommer mere til sin ret i virkeligheden og tror nu den kunne være smuk stylet med et par høje hæle, det rette hår osv. Så nu må vi se.

   Skal til tre meget forskellige bryllupper (et hvor det ‘bare’ er vielse/reception, et hvor det er meget low key og så det helt store i Italien), men ville nu være dejligt med en kjole der kunne gå til minimum to af dem :)

   Klem Emily

 7. Rigtig god liste! Der er sørme et par af punkterne, som jeg meget vel selv vil tilføje til min august.

  Ellers skal jeg såmænd gøre mig klar til studiestart den 3. september. Yesh det er ingen fejl, at startdatoen er en lørdag. Jeg har simpelthen vovet mig ud i at læse jura på deltid de næste 7 år (7 år Niller! ;-)) ved siden af mit fuldtidsarbejde. Glæder mig helt vildt og synes det er helt fantastisk, at jeg er blevet optaget på studiet.

  Det kan dog heldigvis gøres via fjernundervisning, så hvis jeg en lørdag morgen føler mig lidt grocky eller tømmermændsramt, kan jeg snildt blive i sengen med min computer uden at møde fysisk op ;-)

  Tak for en dejlig blog, Emily. Det er en af mine yndlings, som jeg altid nyder at læse!

  xx Stephanie

  1. Hvor er det bare sejt Stephanie (og elskede 7 år Niller-referencen ;)). Pøj pøj med det hele! Kram Emily

 8. Stine Goya, jeg tror en af de kjoler vil klæde dig :-)

  Hvor finder du inspiration til alle de lækre restauranter du planner at besøge ? – Jeg glæder mig til at høre om El Nacional…

  KH Carina

  1. Åh ja dét var en god idé. Der må jeg ind forbi snarest og kigge :)

   Som regel på Instagram faktisk, men jeg får også af og til pressemeddelelser eller invitationer, når der åbner nye steder, så det gør det lidt nemmere at holde sig opdateret. Og dele det med jer selvfølgelig :)

   Klem Emily

 9. Kæledyrenes hemmelighed ser også bare hyggelig og sjov ud, håber du får set den… og skriver her om den er god.

  hvis du til sjove/glade kjoler evt special lavet… så prøv at kig på kjolekompagniet i Odsherred… det lidt væk men for håndsyede kjoler er de billige… om ikke andet kunne du havde en tøsetur til deres butik.
  https://www.facebook.com/groups/880476851965905/

  vil selv se om jeg ikke kan få fingre i en af deres kjoler.