10 ting jeg vil lave i september

10ting september

Denne september er lidt speciel for mit vedkommende, idet jeg er ude at rejse i næsten halvdelen af den. Først her i Frankrig og siden når jeg lige hjem at vende i midten af næste uge, for derefter at drage næsten direkte videre mod New York. Sidstnævnte for allerførste gang. Hold nu op, hvor jeg glæder mig. Føler virkelig, at jeg befinder mig i en stime af gode ting og er meget, meget taknemmelig.

Så denne udgave af ’10 ting jeg vil lave i…’ er lidt anderledes end sædvanligt. For nok er det en ønskeliste, men den må nu også gerne være lidt realistisk og til at udleve.

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

Pps. De fine plannere og notesbøger er fra Kartotek. Jeg er jo et listemenneske af rang og elsker alt de laver!

10 ting september3

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Blive bedre til at surfe – det er jeg allerede i fuld krig med her i Hossegor i Frankrig :)
 2. Kreere den perfekte bananasplit sammen med Soffen. Det kommer nok til at kræve et par testsmagninger.
 3. Til modeuge i og opleve New York for første gang. Kom endelig med tips og forslag, hvis I kender til nogle perler og gode spots.
 4. Løbe halvmaraton til Copenhagen Half d. 18. september. Og meget gerne på under to timer. Har I mere mod på 6 eller 12 kilometer, så tjek Adidas Runners Race d. 10 september! Til sidstnævnte er der også nogle hyggelige træningsløb optil.
 5. Til Brunch & Ballet på Det Kongelige Teater. To ting jeg mægtigt godt kan lide i forhåbentlig skøn forening. Og så er det gratis.
 6. Måske så småt begynde at kigge på de indledende steps af bryllupsplanlægningen. Avra hvor føles det vildt og dejligt og skørt at skrive.
 7. Forbi Curry Nation på Blågårdsgade og spise Daal, Naanwich og Masala fries.
 8. Starte på en ny serie på HBO eller Netflix. Her modtages tips også gerne :)
 9. Bruge min bedste og billigste hårkur 1 gang pr. uge. Det vil mit hår sætte pris på ovenpå 10 dage i klor- og saltvand.
 10. Prøve at bage tebirkes. Det har jeg aldrig prøvet før og er lidt nysgerrig på om det vil lykkes. Med masser af remonce forstås.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

10tingseptember 2

(Visited 4.085 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Lyder som du går en dejlig september i møde! Se The Night of på HBO eller peaky blinders på Netflix – begge kan anbefales :)

 2. Det lyder virkelig som nogle rare ting! Og kæmpe tillykke med forlovelsen, bliver en lille smule misundelig, men med mine 22 år, så har jeg jo en masse rare ting til gode :) Og jeg er jo ikke mindre glad på dine vegne af den grund ;) Mht. New York så synes jeg, at MoMA var en virkelig fed oplevelse. Og på Netflix er første afsnit af Narcos sæson 2 lige kommet ud :)

 3. Lyder som virkelig dejlige ting! Og stort tillykke med forlovelsen <3
  Jeg er gravid med termin 11/9, så jeg går og venter på at blive mor : )

 4. Kære emily! Stort tillykke med forlovelsen ? da du nævnte det med lister tænkte jeg på, om du ikke ville lave et indlæg omkring din kreative proces her på bloggen. Det tror jeg, at vi er mange, som er nysgerrige på ?

  1. Hej Nynne, mange tak skal du have <3 Det tænker jeg kunne være skægt, men kan du uddybe hvad du helt præcist tænker på? Har en idé om det, men vil være fedt lige at høre :) Kram Emily

   1. Hej igen!

    Åh det kunne jo være rigtig meget ☺ men en ide kunne være, hvor får du din inspiration fra: Har du mood boards med ting eller mennesker som inspirerer eller samler du inspiration på anden vis. Hvordan griber du et indlæg an? Skriver du udkast, planlægger du på forhånd eller fra dag til dag. Hvordan vurderer du om en ide vil være et godt blogindlæg??

    Tak ☺

    Kh. Nynne
    Kaerejulie.blogspot.dk

 5. Jeg vil sådan glæde mig til at følge med i dine bryllupsforberedelser! Med så mange fantastiske planer kan september jo kun blive vidunderlig :)

  For mig står september på “ny start” med både nyt studium og nyt job, så det kommer nok til at sluge det meste af min opmærksomhed i denne måned. Forhåbentligt bliver der dog også plads til lidt regnvejrskiggeri, varm kakao drikkeri og veninde + kæreste hyggeri. Det er med at holde planerne beskedne på sådan en måned ;)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 6. Tillykke med forlovelsen?
  Jeg skal bruge min september på sommerhusferie, en rejse til Hamburg, min 30 års fødselsdag og nogle lange arbejdsdage (:

  – K

 7. Lyder som en skøn månedsliste, og tillykke med forlovelsen <3
  New York og Paris – er slet ikke misundelig! Paris er jo skøn, New York har jeg tilgode :)
  Jeg kan klart anbefale Prison Break, White Collar og helt bestemt Homeland! Super spændende serier man hurtigt bliver afhængig af :D

  /decorroom.bloggersdelight.dk

 8. Tak for en inspirerende liste – jeg kan varmt anbefale The Americans på Netflix – lige dele spændning, 80 er nostalgi og eminent skuespil :-)

 9. Hvor er det dog bare stort, at du skal giftes – kæmpe stort tillykke med det søde Emily!

  Igår den 3. september startede jeg på jurastudiet deltid på Syddansk Universitet, så meget af min september byder på læsning, læsning og atter læsning. Dog med et lille afbræk til min fødselsdag 22. september og en smuttur til London med en nær veninde. September bliver en dejlig måned! :-)

  /Stephanie

 10. Tak for at dele ud af din lykke.
  Det er dejligt, når der ikke er så meget af den slags i ens eget liv, at man så kan se, at det lykkes for andre <3

  Så eftersom jeg ikke har et liv, så ved jeg tilgengæld en del om tv-serier ;-) :

  Netflix: Aquarius (Ny David Duchovny-serie) The Americans (Feeed spion serie, hvor man holder med russerne, ikke amerikanerne) Broen (Dansk / svensk serie)

  HBO: The Night of (Fantasist serie, hvor intet er som det ser ud) Masters of Sex (Ny sæson kommer i sep) Billions (Rigmand med urent trav mod statsadvokaten i NY) The Wire (Mørk politiserie fra Baltimore)

  <3

   1. Jeg mener det skam helt oprigtigt.

    Og så tror jeg sagtens, at man kan blive en indebrændt og bitter type, hvis ikke man lærer at glæde sig på andres vegne – især hvis det ikke kører i ens egen afdeling

    Istedet synes jeg det er så skønt for dig, Cathrine, Christina og Acie og mens man glæder sig over det, så ved man at de gode ting kan ske, også for en selv (Engang )

    ;-)

    Min egen september byder på:

    En date (måske flere ;-))
    Bridget Jones-premiere
    En helvedes masse boligjagt
    La Banchina på Refshaleøen
    Lidt SUP-træning
    en tur i Driv in – bio
    Og virkelig meget Broen som jeg binger pt.

    PS. Du vil i øvrigt elske moden i “The Americans”, tror jeg.

 11. Min september:
  1. Reise til Italia
  2. Tapetsere med fine William Morris-tapetet
  3. Sy noko fint!

  Serie-tips: Peaky Blinders!

  Skal til København i høst og MÅ passe på å shoppe fine ting fra Kartotek!

  Håpar du får ein vidunderlig september. <3

 12. Saa fine planer – brunch og ballet lyder som den perfekte kombi!

  Jeg skal en masse praktiske ting i september – have lavet nye pas paa dansk og fransk, vaccineres og soege om visum inden jeg rejser til Asien i november, juhuuu :-) Goere hovedrent inden jeg skal flytte i slutningen af september.
  Og saa skal der skrives en masse, da min blog og mine freelanceopgaver har staaet ret meget paa standby i de sidste par uger.

  Her i Paris er vejret stadig fantastisk, saa jeg skal ogsaa lige klemme nogle flere picnics og aftener med rosé ind, til velkomstmiddag for danskere i Paris og en tur i den gamle opera. Jeg planlaegger ogsaa at se pinligt meget FRIENDS paa graavejrsdage, jeg er igang med at se alle saesonerne for foerste gang :-)

 13. YAY! Tak for at dele jeres septemberplaner, elsker også at høre hvad I skal :) OG tak for gode serieforslag, I er nogle stjerner :) Kram Emily

 14. Er det en blog du har med montly planers?
  Jeg er SÅ stor fan af huskelister og diverse lister med ting der kan tilføjes og streges over så hvis det er sådan en blok du har vil jeg meget gerne høre hvor den er fra :)

  1. Ja, lige præcis :) Der er link til blokkene længere oppe i indlægget (under Pps.) :) De er fra Kartotek :)

   Kram Emily