10 ting jeg vil lave i juni

ropaa1_zpsmpgh028u

Sig mig lige engang, hvor blev maj af? Den gik i alle tilfælde lige vel hurtigt i min lejr, så nogle af ønskerne for sidste måned, har jeg overført til juni (altså ikke på listen nedenfor, det ville trods alt være for nemt, hehe), som godt må bevæge sig lidt langsommere, hvis I spørger mig.

På den anden side er juni en notorisk ‘nu skal alting ordnes inden sommeren’-måned, så mon ikke den kommer til at gå mindst lige så stærkt? Men så meget desto større grund til at huske at trække vejret og lave tid til at gøre nogle af de ting, der måske ikke er død og pine nødvendige, men som er dem, der gør det hele specielt og at man rent faktisk kan huske den ene måned fra den anden :)

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

ropaa4_zpszt7fz8bo

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Til Distortion i dag. Og måske også lidt i morgen.
 2. Spise morgenmad og øko-koldskål hos Hønen og Ægget.
 3. Se en eller flere forestillinger når teaterfestivallen CPH Stage løber af stablen 1.-12. juni.
 4. Prioritere at have en rolig morgen à la denne her (fra juni måned sidste år) en gang eller to. Måske endda en gang om ugen.
 5. Blive pelset inden sommeren med sugaring hos min yndlingspelser Beauty Avenue.
 6. Bage denne her rabarberkage med hvid chokolade, kokos og ingefær til min mors fødselsdag Sankt Hans aften.
 7. Læse juni måneds bog i læseklubben.
 8. Spise på Lou Lou, flyde i velourstolene og nyde de flotte lyserøde vægge.
 9. Forære mig selv en fin sommerkjole. Måske denne her.
 10. En weekend i sommerhus hos mine søde forældre.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

 

(Visited 2.333 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Hvor ser den rabarberkage altså bare herlig ud! Sådan et stykke kunne jeg da godt lige spise nu :)
  Mine planer for juni er lidt weekendture, et par rolige morgner, spise aftensmad på altanen, spise is på Dolce Vita og gå et par ture i det skønne forårsvejr :)

 2. Arh, juni! En dejlig måned, med dejlige planer :)

  Jeg drømmer mest af alt om at færdiggøre min BA (på onsdag, yes!) og at finde ud af, hvilken kandidat jeg er kommet ind på. Efter det skal ferien bare nydes. Jeg drømmer om at forære mig selv en lille BA-gave, om at nyde et skønt wellnessgavekort, om at fejre polterabend for min veninde og om at få læst en masse af min ambitiøse sommerbogstak! :)

  // http://www.moonlitmadess.dk

 3. Jeg vil:
  Ses med mine københavner veninder
  Løbe 10K med min mor til Alt for damerne
  Tage til barnedåb og stå fader
  Aflevere eksamensopgave
  Give min lillebror studenterhue på
  Holde studenterfest for min bror
  Tage på Roskilde med førnævnte københavnerveninder
  Holde fast i løb, måske begynde løbeprogram igen

 4. Hej Emily,

  To ting jeg ikke kan finde ud af:
  1. Hvad er det for et krus med E på du har? Det er ikke Arne Jakobsens kan jeg se.
  2. Den fine tommelguldring du har med en lille oval plade. Hvor køber man sådan en?
  Tak på forhånd for en meget inspirerende blog. Har lært meget her ;o)) og vender tit tilbage for at se hvad der er hot og hvad not.
  Knus Ann som bor i Tyskland

 5. Bedre sent end aldrig, er min lister her :-)

  Tag ud til pluk-selv-jordbær nær København, lave hyldeblomstsorbet eller -is på vores ismaskine, se EM i fjerneren, købe en mørkegrøn neglelak, ansøge om en karrierementor gennem min fagforening, købe en hårkur og shoppe en lille smule nyt til sommerferien i juli

  1. Sikke en dejlig liste Mathilde, tak for at du havde lyst til at dele den. SÅ hyggeligt at læse og også kunne følge med i hvad I laver <3 Kram Emily