Ro på

Jeg har taget den lidt med ro her til morgen. Eller taget min egen medicin om man vil. Løbetur med Penny efterfulgt af et langt bad (mit bedste efter-badet-tip her) og en lille hverdagspause med god kaffe, friskpresset juice med ingefær og chiagrød med søde, danske jordbær. Og god tid og bog.

Vil prioritere at passe lidt godt på mig selv og tanke op med god og ordentlig mad og masser af vitaminer lige nu. Og nok søvn og træning. Min egen lille sommervelvære-camp :)

Så denne morgen var en god start og tiltrængt ovenpå en travl periode og inden flytteræset for alvor sætter ind lige om lidt. Det er altså noget jeg godt kan stresse mig selv lidt over, sådan noget flytteri. Men det lykkes jo altid på den ene eller anden måde og jeg har heldigvis søde venner, der hjælper til.

Hvis I ligger inde med flytteguldkorn og -tips, må I endelig dele dem med mig :)

ENGLISH RECAP: Taking a slow morning with chia pudding and a good book and re-fueling with vitamins and freshly squeezed juice.

Jordbær og basilikum er i øvrigt alletiders lækre kombination!

(Visited 3.527 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

 1. Hvis du mangler flyttekasser, kan de købes næsten gratis i de fleste genbrugsforretninger. De får leveret meget doneret tøj i dem og vil så gerne af med dem. Det giver mig en bedre mavefornemmelse end at købe helt nye. Og køb så et par flyttekasser specielt til bøger og andre tunge ting – det gør det meget sjovere at flytte.

  Held og lykke med flytningen! Jeg flytter også sammen med min kæreste d. 1. juli – store tider.
  Bedste hilsner
  Rosa

  1. nårh ja og køb et nyt toiletsæde. Underligt tip, men det gør, at det nye sted føles mere som dit :-)

  2. Det var da en god idé, det vidste jeg slet ikke.

   Pøj pøj med jeres sammenflytning også <3
   Klem
   Emily

 2. Min salige far, som flyttede ufatteligt mange gange i sit liv, svor til at pakke bøger i plastik- eller muleposer. Kasserne bliver tit alt for tunge og går enten i stykker eller er umulige (for pigearme) at bære. Jeg har gjort det en enkelt gang, og det fungerede faktisk ret godt. Alternativt pakker jeg bunden i alle kasser med og så lettere ting ovenpå. Pøjpøj med flytningen, det er heller ikke en af mine yndlingsaktiviteter, men det er nu alligevel skønt at indtage et nyt hjem og et nyt område!

  1. Hej Julie. Som ovenfor skrevet kan jeg virkelig anbefale at bruge lidt penge på flyttekasser specifikt til bøger. De er mindre, så de ikke bliver ubærligt tunge og mere handy at løfte :-)

  2. Det er et godt tip. Tak :)
   Og ja du har ret Julie, der venter en god belønning for enden af flyttetunellen!

   Kram!

 3. Køb en pakke af det lysegrønne papir blomsterhandlerne pakker blomster ind i, og pak glas, porcelæn og lign. ind i det. Det er meget nemmere at have med at gøre end avispapir og køkkenrulle, og så er det rent, dvs. dine ting er rene, når du pakker dem ud.
  Jeg ved ikke, hvor man kan købe det, efter Metro er lukket, men det kan være blomsterhandleren ved det.

  Og så tilslutter jeg mig forslaget om at flytte bøger i muleposer. Super nem løsning og du kan tage en pose bøger med, når du kører alligevel.

  God flytning!

  1. Okay dét er en god idé!!! Det må jeg fluks finde ud af hvor jeg kan få fat i :) Kram Emily

 4. Få sorteret og smidt ud når du pakker ned og ikke når du pakker ud.
  Systematiser flyttekasserne, det gør det mere overskueligt at få pakket ud hvis man ved hvor tingene er og her kan det også være godt at bruge nogle af de lidt mindre i stedet for altid at vælge de store.
  Lej en flyttemand+bil, dette koster virkelig ikke særlig meget, specielt ikke i København, i forhold til selv at leje, skulle bøvle med at slæbe, betale øl og pizza til venner og veninder. Tror fra de kom til vi var færdige tog det en time og kostede omkring 1000 kr. Det var fra Vanløse til Lyngby med to flyttemænd fra 3×34. Jeg har prøvet at både leje en bil og få hjælp af familie og venner og så en flyttemand og jeg vil ALTID vælge flyttemand fremover, det gjorde alt mere overskueligt!
  Jeg har 2 gange prøvet at flytte ind i nogens hjem (en gang en roommate som var min ven og anden gang ud til min kæreste) og det har virket for mig at have en dag, hvor de ikke var hjemme hvor jeg gik og pakkede ud og fik gjort hjemmet til mit også. Så har vi lavet justeringer undervejs. Derudover så sad min kæreste og jeg os ned inden og sagde hvilke ting der var vigtige for os, så vi ikke kom dårligt fra start :-)

  1. Det var virkelig nogle gode råd Maiken. Tusind tak for at du gav dig tid til at skrive det <3 Flyttemand er hermed bestilt. Kram Emily

 5. Velkommen til Bryggen om ikke så længe : ) Jeg bor selv på Leifsgade med min kæreste og er super glad for området : )
  Må jeg spørge, hvor du kommer til at bo? : )

  1. Tak for det, det håber jeg også jeg bliver. Mon ikke :) Det er nede omkring Kigkurren. Knus Emily

 6. Mit bedste flytte-tip er, at flytter bøger i ens kufferter! Så kan man “trille” de tunge bøger, i stedet for at slæbe dem i flyttekasser.

  KH Kathrine

 7. Jeg flyttede ind hos min kæreste, og her er virkeligt småt, og stort set ingen skabe. Så den begrænsede opbevaringsplads skal udnyttes til fulde. Vi har ekstradyner, puder, soveposer, vinterfrakker osv, i vakuumposer. Det er virkeligt genialt, for det fylder kun det kvarte, og man kan nemt åbne for en dyne, når der er gæster. Dog skal man lige have frakken til at hænge lidt, fordi den bliver krøllet. Men det tager ikke permanent skade :)

  1. Uh det lyder smart. Jeg får godt nok mere plads, men lyder nu stadig smart med de vakuumposer, ekstra opbevaring er altid et hit :) Klem

   1. I relation til ovennævnte kan man også blot pakke det i en sort sæk – og støvsuge ned i den ;) Så hiver man alt luft ud og det bliver som en vakuumpakket. Jeg troede ikke på det, da en af mine venner for nogle år siden fortalte det. Nu gør vi det hver gang vi skal i sommerhus og skal have vinter/sommerdyner mm. med. :)

 8. Næ hvor hyggeligt :)
  Og det ER altså vigtigt at passe på og forkæle sig selv engang imellem!
  Eller i følge mig: så tit som muligt :D

  1. Ja, ikke? Jeg er bare lidt dårlig til det, så må huske at minde mig selv om det ;) Kram

 9. Kære Emily

  Tillykke med flytning og din smukke bog. Og stort og varmt tak, for en hverdagsfin og billedskøn blog. Den er en del af mit velvære-kit!

  Min familie og jeg flytter selv d. 1. Juli. Jeg kan anbefale flyttetilbud.dk – hvis du skal bruge professionel hjælp. Og ellers er; et rum ad gangen, mit mantra når vi rykker ind i vores nye hjem.

  Med ønsket om en herlig aften, Anna

  1. Tusinde tak Anna! Det gør mig meget glad at læse <3

   God idé med et rum ad gangen. Og flyttemand er hermed bestilt :)

   Kram

 10. Mmmh, bliver altså også snart nødt til at have nogle friske jordbær. Bliver ved med at udsætte dem, men før vi ved af det er sæsonen jo slut igen! (:

  Sådan nogle enkle dage her og der helt nede i gear kan virkelig gøre underværker for velværen. Det er bare perfekt (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 11. Hej Emily

  Jeg har ikke rigtigt nogen flytte-guldkorn, men jeg vil til gengæld gerne stille dig et flytterelateret spørgsmål, som jeg har tænkt lidt over – for indtil for et par måneder side fornemmede jeg gennem din blog, at din nuværende bopæl skulle være din base i det næste lange stykke tid – og jeg nød dine hyggelige indlæg om de mange tanker, du havde gjort dig ift indretning og haveetablering, samt dine skriverier om at det var rart at være tættere på din mormor.
  Så hvordan kan det mon være, at du vil flytte derfra nu? Var din kæreste ikke til at lokke ud af “indre” by? Eller savnede du Amager?

  Kh.

  1. Her er også så dejligt og jeg er bestemt lidt ked af at skulle herfra. Hvilket heller ikke var planen, men så kom kærligheden og slog benene væk under mig ;) Og med boligsituationen i København var der ikke rigtigt råd til at være kræsen og vil også rigtigt gerne bo sammen med min kæreste :)
   Jeg har kun 1. salen af et hus her i Brønshøj og dermed en lejlighed på ca. 50m2. Og han har 110m2 på Bryggen. Så primært derfor. At jeg så kommer tilbage til Amager, som jeg elsker gør heller ikke noget <3
   Klem Emily

 12. Da min kæreste og jeg flyttede sammen for fem-ish (!) år siden, så sørgede vi for at have nok (stærke) venner til at hjælpe. Det betød, at selvom vi skulle flytte ting op på 5. sal, så gik det så tjept fordi der var mange om at slæbe og derfor var det ikke (alt) for hårdt. Jeg tror vi var omkring 10 personer. Vi havde naturligvis pakket alt ned, så det bare handlede om at slæbe kasser og poser. Undervejs kom min ven, som var tjener og køkken assistent, forbi med petit fours, haha. Rimelig tjekket flytning.

  Derudover – så NYD flytningen. Nogle af de mest romantiske minder jeg har er, hvor min kæreste og jeg sidder på gulvet mellem 1000 flytterkasser og deler en flaske vin og en pizza. Da vi var færdige med at pakke ud (bliver man i øvrigt nogensinde helt færdig?) gik vi ud for at fejre det.

 13. Hej Emily!

  Kan du lokkes til at dele tippet, hvis det lykkes dig at fine de grøne blonsterpapirer til en god pris?

  God vind med flytningen (sælger du for resten din lejlighed, eller lejer du den blot ud til at starte med?)

  KH/ Susanne

 14. Det er sådan en fin blog og jeg elsker st finde inspiration her. Hvilke vitaminer spiser du, hvis jeg må spørge? Og kunne det være et kommende indlæg?

  1. Det må du gerne :) De er fra Vitaviva og jeg spiser lige nu deres Vitamin C Booster, Juice complex og 3 in 1 Beauty Booster :) Det kunne snildt blive et indlæg, det overvejer jeg lige. Kram