Lille, nemt tip med stor effekt

På trods af, at jeg pæledrikker vand og indtager masser af sund olie (og smør, ahem), så har jeg altid haft den tørreste hud på benene. Måske al saften og kraften bare ikke når så langt? Ikke, at der er så langt. Er lidt kort i det. Hvilket forbavsede en sød læser, som jeg mødte i tirsdags. Og jeg havde endda høje hæle på. Kan godt lide tanken om, at jeg bedriver et optisk bedrag om min højde herinde ;)

Nå, men nu skulle det ikke handle om mine udeblevne modelmål, men i stedet om, hvordan man får sin bodylotion eller -olie til at trænge ordentligt ind uanset ens bens længde.

For det er slet ikke så svært endda. Der var bare aldrig nogen, der havde fortalt mig hvordan og måske det samme gør sig gældende for jer?

Er I klar? Her er den store hemmelighed, der gør hele forskellen:

Kom din bodylotion på lige efter badet. Eller endnu bedre: I badet. Der må ikke gå mere end et par minutter nemlig.

Det samme gælder, hvis du bruger bodyoil. Og her er det endnu mere afgørende at huden er fugtig – ja endda gerne våd – når du smører olien ind.

Det der ‘lige efter badet’ har jeg aldrig kunnet administrere. Når først jeg er ude af badet, så går jeg i gang med 117 ting. Så nu er smørelsen i stedet flyttet ud i bruseren og er blevet nabo til shampoo, balsam og bodywash. Og kommer på LIGE EFTER, at jeg har slukket for vandhanen og duppet mig lidt med et håndklæde. Ikke noget med at tørre alt for meget. Det er den fugtige hud, der gør hele forskellen.

Så kan man lige lufttørre lidt, mens man ordner hår eller hvad man nu gør.

Og ved I hvad? Mine ben har aldrig været blødere. Nogen har endda komplimenteret det ;)

Ps. Brug for et fugttip til ansigtet også? Kig med her.

ENGLISH RECAP: I’ve always struggled with very dry skin on my legs, but one little trick completely changed that: Moving my body lotion and oil out in the shower and applying it JUST after I’ve turned of the water and dapped the skin just a little with a towel. It makes all the difference.

Jeg har, som I kan se, gang i en hel del og er ikke vanvittigt trofast, men denne her bodylotion (som jeg har skrevet en hyldest til her) og denne body balm (i gigantstørrelse ovenfor, bløde ben for evigt) sværger jeg til.

Yndlingsolien er også fra Rudolph Care og så er jeg også ret begejstret for de naturlige produkter fra Stop The Water While Using me for tiden. Specielt deres body oil med figen.

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 4.502 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

51 Kommentarer

   1. Hylderne er fra Ikea.
    Resten får I en anden gang ;)
    Men hov, du har jo faktisk mødt ham Julie… Det var ham, jeg spiste med på Gorilla ;)

 1. Det er simpelthen så rigtigt! :)
  Jeg fik givet tippet for et par uger siden, og har aldrig oplevet så positive resultater. Jeg bruger olie, og smører det på lige så snart jeg har slukket for vandet, og hvis jeg har god tid “lufttørrer” jeg bagefter, ellers dupper jeg mig hurtigt med håndklædet.
  Det er genialt – og tidsbesparende at bruge olie, for det med at smøre hele molevitten ind i creme kan altså tage sin tid.. På trods af jeg også er en af dem med korte ben ;)

 2. Fin lille hylde du har i badet. Hvor er den fra? Synes nemlig det er en ret fin løsning i stedet for de der grimme trådkurve – /holdere.

 3. Jeg har en doven dag, hvilket betyder at jeg endnu ikke er nået så langt i dagens program – så derfor vil jeg afprøve tricket med det samme! Problemet er bare at jeg ikke er rigtigt tilfreds med nogle af de body lotions jeg har. Det må blive et projekt for weekendens shoppetur med mor og søster!

 4. God ide. Det samme gør sig jo gældende for ansigtet. Jeg er bare typen, der helt vildt godt kan lide et knastørt håndklæde, som jeg så skrubber mig med. Jeg skal være knastør, når jeg stiger ud af mit bad, haha. Men tror, at jeg bare engang imellem kan lufttørre lidt – måske bare i weekenden?.

  Et andet tip er ikke at tage alt for varme bade. Det udtørrer nemlig også. Hvis huden bliver rød, så er det for varmt. Jeg plejer i øvrigt ofte at slutte mine bade af med iskoldt vand for at vågne op og blive forfrisket. (skulle eftersigende også give blankt hår).

  Kh. Michelle, som lyder som en masochist rent bademæssigt.

  Og spændende med den “nogen” ;)

  1. Helt enig mht. de ikke for varme bade. Det kæmper jeg selv lidt med fordi mit badeværelse er iskoldt.

   Haha… Er vild med din bademasochisme. Kan fortælle at min mor og mormor er lige sådan og det er derfor det virkelig var en åbenbaring for mig at man ikke behøver at frottere sig (hårdt) helt tør før man må komme creme på ;)

 5. Jeg har gjort det samme i et stykke tid, altså det med at skynde mig at smøre benene ind efter badet, og det er virkelig et guld-tip. Førhen havde jeg nemlig også Sahara-ben. Jeg sværger til Purely Professionals bodylotion eller en helt ren gang kokosolie. :)

  1. Dejligt at høre at jeg ikke er alene om at synes det fungerer :)
   Åh, det er også gode sager begge dele!

 6. Jeg har fundet ud af, at hvis jeg har god varme på i badeværelset, så behøver jeg slet ikke bruge så varmt vand og dermed bliver min hud heller ikke udtørret bagefter.

  1. Åh hvem der bare havde varme på badeværelset. Suk! Er meget misundelig. Mit er iskoldt og uden varme :'(
   Men du har helt ret og det er et godt tip :)

 7. Jeg har også fornyligt opdaget den gode effekt det har når jeg smøre sin bodylotion på lige når jeg træde ud af badet. Jeg har faktisk aldrig brudt mig om at blive smurt ind lige jeg skal have tøj på og sprunget det over, men så en morgen hørte jeg Anette i Go morgen tv, fortælle om, at olie trænger bedre ind på fugtig hud og så tænkte jeg, gælder det mon også bodylotion, og JA! det trænger meget bedre ind og man får ikke den fedtede fornemmelse.

 8. Jeg er engang løbet tværs over Roskilde Festival fordi min veninde sms’ede til mig at du stod ved siden af hende til en koncert. Men jeg nåede det ikke! Jeg spurgte så min veninde om du lignede dig selv fra bloggen og hun svarede: “ja! Bare mindre” haha :)

  1. Hahaha!!! Shit hvor er det sjovt :) Håber vi render på hinanden på Roskilde til sommer ;) Og tak for din kommentar, det er altså en hyggelig historie!

 9. Jeg prøvede tippet i morges, og da jeg tog tøj på, syntes faktisk allerede at huden føltes blødere – hvor mærkeligt er det lige?! Det tip skal jeg helt klart praktiserede i fremtiden :-)

 10. Som alternativ – eller til virkelig tørre planter – så har Eucerin lavet en badeolie der er helt fab.
  Uparfumeret så alle kan tåle den og så har man fået olien, samtidig med. Fungerer super for mig, og så får stængerne lidt ekstra om vinteren, når det er koldt. Men den dér 2-i-1-ting er altså topgod.

  Koster vist 70 kr på apoteket, og tit billigere på aperot.de eller Escentuals :)

 11. yep! det er nemlig korrekt, at hvis man smøre sig ind i en god olie lige efter badet, så har det den største effekt. Har en lækker olie jeg bruger, og min hud som også har tendens til tørhed, bliver blød som babyhud når jeg gør det. Kokosolie er også et rigtig godt alternativ til de meget dyre produkter. Har købt dem i de udenlandske butikker og ligner en lille mælkeflaske. Den skal bare lige varmes op under bruseren og så bruges til sidst når hår / krop er vasket. smil Lene. Århus.

 12. Hej Emily
  Jeg faldt over dette indlæg, og er meget fan af hylderne. Linket du har lagt op i de tidligere kommentarer virker dog ikke længere. Jeg tror nemlig hylderne er udgået, men kan du måske huske et navn på dem? :)

 13. Hej Emily
  Jeg faldt over dette indlæg, og er meget fan af hylderne. Linket du har lagt op i de tidligere kommentarer virker dog ikke længere. Jeg tror nemlig hylderne er udgået, men kan du måske huske et navn på dem? :D

  1. Av nej det kan jeg desværre ikke :( Men de er fra IKEA og fra deres badeværelsessortiment :) Klem Emily