Min uge – fredag

Jeg er afhængig af at skrive lister. Det giver mig ro i hovedet at skrive tingene ned på papir og på den måde få overblik. Her er det pakkeliste til weekenden.

Fredag d. 5. juni

7.00 vågner jeg. Er lidt træt ovenpå gårsdagens Distortion-festivitas, men ikke noget, der ikke kan kureres med et bad, lidt kaffe og morgenmad og en tur med hunden. Penny skal i sommerhus med mine forældre og jeg skal på weekend hos min kæreste, så jeg pakker alle vores ting og afleverer Penny hos min mor, inden jeg kører mod Nikon på Amager.

10.00 er jeg hos Nikon, hvor jeg skal på fotokursus resten af dagen. Både for selv at blive bedre, men også fordi vi i samarbejde skal lave en række fotoguides til jer/bloggen :) Der er i øvrigt super forplejning med smørrebrød og Christianshavnerkage! Haps!

Det er jo hel/halv helligdag for de fleste, så jeg tillader mig også at holde fri resten af eftermiddagen.

15.00 mødes jeg med min kæreste hjemme hos ham og planlægger den forestående sammenflytning. Jeg er liiiiidt stresset over det og han tager det med knusende ro. Typisk mænd… Men omvendt dejligt at vi ikke begge er ved at gå op i limningen over det ;)

16.30 går vi ud i det gode vejr uden noget egentligt mål. Vi ender på Christianshavn, hvor vi spiser aftensmad udenfor på en café (jeg får spaghetti med muslinger, rejer og fisk) og bagefter køber vi en is og sidder og kigger over på Skuespilhuset og snakker. Det er vildt hyggeligt og føles helt som at være på storbyferie. I egen by ;)

22.00 er vi hjemme igen og ser lidt fjernsyn og snakker inden jeg dribler i seng. Jeg er helt træt og har en weekend med 2 x fødselsdagsfest og fejring i vente, så jeg hopper i seng med en god bog.

Læs om min mandag hermin tirsdag hermin onsdag her og min torsdag her.

Det var således et indblik i min hverdagsuge.  Det giver nok egentlig et meget realistisk billede af hvordan en typisk uge forløber hos mig. Nogle elementer går igen og andre er specifikke for den pågældende uge, men summen er, at ikke to dage er ens. Håber I syntes det var hyggeligt at følge med :) Måske det er noget jeg skal gøre igen en anden gang?

(Visited 4.362 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

46 Kommentarer

 1. Bare lidt nysgerrighed, men må i ikke have Penny i den nye lejlighed? Lagde bare mærke til, at du også hentede hende hos dine forældre i en af de andre beskrivelser af din dag :)

  1. Jo, hun nyder bare at komme i sommerhus med mine forældre (og omvendt) og det er rart for mig, når jeg har rigtigt travlt :)

 2. Det er super hyggeligt at følge med i dine dagsplaner. :) Og det er altså nogle ret imponerende nogle af slagsen. Eller måske føles det bare sådan, fordi min hverdag lige nu hedder eksamen, spise, sove, motionere lidt, eksamen osv., haha.

  1. Haha… det kan nu også være hårdt nok at få sådan en eksamenstilværelse til at gå op. Pøj pøj med det <3 Klem Emily

 3. JA! Det skal du helt klart gøre igen Emily (-: Jeg synes det har været SÅ hyggeligt at følge med i din uge. Har endda taget mig selv i at tænke et lille “Juhuu!” hver gang der er kommet et nyt “min uge” indlæg (-; Dit hverdagsliv og liv generelt lyder simpelthen så spændende. Og Hey, virkelig fin titel til din bog! Hverdagsglamour – det da et fantastisk ord!

  1. Dejligt at høre. Det kunne godt være en tilbagevendende føljeton en gang hver 2.-3. måned… Hmm… det må jeg lige tænke nærmere over, hvad der kunne fungere og hvordan :) Tak hvor er du rar <3 Kram

 4. Kan godt lide indlæg som disse. Det giver et helt andet billede af jeres hverdage (som kendt blogger), selvom vi selvf. kan følge lidt med via. Instagram

 5. Kæreste Emily, det har været rigtig spændende at følge med i din uge! Nu håber jeg ikke, jeg går for tæt på, ikke alle kan lide at tale om økonomi, men jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan din tilværelse som selvstændig hænger sammen og jeg er meget nysgerrig. Holder du foredrag eller lign. ved siden dit bloggerarbejde?

  1. Ingen foredrag endnu, men det kunne bestemt godt være en del af fremtidsplanerne :)
   Det er en blanding af annoncer, bog, sponsorerede indlæg, samarbejder udenfor bloggen (styling, foto m.m.) :) Kh. Emily

 6. Hej Emily
  Synes det har været så hyggeligt at læse om dine hverdage! Det må du meget gerne gøre igen. Det minder mig lidt om dengang jeg var studerende og havde en dejligt afvekslende hverdag – i stedet for 8.30-16.30 på arbejde hver dag ;) Det er skønt at læse om :)

  1. Godt at høre og ja, det er rart (men også lidt farligt, hehe) med sådan en afveklsende hverdag :) Kram

 7. Jeg synes virkelig også det har været hyggeligt at følge med. Min guilty pleasure er at se vlogs på Youtube (jep, there I said it!), og de her “Min uge”-indlæg er lidt i samme dur, bare skriftligt selvfølgelig. Super hyggeligt!
  Jeg kom egentlig til at tænke på om du udelukkende lever af bloggen nu? Hvis man må spørge om det :P Jeg troede nemlig at, da du i sin tid sagde op på dit arbejde. havde startet dit eget med freelanceopgaver udover bloggen, hvis det giver mening?
  Og så glæder jeg mig i øvrigt til din fotoguide med Nikon! Dét lyder spændende :D

  1. Haha… godt med guilty pleasures ;) Jo, det var også planen, men har haft så rigeligt at se til med bog og blog (og det løber også rundt sådan) at der slet ikke har været tid til andet… Klem Emily

 8. Tillykke med din nye bog, den er simpelthen så smuk. Købte straks et eksemplar hjem, da du annoncerede det!
  Jeg synes det har været rigtig spændende at læse “Min uge-“, så jeg synes helt sikkert det er noget du skal gøre igen en anden gang!

  1. Tusinde tak Emilie, håber du bliver glad for den og tak for feedback :)
   Knus Emily

 9. Synes, som mange andre, også at det har været helt vildt hyggeligt at følge med i din uge. Du er en meget inspirerende person, og jeg relaterer meget bl.a. til hundelivet ;) Du gør det fandme godt i det hele taget!

 10. Jeg synes helt som de andre, at det har været super hyggeligt at få et indblik i din hverdag, så det må du gerne gøre igen.
  Og så er jeg simpelthen bare nødt til at indrømme, at jeg er uforholdsmæssigt glad for, at jeg ikke er den eneste, der er lidt afhængig af listeskrivning til at få ro i hovedet! Det har jeg nemlig brugt at gøre i ret mange år – noget jeg har fået med hjemmefra af min far :) Tror jeg.. Han gør det i alle tilfælde også!

 11. SÅ hyggeligt at følge med :) Må vi ikke please få din weekend med, selveom den nok ikke er helt så struktureret?

 12. Vildt hyggeligt at følge med i – det må du meget gerne gøre igen! Ryger faktisk ind på min top 5 over mine yndlings føljetoner herinde.

 13. Sjovt at følge din uge, sikke nogle varierede dage du har! :)

  Jeg skriver også altid lister, det er så rart at få tingene sat ned på papir, specielt når man skal rejse, så kan man meget bedre overskue, hvad man skal have med. :D

 14. Hej Emily!

  Rigtig gode og spændende indlæg!

  Hvor ofte ser dig og din kæreste hinanden, og hvordan finder I ud af om I sover alene eller hver for sig (og i så fald.. hos hvem og hvor ofte)?

  1. Takker :) Uh, det er meget fra uge til uge. Vi er begge to ret travle, men typisk ses vi 2-3 gange om ugen (men som oftest hele weekenden). Men om 14 dage bor vi sammen og så er der ikke mere planlægning eller noget med at bo i en taske. Wuhuuuu!!! :D

 15. Det er faktisk rigtig spændende at prøve, at følge din hverdag. Det må du meget gerne gøre igen. Er der altan eller lignende når i flytter sammen, hvis ikke, kommer du så ikke til at savne din have? Synes den er så hyggeligt, ligesom dit hus :)
  Hvis man nu ikke er den heldige der vinder din bog, kan man så stadig bestille et signeret eksemplar? Glæder mig rigtig meget til at få fingre i den, især når man dagligt elsker at følge din blog. Elsker især dine inspirations boligbilleder, har lavet noget lignende med mit eget sofabord. So keep up the good work. Rigtig god uge til dig :) og alle i andre derude :)

  1. Der er heldigvis en stor altan, men jo, kommer til at savne min lille have!
   Man kan ikke bestille et signeret eksemplar som det ser ud lige nu, men håber på at vi laver en signeringsrunde på et tidspunkt, hvor man så kan få signeret sin bog (en man allerede har købt eller en man køber til signeringen) :)
   Tusinde tak, hvor er det bare fedt at høre! Kram

 16. Sikke en dag – det er sjovt at kunne følge med og få lidt indsigt i dit liv på en anden måde end ellers :)
  Tillykke med bogen forresten. Hvor er det fantastisk!

  1. Café Ovengaden men det var egentlig ikke særligt godt ;) Altså ok, men ikke noget ekstraordinært… Klem