Små ting

{At sidde og læse i min egen bog}

Åh men hvilken fin sidste uge jeg kan se tilbage på! I har jo været med næsten time for time i ‘min uge’-indlæggene, så I er stort set helt opdaterede på hverdagene. Det var skægt og tak for, at I tog så godt imod det, det er helt bestemt noget jeg vil gøre igen med jævne mellemrum.

Lørdag blev brugt på løbetur, afslapning, udforskning af mit nye kvarter og Cathrines fødslesdagsfest. Og søndag på at drikke kaffe og bage scones og lytte til min radiodebut i Jersild & Jukeboxen (hør programmet her, jeg er med fra slutningen af 1. time), lægge en lille konkurrence op med min bog og starte på en ny serie (Bloodline). Dejlig afslappende weekend :)

Nu glæder jeg mig til en ny, spændende uge. Min bog udkommer på torsdag (men kan allerede forudbestilles her), hvor jeg også holder bogreception for familie og venner og i weekenden skal jeg på Northside med bedsteveninderne. Det bliver en god uge!

Ønsker også jer en rigtig dejlig uge og mandag <3

Ps. Jeg ved godt, at der går lidt meget bog i den lige nu. Men er så glad for og stolt over den, så håber I vil bære over med mig :)

Pps. Jeg ved også godt, at jeg er lidt bagud med nogle af de faste indlæg. Bl.a. 10 ting at lave i… og bogklubsdiskussionen af Jeg ville være enke, og jeg ville være digter. Altsammen kommer snarest muligt og jeg har altså ikke glemt dem (endnu).

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week feel extra special.

{Søndagsarbejdshygge på hver side af bordet, radio, morgenhår og afskårne blade fra mit nye kvarters blomster-pusher, Isblomsten}

{En anden fin bog fra min bloggerkollega Emma Martiny. Propfuld af gode idéer til salater og tilbehør}

{Lemonade. Elsker hjemmelavet, men fik Rynkebys nye steviasødede tilsendt og den er faktisk også et hit}

{Blåbærscones. Opskriften kommer i løbet af ugen}

{Solnedgang og fabelagtig stemning til Distortion på Vesterbro i torsdags}

{Visdomsord på det kort jeg havde købt til søde Cathrine, der havde inviteret på fødselsdags-hotdogs og -champagne lørdag aften}

{Gåtur, sol og holden i hånd på Christianshavn fredag aften}

{I juni-nummeret af Eurowoman om mit forhold til mad og hvad jeg har i køleskabet}

(Visited 2.195 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Hei! Nå gleder jeg meg til å lese boken din:)
  Det var en fin kimono du har på på det andre bildet. Hvor kommer den fra? :)

  1. Hej Emily,

   Jeg ser også meget frem til at læse din bog – og tillykke med den, det er simpelthen så fantastisk! Jeg vil ligesom Karianne høre, hvor blusen på første billede er fra. Det ligner en fin blomster-kimino sag, kan den mon opstøves?

   Kærlige knus

   Louise

   1. Tak skal du have Louise, hvor er du rar. Den er fra Masai og det er helt rigtigt en fin kimono-cardigan :)
    Fås bl.a. i Magasin og ellers kan du se nærmeste forhandler her: http://www.masai.dk
    Knus Emily

 2. Hej Emily. Først og fremmest elsker jeg din blog og dit “lyserødeglimmerunivers” (-det er meningen det skal være i et ord ;))

  Jeg ved, at du tidligere er gået fra iPhone til Samsung Alpha, og jeg overvejer at gøre det samme. MEN jeg er i tvivl om jeg vil fortryde. Er du stadig enorm glad for din Alpha, som jeg ved du var for noget tid siden, eller er der et stort savn til iPhone? Jeg synes nemlig, at Samsung har oppet sig, og jeg ved, at der er et virkelig godt kamera på Alphamodellen, og at den i det hele taget bare er enorm lækker – både indhold og design. Men er det det værd? :)

  1. Uh, er vild med det ord <3 ;)

   Ja, jeg er stadig glad for Samsung og har ikke fortrudt. Har faktisk lige opgraderet til deres nye S6 Edge model og den er endnu bedre (både på kamera, men også flere smarte funktioner) :)

   Kram Emily

 3. årh, jeg elsker din blogunivers, så jeg er helt sikkert nødt til at have din bog.. Så nej, er slet ikke træt af at høre om din bogudgivelse.
  Ved du om man kan købe den i Salling ?

  1. Åh hvor er du bare sød Amalie <3

   Den kommer i alle boghandlere (og hvis ikke de lige har den, kan man bede dem bestille den hjem), men ved ikke om der er en boghandel/afdeling i Salling (sagde Københavner-pige ;))?

   Klem
   Emily

 4. Du skal da bare snakke om bog, alt det du har lyst til. Det er jo ikke hver dag, at man sådan får udgivet en bog. Hvis det var mig, ville jeg slet ikke snakke om andet :D

 5. Det er okay at trutte i eget horn nogle gange :) Ser frem til at læse bogen, når den kommer med posten!

 6. Hej Emily :)
  Jeg glæder mig sådan til at læse din bog. Du er en kæmpe inspiration, så jeg tænker, at det kun kan bliver rigtig, rigtig godt!!
  Lige til noget helt andet – planten på de to første billeder i det her indlæg, hvor er den købt og ved du hvad den hedder? På forhånd tak.

  Knus fra Louise

  1. Tak, hvor er du bare flink <3

   Det er en fingerphilodendron, de har den i mange blomsterhandlere efterhånden, men denne er købt i Isblomsten på Bryggen. Det er dog bare et blad, der er skåret af og sat i en vase, men har selve planten derhjemme og den er alletiders (og ret nem at passe).

   Klem
   Emily

 7. Din bog ser super god ud, glæder mig til at læse den :-)
  Kunne du ikke tænke dig at lave et indlæg om hvordan du styler dit hår om morgenen?
  Altså i detaljer hvad du gør fra du står op fra sengen til du går ud af døren :-) Jeg har selv fald i håret, og jeg synes det er svært at style det om morgenen hvis jeg ikke går i bad først.

  1. Tusinde tak Nanna :) Uh, her må jeg skuffe dig. Jeg gør ikke noget. Overhovedet. Hvis ikke jeg vasker hår den morgen, så lader jeg det bare være. Kan godt lide at det ser lidt rodet ud og krammer max lidt saltvandsspray eller hårolie op i det. That’s it ;) Kram Emily

  1. Det er en fingerphilodendron og de har dem i mange blomsterhandlere og planteskoler efterhånden :)
   Denne er fra Isblomsten på Islands Brygge, men har også en fra Dimseriet på Nørrebro. Klem Emily

 8. Tillykke med din bog, som jeg ser frem til. Og snak du bare løs om den og vær stolt! Din blog er så fin og inspirerende. Tak :-)