Små ting

{De smukkeste buketter fra min bogreception pynter allevegne herhjemme}

Hvilken mindeværdig uge jeg kan se tilbage på. Havde en fantastisk bogreception for familie, venner og bekendte på bogens udgivelsesdag i torsdags og det var fuldstændigt overvældende og vidunderligt. Der kom mere en 100 mennesker og jeg blev forkælet (har aldrig set så mange blomster og gaver og så meget vin) og fejret på fornemmeste vis. Følte mig meget ydmyg og taknemmelig og også boblende glad og stolt. Nød hvert øjeblik så godt jeg overhovedet kunne, men det hele gik også vanvittigt hurtigt. Efterfølgende var min kæreste og jeg ude at spise (tror aldrig før, jeg har været så stille) og næste morgen tog jeg direkte på Northside med et hold veninder. Magisk uge!

Ps. Har lige fået at vide at min bog ligger på Bog & Idés bestseller-liste efter bare 3 dage i handlen. Af hjertet tak til jer der har købt den <3

Ps. Vi tester lidt nye bannerformater for tiden. Nogle er kommet for at blive, andre ryger igen. Tak for jeres tålmodighed :)

ENGLISH RECAP: The little things (ok, they were pretty big this week) that made the past week a little more fun.

{Den smukkeste og lækreste (!) kage med hvid chokoladecreme og hindbærmousse fra Strangas. Kan VARMT anbefales, hvis I er på udkig efter bryllups- eller festkage}

{Efter receptionen sendte jeg et hold balloner og et lille ønske til vejrs}

{Bogsignering af de 200 forudbestilte eksemplarer. Det var SÅ hyggeligt, ikke mindst fordi I pludselig blev meget virkelige}

{Tillykke-med-bogen-gaver. Anni Lu-armbånd fra min kæreste og Trine Tuxen-ring fra mine forældre. Der er vist nogen, der kender mig <3}

{Glad og en lillebitte smule træt på Northside. Havde sådan en dejlig weekend}

{Danske jordbær. Selvom sommeren lader vente på sig, kan man jo nyde smagen af den så længe}

{Verdens bedste hundeven. Der i øvrigt siger tak for alle jeres søde kommentarer her}

(Visited 2.161 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Tak for en dejlig blog.
  Kunne du lokkes til et lille tøj indlæg omkring fit tøj på festival? Skal selv afsted på tinderbox og Roskilde. Hvis det kan lade sig gøre

  1. Selv tak Anne, dejligt at du læser med :)
   Det vil jeg gerne, hvis jeg lige kan få det til at passe ind og ikke mindst nå det. Skal også selv på Roskilde, men skal lige flytte i mellemtiden, så tør ikke love alt for meget. Men vil under alle omstændigheder gerne.
   Klem
   Emily

 2. Din bog lå så fint og ventede på mit skrivebord, da jeg kom hjem fredag morgen, og jeg knuselsker den allerede. Så mange skønne råd til at få det bedste ud af livet. Du er inspirerende på blog, men du er jo bare endnu mere hårdkogt inspirerende på bog! Glæder mig sådan til jeg kommer over mit lille sygdomsbøvl her, og så skal der eller bare fuld knald på glamour i hverdagen. Tak! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Tak sødeste Lisbeth, sikke en flot anmeldelse at få med på vejen. Rigtig god bedring og god fornøjelse med glamouren ;) Mange klem Emily

 3. Du er simpelthen så inspirerende! Tillykke med succeen :)

  Jeg sidder bare her og har lige skrevet om buksedragter… og så sidder du og har udgivet en fantastisk bog! Thumbs up!

  modesofie.wordpress.com

 4. Smukke armbånd, du har fået! Har selv et, som jeg elsker :-)
  Har du evt. et link til det lyserøde armbånd?

  1. Ja, de er så fine <3 Nej, desværre med ved at det er købt hos Another Nué i Krystalgade :) Klem

 5. Kære Emily, stort tillykke med din fine bog! .0)

  Strangas ser virkelig ud til, at være noget for mig og min teenagesøn! mums, hvor ser de smukke og enkle ud i udtrykket. Det må prøves, når jeg kommer til kbh i sommerferien.

  Smil Lene .0)
  @justlove2ndhand

  1. Mange tak Lene! Og I må helt bestemt et smut forbi Strangas. Bedste kager og morgenbrød i byen. Kram

 6. Kæmpe (og velfortjent, er jeg sikker på) tillykke med din blog og succes, Emily;-)

  Må jeg spørge, hvad du måtte give for sådan en kage (og hvor mange personer, den er beregnet til)? Jeg er selv på udkig efter en kage til kommende lidt for rund fødseldag…;-)

  1. hej Susanne!
   Jeg har selv lige været inde og kigge, se linket under billedet, der kan du se alle forskellige kager og priser.
   Vi er vist flere , der godt kan bruge sådan en kage ;))