Hundeforkælelse & spørg Penny

Indlægget er udgivet i samarbejde med Barko

Penny har fået en æske fuld af gaver.

Ok, det går helt i hundene nu. Hundekiks, hundelegetøj, hundeforkælelsespakke og Pennys helt egen brevkasse. Hvis ikke man er til det der med hunde, så er det nu, man skal klikke sig videre (evt. til morgenens blåbærscones).

For at være helt ærlig så er jeg lidt doven, hvad Penny angår. Altså ikke med ture og pasning og træning og sådan. Mere forstået på den måde, at når man har en voksen og velopdragen hund, der tilmed holder af rutiner, så kommer man nemt til at gøre som man plejer.

Det var faktisk ikke noget, jeg havde tænkt over, før vi fik en BuddyBox forærende. Og jeg efterfølgende havde verdens lykkeligste hund (ok, hun ER nem at begejstre, men alligevel). Både på grund af indholdet, men også fordi hun og jeg lavede noget uventet sammen, tror jeg. Pakkede kassen op, legede med legetøjet og spiste en hulens masse godbidder (mest Penny).

Da hun var hvalp, købte jeg ofte nyt legetøj til hende, spændende godbidder m.m., men efterhånden som årene er gået, så er der blevet lidt langt mellem snapsene. Samme gamle forsuttede tennisbold med reb i og samme gamle kiks altid. Eller det er faktisk ofte bare hendes tørfoder.

Og hun ER altså også glad for den tennisbold og elsker at lave kunster for sit foder og det er selvfølgelig ikke en nødvendighed med en forkælelsespakke til hunde, men tror skisme, jeg vil huske at overraske og forkæle hende lidt mere fremover, efter at have set hendes glade lille hundefjæs begejstres over den kasse i går.

Hvis du også har lyst til at forkæle din hund, så kan Penny og jeg altså varmt anbefale BuddyBox. Og så synes vi også, at I skal gå en tur et helt nyt sted, lege på en træt tirsdag eller lære et nyt trick sammen.

SPØRG PENNY
Det kommer lidt i stimer, men her på det seneste har jeg fået rigtig mange spørgsmål til min hundeven, det at have hund i byen m.m. Så tænkte, at vi kunne lade Penny holde en brevkasse og samle spørgsmålene her i kommentarfeltet? Så udvælger jeg nogle og hjælper hende med at svare på dem i et indlæg i næste uge ;)

Og så vil jeg i øvrigt lade Penny få ordet herfra:

“En kasse. Til mig? Kan den noget?”

“Vil gerne have lyserødt pindsvinsdyr op NU!”

“Min ‘mor’ laver irriterende opstillinger, som jeg ikke må røre, før hun siger værsgo.”

“Gult kødben eller lyserødt pindsvinsdyr? Gult kødben eller lyserødt pindsvinsdyr? Gult kødben eller lyserødt pindsvinsdyr?”

“Hey, du glemte denne her på din irriterende opstilling. Må jeg spise den? Hva? Hva? Må jeg?”

“OMG! OMG! OMG! Kæmpetennisbold formet som kødben. Mit liv er komplet.”

“JAAAAAAAAAAAAARHHHHH!!!!!”

“Min ‘mor’ laver flere irriterende opstillinger. Forstår ikke formålet”

“Må jeg spise det nu? Hva? Hva? Hva?”

“Please?”

“Nu?”

“Nu?”

“Nu? Sig nu værsgo!”

(Visited 2.746 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

 1. Jeg ELSKER det her opslag!!! Penny er den sejeste og billedteksterne er lige i øjet (manden overfor mig i toget tror vist jeg fejler noget alvorligt som jeg grinede…)
  Et spørgsmål til Penny kunne være hvad hun laver når du ikke er hjemme og hvordan det er for dig at være “alenemor” for hende – det er jo noget andet når der ikke er to til at lufte, lege og nusse.
  Hilsen hende der er så hundeskruk at ham overfor måske har ret i at jeg ikke er helt rask… ;-)

 2. Aj, hvor er hun altså bare sød! Begejstringen kommer helt herud :)

  Hvorfor er der ikke lavet sådan noget til katte? Eller er der mon…..? Det må jeg vist google lidt på.

 3. Jeg kan sleeeet ikke stå for denne labre skabning! Bevares, du er også godt skåret, men har alligevel rent instinktivt mere lyst til at mosle og møsse med Penny, haha!
  Nå, men landet ligger så således, at min kæreste er indædt hundemodstander. Jeg har altid ønsket mig en hund og svoret, at når jeg engang flyttede i hus, så skulle det være. Og det ønske er på ingen måde blevet mindre af, at jeg er blevet voksen!
  Derfor: Hvis jeg vil ha en hund, skal jeg passe den selv.
  Hvad gør du med Penny, når du tager på ferie? Hvor mange penge står hun dig mon i om måneden? Hvor lang tid bruger du på hende om dagen/ugen? Går I fortsat til træning? Hvordan har du kunnet få en hundeliv til at harmonere med arbejdsliv inden du blev selvstændig? Tænker du nogensinde ‘det ville måske også være nemmere uden….’? Har du gjort dig nogle tanker om kombinationen af hund og børn? Hvordan sikrer du dig, at hun har det godt, når hun er home alone? Og hvad siger din kæreste til, at der følger sådan en lækkerbisken med i pakken, nu han har fået dig?
  Mange spørgsmål, stor interesse! Skønt at se Penny på bloggen igen :)

  1. Hahaha…. tak for dagens griner ;)
   Spørgsmålene er modtaget og Penny svarer i næste uge ;)
   Klem

 4. Sikke et fint og sødt indlæg :) Jeg har læst om boksen til hunde før, og synes de er super søde. Men det bliver måske lidt omkostelig med to basser, der skal forkæles. Måske de kan dele boksen ;)

 5. Jeg er helt VILD med det her opslag, og er ellers inkarneret (næsten) kattemenneske. Men Penny får altså mit hjerte til at smelte, så måske (måske!) må jeg have mig sådan en sød hund en dag.
  Sådan nogle fine billeder og fantastiske billedtekster! Jeg sidder og kluk-ler på mit kontor :)

 6. Elsker bare Penny!! Sødeste af alle blog-hunde!! Fede billeder du har taget af hende… Redigerer/retoucherer du baggrunden mere sløret på potrætbillederne af hende eller er det udelukkende kameraets indstilling?

  1. Også mig <3

   Det er 'bare' kameraet. Eller snarere objektivet. Det kræver at man har en stor blænde, men det er en længere snak, som vi tager i en fotoguide jeg er ved at planlægge :)
   Klem

 7. Åhh jeg er bare solgt til stanglakrids med hende Penny, hvor er hun sød:-)
  Har selv en brun lab. tæve og måske hun også skal forkæles med sådan box.
  Tak for den fineste blog, har efterhånden fulgt med en del år og blev faktisk fast følger pga. Penny i sin tid(lidt hundeskør er man vel).
  Varme hilsner Nanna

 8. Ser frem til at blive løbet over ende, når vi går tur på Fælleden.
  Hun kan sikkert spore Leo, selvom han er i den helt anden ende.

  Hr. Flapører er i øvrigt tosset med (allerhelst ildelugtende) godbidder. Især hvis de er indhyllet i noget papemballage og gemt et hemmeligt sted.
  Stoltheden lyser ud af ham, når han kommer løbende med sin nyfundne “slikæske”, og jeg morer mig lige så meget. Hver gang.

 9. Skønne billeder af Penny – SÅ dejlig :)
  Har en 14 uger gammel border collie nede ad gaden, alt alt for dejlig :)

 10. så sød hundi! Jeg har et spørgsmål omkring racen – min kæreste vil forfærdeligt gerne have en border collie, men jeg synes alle taler om at det er meget krævende raver der kræver meget mental aktivering, og det har jeg lidt forbehold over. Ikke at jeg ikke vil lave tricks, men agility bliver det nok ikke til. Det skal siges at mine svigerforældre har en border, og det er verdens sødeste hund, men måske har de (og du) bare været heldige med at få en nem udgave?

 11. Beklager mine gentagne kommentar – her er alt hvad jeg skrev:

  Dejligt med et Penny-indlæg :-) Og du har simpelthen verdens skønneste og sødeste hund! (Kun min egen hund kan konkurrere med hende ;-) )

  Jeg kunne også godt tænke mig at høre om, hvordan og hvor meget du træner og har trænet hende? Min egen hund (en Coton de Tuléar – er allergisk anlagt og den er såkaldt allergivenlig) på 1 år mangler stadig en del i at være “lydig”. Har gået til træning med hende i efteråret men faldt så af på hjemmetræningen hen over vinteren pga. travlhed. Foreslår du at man træner lidt hver dag eller hvordan gør du? Og har du ikke også selv været træner på et tidspunkt?
  Hvor mange år har du haft hund, og hvilke overvejelser gjorde du dig, inden du fik hund?
  Og hvad mener du er de vigtigste ingredienser i et godt hundeliv?

  Håber på flere billeder af skønne Penny – og tak for så mange varierede indlæg :-)

 12. Jaaaa!! Penny loooove! Endelig ser vi darlingen igen. Jeg har lige fået en lille f t cocker spaniel for 2 uger siden. Vi har masser af tid til ham, men han skal til at være alene hjemme 4-5 timer 2 dage om ugen. Hvordan sørger vi bedst for at han ikke raserer huset?

 13. Hahahha, Penny-overload.. Hvor er hun sød! Jeg troede, jeg var den eneste, der lavede imaginære stemmer til mine kæledyr, men det er rart at se, at det er jeg ikke :)
  Jeg bliver altid så forarget over folks manglende ansvarsfølelse ift kæledyr.. At folk fx kan finde på at få en hund/kat aflivet, fordi de får barn, eller at de synes dyret fælder/sviner for meget og derfor ikke vil have det alligevel.. Hvilke tanker har du gjort dig omkring det? (jeg kan jo se, du er en dedikeret hundemor, men meget sjovt at få nogle ord på tankerne)

  1. Nej da, det tror jeg faktisk de fleste tosser med kæledyr gør ;)

   Uh, der kan jo være mange årsager til at folk gør, som de gør, så det er svært at stille sig til dommer overfor, men vil tænke mere over det og evt. tage det med i ‘brevkassen’ :)
   Klem Emily

 14. Ih, jeg står faktisk virkelig og har brug for en hundebrevkasse :)
  Jeg har ønsket mig en hund i flere år, og jeg ved, at jeg på et tidspunkt skal have en lille corgi. Min kæreste har nok affundet sig med det, men han er ikke specielt begejstret ved tanken, så det bliver nok mest mit projekt. Sagen er bare, at jeg aldrig har haft hund. Jeg har læst meget om det osv., men jeg har virkelig svært ved at forestille mig, om det virkelig kommer til at sluge al min tid? Det siger folk altid: “Er du godt klar over, hvor KRÆVENDE det er?”/”Du kommer aldrig på ferie/til fest/etc.”
  Kan man ikke have et nogenlunde normalt (25-årigt) liv uden at få et stakkels forsømt hund?
  Kh. og tak for yndlingsblog

 15. Åh, søde Penny altså :-)
  Jeg vil gerne høre Penny hvor dyr hun er i drift? Altså lidt om det økonomiske aspekt ved at have en hund (forsikring, foder, pleje osv.). Kræver det meget luft i pengepungen?

  ALTID glad for Penny-indlæg. Flere af dem tak :)

  Nina

 16. Skønt med sådan en brevkasse. Og meget aktuelt da jeg, ligesom mange andre her, er tæt på processen med at få hund. Derfor er jeg også interesseret i mange af de spørgsmål der er blevet stillet her, og glæder mig til at læse dit indlæg. Har dog et spørgsmål til Penny:

  Hvad laver du når det er nytår, Penny? Er du til fest med Emily, bliver hun hjemme ved dig eller bliver du passet (evt. I en pension)? Og hvad synes du i det hele taget om nytår og hvad har Emely gjort/gør hun for at du ikke skal blive bange og i stedet have en god aften?
  (Spørgsmålet kan i og for dig også handle om fester i hjemmet generelt)

  -Trine

 17. Søde Penny, hvis du på et tidspunkt får bruge for en, der kan gå tur og lege med dig, når du flytter til Bryggen – så siger du bare til! ;-)

 18. Jah! Penny!
  Jeg vil også gerne høre mere om træning. Jeg har fulgt Emily Larlham lige siden du tippede om hende, Tak for det! Hendes hunde-opfattelse har betydet så meget for mig, og den vidunderlige hund jeg har fået, jeg tror ikke min hund havde været den samme med den “gammeldags” træning. Der er bare ikke mulighed for at gå til sådan noget (moderne?!) noget her hvor jeg bor i landet, så føler mig nogle gange lidt alene.
  Og super dejligt indlæg, jeg har bestilt boksen, simpelhen sådan en god idé.