Små ting

{En ret god eftermiddagssnack}

Jeg trak stikket helt ud i weekenden ovenpå en uge med fuldt blus. Stort set ingen telefon eller sociale medier og slet ikke noget arbejde. Bare hyggetid, nærvær og en 10-timers nattesøvn eller to. Fredag aften var vi til svensk midsommerfest hos nogle af min kærestes venner og lørdag var helt uden planer, men endte i den ene spontane aftale, der afløste den næste og kom således både til at bestå af at beskue Cliff Diving ved Operaen, efterfulgt af smørrebrødsfrokost, et smut i Ikea og tilmed en tur i biografen. Ret perfekt lørdag.

Søndag lavede jeg ingenting. Som i virkelig ingenting i min målestok. Sov utroligt længe og lå derefter og snakkede i sengen og læste så bog i 5 timer på altanen og drak kaffe og så sidenhen Orange is the new black. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft sådan en dag og det føltes så, så godt.

Nu er jeg til gengæld helt klar på en uge med fuldt skema. En masse ting skal afvikles inden ferie og festival i næste uge. Nå, ja og så skal jeg lige flytte. Det skal nok blive godt. Men må indrømme at jeg altså glæder mig lidt til søndag, hvor det hele (forhåbentlig) er overstået.

Dejlig mandag og uge til jer <3

Ps. Husk at der er bogklubsdiskussion af Jeg ville være enke, og jeg ville være digter nu.

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week feel extra special.

{Morgenmøde hos Møller Kaffe & Køkken}

{Hverdagsaftengåtur ved Søerne i tirsdags}

{Alle mine ting mangler stadig, men det begynder så småt at ligne noget i den nye lejlighed}

{A cake a day keeps the doctor away. Fineste kagekunstværker fra Strangas}

{Sødeste nye undertøj fra Love Stories. Det kan man kun blive i godt humør af}

{Lørdagsfrokost med super lækkert, klassisk, dansk smørrebrød hos Restaurant M i Store Kongensgade}

{Den bedste og nemmeste chokoladekage. Opskriften kommer i morgen}

(Visited 2.415 times, 7 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Jamen det er SÅ fint og de har så mange søde og lidt skægge sæt. Jeg er kæmpe fan <3 Klem Emily

 1. Wow, du tager de smukkeste og mest stemningsfulde (og appetitlige) billeder. Må altså snart få investeret i din bog. Tror den er yderst velegnet til ferielæsning i de ledige stunder, hvor mindstemanden sover lur!

  1. Tusinde tak Malene, det er jeg glad for at høre. Også at du vil købe bogen ;) Kram til dig

 2. Hvor er spisebordet fra Emily? :)
  Forresten vil jeg lige skrive at jeg netop har købt din bog og har indtil.videre kun bladret lidt i den. Men den er så fim! glæder mig til at læse den rigtigt :)

  1. Det er et Eiermann bord :) Åh det bliver jeg vel nok rigtig glad over at læse. Stort knus

 3. Hold op hvor er lyset fint i din kommende lejlighed! Det har jeg vist bemærket en gang før – ellers har jeg bare tænkt det for mig selv. Får i øvrigt virkelig lyst til noget sødt af at se dine fine (og søde) madbilleder ;)