Min uge – torsdag

Torsdag d. 4. juni

7.00 vågner jeg af mig selv. Jeg har sovet ‘længe’ i dag i forhold til hvad jeg plejer, men det var nok tiltrængt. Hopper i løbetøjet og tager Penny med ud at løbe 8 km om Utterslev Mose. Er i gang med en skridttællekonkurrence (via app’en Healthmate) med bl.a. min kæreste og gennem den har jeg fundet ud af at min sædvanlige morgentur er 8 km og ikke 5, som jeg troede, haha. Troede bare at jeg var langsom…

8.00 spiser jeg morgenmad (blødkogt æg og skyr med frugt og mysli) og lægger en negleguide op på bloggen.

8.30 resten af formiddagen går med at svare på mails, et interview til Copenhagen Fashion Festival og ikke mindst kommentarer fra jer. Hold nu op, jeg bliver rørt over kommentarerne til dette indlæg. TAK <3

13.00 spiser jeg frokost i min have.

13.30 laver jeg indlægget om min onsdag færdigt og lægger det op, forbereder havefestindlæg til dagen efter og planlægger den kommende uge. Efterfølgende svarer jeg på mails og invitationer og skriver sammen med mit forlag, hvor vi planlægger (flere) ting omkring bogudgivelsen og -receptionen i næste uge.

17.00 går jeg en tur med Penny og træner lidt tricks med hende.

17.30 cykler jeg over til en veninde, der bor tæt på Enghave Plads og med andre ord lige midt i Distortion. Jeg spiser hos hende (super caesar salat fra Wedofood) og hopper så ud i gadefesten. Senere mødes vi med min kæreste og hans venner og vi tager bagefter til efterfest på Foderbrættet.

01.30 går jeg i seng. Lidt for sent, da jeg skal tidligt op dagen efter, men det har været en skæg aften og det værd.

Jeg fører i øvrigt stort i vores skridttællekonkurrence. Det kan altså godt svare sig at have en hund. Også på dén konto :)

Ps. Læs om min mandag hermin tirsdag her og min onsdag her.

(Visited 2.419 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Det er simpelthen så hyggeligt at få et indblik i den hverdag :) Og så er jeg vild med at man også kan se dig gennem andres øjne, her tænker jeg på det billede som Kia smed på insta den anden dag. Det var altså sjovt – og velkendt ;)

    1. Det er jeg glad for at du synes Sara :) Hahaha… ja, det var altså fint med vores lille ‘diskussion’. Klem Emily

  2. Hej Emily,

    Skal du bruge en skridttæller sammen med appen eller hvordan fungerer det?
    Tak for en god blog.

    Mvh. Katrine