Min uge – mandag

I er mange der spørger til (og tak for interessen i øvrigt) hvordan mine dage og uger typisk ser ud, hvad det er for en trilliard ting, jeg altid har så travlt med og hvordan jeg planlægger min tid og balancerer life/work. Og det har jeg haft lidt svært ved at forklare ;) Sandheden er, at der vitterligt ikke er to dage, der er ens. Det er både noget af det, jeg elsker ved mit job, men det kan også være lidt af en udfordring i forhold til at prioritere og strukturere.

Så i stedet for blot at remse op, hvad det generelt er jeg laver, tænkte jeg, at det kunne være skægt at dele min ‘kalender’ med jer i denne uge, hele tiden en dag bagud. Det burde give et nogenlunde realistisk billede af, hvordan en uge i mit liv kan se ud :)

Mandag d. 1. juni

7.00 ringer vækkeuret og jeg hopper i bad. Jeg har sovet hos min kæreste og vi spiser morgenmad sammen. Vi får vafler med frugt, kaffe og juice.

8.30 besøger jeg Broste Copenhagen i Hvidovre for at aflevere ting, jeg har lånt til regi til min bog + kigge lidt på nyheder fra deres fine kollektion.

9.30 er jeg tilbage på ‘kontoret’ at forberede eftermiddagens blogindlæg (Små ting) og svare på kommentarer. Jeg har også et telefonmøde med min annoncepartner og min web/server-guy, ligesom jeg får svaret på et par mails.

12.30 henter jeg Penny, der har været i sommerhus med mine forældre og går en lille tur med hende. Bagefter spiser jeg frokost – knækbrød med tunsalat.

13.30 har jeg en lang og skæg research-samtale over telefonen med Jens Olaf Jersild og teamet bag hans Jersild og Jukeboxensom jeg skal gæste i morgen (programmet bliver sendt på søndag). Det er virkelig underligt at tale med én hvis stemme, man kender så godt og som man alligevel overhovedet ikke kender.

14.15 og frem og tilbage resten af eftermiddagen koordinerer jeg en masse med mit forlag ang. udgivelsen af min bog i næste uge. Der er mange ting at tage stilling til og en masse forberedelser, der kulminerer nu. Forudbestilling, signering, udsendelse af eksemplarer til pressen osv. OG så skriver jeg frem og tilbage med Strangas, der skal lave kagen til min bogreception. Er det tumpet, at det lige nu er den del af receptionen, jeg glæder mig mest til?

16.00 mødes jeg med min kæreste for at vælge farve, stel, madras, hovedgærde m.m. til vores kommende seng. Han mente ikke at en mand kunne sove i min lyserøde prinsesseseng (tsk tsk), så vi ender med en flot lysegrå model med polstret hovedgærde i stedet.

17.00 hjemme igen at svare på flere mails. Dem er der mange af.

18.00 løber jeg 10 km med Penny i Utterslev mose. Det er en rar måde at lade tankerne fare, få motion og luft samtidig og jeg elsker vores løbeture.

19.00 kommer en veninde forbi til en kaffe og lidt snak.

20.30 spiser jeg aftensmad foran computeren (knækbrød og spejlæg, lever af knækbrød med diverse, når jeg er alene), mens jeg redigerer billeder til tirsdagens indlæg og svarer på kommentarer.

22.00 er jeg i seng og ser seneste afsnit af Game of Thrones synkront med min kæreste, inden jeg skal sove. Hvis ikke vi er sammen om mandagen, har vi startet en tradition med at se det nyeste afsnit samtidig og så skrive sammen undervejs og ringe og snakke om det + sige godnat efterfølgende. Lidt hyggeligt :)

(Visited 3.526 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

32 Kommentarer

 1. Virkelig godt indlæg Emily! Hvor har I været ude og kigge på hovedgærde, hvis man må spørge? Jeg leder nemlig efter en selv, så lidt inspiration kunne være fedt!

  1. Tusind tak <3 Vi var i Sengekompagniet ved Forum og valgte et fra Auping. Klem Emily

 2. Fedt indlæg!
  Jeg tænker lidt, at nu nævner du tre måltider. Spiser du yderligere i løbet af dagen? :) Ellers synes jeg, at det virker som lidt mad.

  1. Dejligt at høre! :)

   Ja, jeg snacker løs! :) Men lige i går var faktisk lidt skrabet. Havde ikke fået handlet, så det var lidt sparsomt/kedeligt hvad jeg havde derhjemme…

   Men indlægget er ikke tænkt som en maddagbog (den tager vi måske en anden gang :)), men mere en ca. tidsplan over min dag, så derfor kun ‘hovedmåltider’ :)
   Klem Emily

  1. Tak skal du have Ane. Kan glæde dig med at der kommer et hver dag i denne uge :) Klem

 3. Lyder som en dejlig mandag:-)
  Tak for super inspirerende blog, glæder mig til at få fingrene i din bog!
  Ha en fin dag,
  Kh
  Caroline
  carolineseverydaydelights.blogspot.dk
  @carolineseverydaydelights

 4. Må man spørge hvor I købte jeres seng? Vi leder selv efter en ny og jeres lyder fin :)

  1. Haha… ja, der ryger mange (kedelige) knækbrødsmadder ned her. I alle tilfælde i perioder. I andre perioder er jeg topmotiveret og inspireret til mere spændende madder og salater. Men er altså generelt lidt doven med det, når det bare er til mig selv… Klem E

 5. Sikke et rart indlæg. Det er sådan nogle ting man altid går og spekulerer på når man følger jer bloggere. Hvorfor har i dog så travlt I skriver jo bare om jeres altid mega spændende liv ;)

  Jeg forstår dog ikke helt hvordan du kan nå at løbe 10 km, køle af, tage bad og gøre dig klar til venindebesøg på 1 time! Det er tit tiden der får mig til at skippe løbeturen :O Del gerne dit træningsmønster/pas hvis du får lyst :)

  1. Godt at høre, hehe ;)

   Jeg løber stæææææærkt du ;) Eller det gjorde jeg i alle tilfælde i går. 10 km på 45 minutter. Men jeg nåede faktisk heller ikke i bad inden, først lige inden jeg skulle i seng. Nåede kun at strække ud og tage en bluse på for ikke at blive kold og så måtte veninden leve med ubadet udgave ;)

   Klem
   Emily

 6. Hvor er det fedt, at du gider lave sådan nogle indlæg. Det er virkelig interessant læsning. Det der med at få hverdagen til at hænge sammen er jo enhver danskers udfordring efterhånden, så det er spændende at høre, hvordan andre gør (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Så dejligt at I synes om det. Det er faktisk også lidt skægt at lave ;)
   Klem

 7. Jeg elsker sådan nogle indlæg, hvor man får et lille indblik bag om bloggen. Sidsel og Lasse lavede noget for nyligt, og vi har også selv lavet noget lignende, da vi var ude at rejse.
  Det lyder som en travl, men dejlig dag. Og så forstår jeg godt jeres synkron-serie-kigning ;) Min kæreste og jeg havde fulgt med i DRs julekalender sammen i december sidste år, men de to sidste dage op til jul, kunne vi ikke se med sammen, så vi så dem også synkront med nogle små 100 kilometers penge mellem os, haha. Det lyder helt fjollet, men det er altså ret hyggeligt, det vil jeg give dig ret i :)

  1. Jamen det er SÅ hyggeligt. Altså i princippet kunne man jo bare se dem på et hvilket som helst tidspunkt, men det føles lidt som om man ser det sammen, hvis man ser det akkurat samtidig ikke?
   Klem Emily

 8. Virkeligt hyggeligt indlæg! Jeg elsker at kunne kigge ind bag “facaden” og jeg synes virkelig man bliver inspireret af at høre om hvordan andre strukturerer deres hverdag. At du så spiser lækker morgenmad, løber lange ture og planlægger bogreception, det gør jo ikke ligefrem teksten kedelig ;-)

  Gerne flere lignende indlæg :-D

  1. Så hyggelig feedback Amalie.
   Der kommer lignende indlæg hver dag i denne uge :)
   Kram E

 9. Sikken et hyggeligt indlæg! Blev lige lidt nysgerrig på om du så skal af med prinsessesengen??
  I så fald er jeg meget interesseret i et køb, den er så fin! kontakt mig gerne på mail

  god aften :-)

  1. Tak du er sød. Tror den skal bo i mine forældres sommerhus, men ellers så skriver jeg :)
   Kram

 10. Arggg jeg er ved at blive sindssyg! Har du konsekvens skaffet dig af med “for” foran at? Eks. “Er jeg tilbage på kontoret at forberede…”.

  Nogengange bliver det næsten FOR søgt, når man prøver at være anderledes og skille sig ud ;) . ‘For’ har aldrig gjort dig noget Emily!

  1. Haha… det er vist ikke noget jeg tænker over (eller søger), men bare sådan jeg skriver. Og det er jo grammatisk korrekt. Og formen her er netop meget kort. Men kan ikke have at nogen bliver sindssyge, så vil da overveje at smide et for ind hist og her fremover ;) klem Emily

  2. Tag en chill-pill med dit ‘for’. Lidt overbærenhed har aldrig gjort dig noget Anna.

   – desuden hedder det ‘konsekvent’.

 11. Rigtig fint indlæg. Har også været lidt nysgerrig på alle dine gøremål du altid hentyder til ;) Fedt at se lidt bag kulissen :) Og så er du sgu sej, at du kunne se Games alene! Har lige set den her til aften, sammen med kæresten, og var mega bange :D

  1. Tak skal du have Ditte. Ja, det andet bliver nemt lidt vagt, så også rart for mig at kunne uddybe det lidt :)
   Haha… ja, jeg er ellers ikke så modig egentlig, men med telefonassistance og en stor hund i fodenden tør jeg godt ;) Klem

 12. Jeg har læseferie, og min formiddagspause består typisk i at læse lidt forskellige blogs. Og dette er uden tvivl det hyggeligste, bedste indlæg jeg stødte på i dag. Tak <3

  1. Selv tak Dina! Er glad for at jeg er en del af din pause <3
   Pøj pøj med læseriet og eksamen! Klem