Min uge – tirsdag

Det hyggeligste studie hos Jersild & Jukeboxen.

Tirsdag d. 2. juni

6.15 vågner jeg af mig selv. Det gør jeg som regel og sætter aldrig vækkeur, når jeg sover alene. Går i bad og går så en lille tur med Penny.

7.00 spiser jeg morgenmad. Acai-skål med en halv helskostforretning ovenpå (chiafrø, hampfrø, morbær og bipollen) og et blødkogt æg. Og kaffe. Altid kaffe. Jeg hører P3 imens. Kan så godt lide Sara Bro.

7.30 skriver jeg tekst til morgenens indlæg. Billederne har jeg forberedt dagen før, men jeg kan godt lide at skrive teksten på dagen, så den er umiddelbar og aktuel.

8.30 går jeg en lidt længere tur med Penny og henter pakker i min pakkeboks. Vareprøver, anmeldereksemplarer og gaver. Kun en meget lille brøkdel (det jeg virkelig, virkelig synes godt om!) havner på bloggen. Et par gange om året giver jeg alt det overskydende til Reden på Vesterbro.

9.15 sidder jeg atter ved computeren og laver indlæg om min mandag og forbereder indlæg om forudbestilling af min bog. Jeg redigerer også billeder til Postkort fra Paris. Herefter svarer jeg på en hulens masse mails. Bl.a. et lille interview til Inwears nyhedsbrev, planlægning af dette og hint i forbindelse med min bog med mit forlag og en hel del fra diverse samarbejdspartnere samt læsere :)

13.45 spiser jeg frokost foran computeren (knækbrød med flødesost, agurk, ruccola og tomat) og fortsætter hvor jeg slap ovenfor. Det er ikke optimalt og normalt holder jeg frokost uden at arbejde imens, men denne uge er ekstra travl og så bliver frokostpausen inddraget. Efterfølgende betaler jeg fakturaer (server, bogholderi m.m.) og fakturerer selv for  bl.a. annoncer.

14.30 går jeg en lille tur med Penny inden hun skal være alene hjemme. Efterfølgende forbereder jeg Paris-indlægget med links og anbefalinger.

15.30 sætter jeg kursen mod DR-byen hvor jeg tilbringer resten af eftermiddagen med at optage Jersild og Jukeboxen i selskab med fortatter og feminist Gretelise Holm, chef for Copenhagen Opera Festival Michael Bojesen og selvfølgelig Jens Olaf Jersild selv. Lyt med på P2 på søndag kl. 9.07 :)

19.30 er jeg hjemme igen og går en lille luftetur med Penny. Efterfølgende spiser jeg aftensmad (salat fra Smag) og en rosinbolle (havde lige en i fryseren) med tandsmør til dessert og svarer på alle jeres søde kommentarer på både det første ‘Min uge’-indlæg og ikke mindst på indlægget om forudbestilling af min bog. De første 100 eksemplarer blev revet væk på et par timer og er så glad og overvældet! TAK! <3

23.30 tager jeg Penny på dagens sidste tissetur og så ryger vi på hovedet i seng med en bog.

Ps. Husk rabatkoden til byBiehl, der kun gælder til og med i dag :)

(Visited 3.230 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Jeg får nærmest helt dårlig samvittighed over at læse det her indlæg, når jeg i dag først vågnede 10.30, haha. Jeg sover nemlig også helst uden vækkeur (og gardin) og plejer at vågne i nogenlunde ordentlig tid lidt efter det er blevet lyst, så jeg kan få noget ud af dagen og få skrevet på min opgave. I går gik jeg dog i seng med et lidt migræneagtigt hoved og endte med at rulle ned og bruge sovemaske. Well, så vågner man jo ikke når det bliver lyst ;) Haha. Jeg må ha’ trængt til det, og nu så må jeg arbejde det længere på opgaven i aften. God onsdag!

  1. Ingen grund til dårlig samvittighed. Lyder som om det var hvad din krop havde brug for. Håber du har det bedre i dag <3 Kram

  1. Det er jeg glad for at høre. Det gør jeg ikke selv hahaha ;) Synes altid det lyder så mærkeligt, når man hører sig selv ;) Kram Emily

  1. Jeg blender frosne bær + evt. banan med 1-2 spsk acai-pulver (eller pulp hvis jeg har det, det har de af og til i Irma) + evt. lidt skyr til en slags tyk smoothie :)
   Klem
   Emily

   1. Tak Emily. Jeg vidste ikke, Irma forhandlede sådan noget. Det lyder spændende, det vil jeg prøve :)

 2. Så hyggeligt med et lille glimt ind i din verden :) …og dejligt med dejligt på at der var en ekstra runde med det fantastisk fine tilbud på din bog ;) Jeg glæder mig så meget til at få fingrene i den :)

  God Grundlovsdag og weekend :)
  Anne