Min uge – onsdag

Så, så, så fedt at holde min bog i hænderne for første gang!

Onsdag d. 3. juni

6.30 vågner jeg og tager Penny med ud på en lang morgentur på en times tid. Hjemme igen går jeg i bad.

8.00 spiser jeg morgenmad (to spejlæg og en smoothie), skriver det sidste på morgenens indlæg (Postkort fra Paris II – læs det her) og gør mig klar.

9.00 cykler jeg hjemmefra. Noget jeg godt kan savne ved at arbejde hjemme, er den daglige cykeltur til og fra arbejde, så jeg nyder den ekstra meget, når jeg har ærinder og møder inde i byen.

9.30 mødes jeg med presse- og marketing afdelingen på mit forlag (Lindhardt & Ringhof). Vi taler blandt andet om hvad der skal ske fremadrettet, interviews m.m. Jeg ser min bog rigtigt for første gang (efter den er kommet fra trykken) og det er så vildt at stå med den i hænderne for første gang. Efterfølgende skriver jeg kort og hilsner til presse og bloggere, der får tilsendt et eksemplar op til udgivelsen.

12.00 spiser jeg frokost med mine redaktører. Forlagets kantine er under Meyers vinger, så der er altid ret god mad :)

13.00 er jeg forbi et PR-bureau at høre mere om en hudplejeserie og få lavet en hudanalyse.

14.00 smutter jeg forbi min kærestes arbejde på vejen hjem for at vise ham bogen. Han har en grafisk baggrund og har hjulpet med forsiden, så vil gerne vise ham det færdige resultat som en af de første.

15.00 er jeg hjemme igen og tager Penny på en lille luftetur inden jeg forbereder et gæsteindlæg med hudkloge Anette til om aftenen og går i krig med dagens mails.

Min dag vs. Pennys dag ;)

17.00 besøger jeg min søde mormor for at vise hende min bog. Hun er meget begejstret, men kan ikke helt forstå, hvorfor jeg ikke har skrevet en bog med handling ;) Penny er selvfølgelig med og bliver stopfodret med flæskesvær. Det er noget hun og min mormor har sammen…

18.00 handler jeg (så jeg kan få noget andet end knækbrød ;)). Jeg køber ind til både fredagscocktails, nogle scones jeg skal bage dagen efter og så ellers bare alt det almindelige til husholdningen. Og frugt. Masser af frugt. Jeg er lidt af en fruitaholic og kan blive helt ked, hvis jeg ikke har frisk frugt til min morgenmad.

19.00 støvsuger jeg og gør rent på badeværelset og i køkkenet, lægger rent på sengen og rydder op. Jeg gider egentlig ikke helt, men målet helliger midlet og jeg har det SÅ meget bedre, når mit hjem er i orden. Så kan jeg slappe rigtigt af.

20.00 spiser jeg aftensmad og ser et afsnit af Vikings. En frysepizza (jep, there I said it!) peppet op med bøffelmozzarella, ruccola og cherrytomater. Hvilket er lidt tumpet idet pizzaen således ender med at blive dyrere end en fra et pizzeria eller en hjemmelavet… Pyt skidt. Det var hvad jeg lige havde lyst til og kunne overskue nede i Føtex ;)

22.00 går jeg aftentur med Penny.

22.30 går jeg i seng og læser lidt i denne her inden jeg skal sove.

Ps. Læs om min mandag her og min tirsdag her.

Pps. Bare rolig jeg snacker altså i løbet af dagen. Dette er mere et overordnet overblik. Så kan det være, at vi skal tage en maddagbog en anden god gang :)

(Visited 2.629 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

  1. Mange tak Sara, jeg er også så tilfreds med den :) Det er jeg glad for at høre! Knus E

 1. total ude af kontekst i forhold til ovenstående indlæg. Men jeg overvejer at købe hund, og kender ikke så meget til hunhunde. Har du steriliseret penny eller hvordan og hvorledes?
  Mange hilsner Sara

  1. Uh, det er et stort spørgsmål. Det er meget både for og imod (både hunhunde og sterilisering). Men jeg er glad for at have hunhund og ja, Penny er steriliseret, dog først efter 2. løbetid og kun fordi hun blev meget deprimeret/falsk drægtig efter løbetid OG da hun var meget syg som hvalp og jeg derfor vidste at jeg ikke ville have hvalpe efter hende (hvis de arvede sygdommen). Kh. Emily

 2. Åh jeg glæder mig virkelig til at læse den – er sikker på at den bliver god læsning efter min knæoperation — Og så bliver den endda sendt lige til døren :)
  Knus Katrine

 3. Eeej hvor jeg elsker de her indlæg! De er såå hyggelige :D
  – og godt du skriver det med at du også spiser indimellem måltiderne, tænkte nemlig første gang “hvordan fanden kan hun leve af så lidt?!” :D men okay, jeg er også typen der spiser meget! (og træner meget!).

  1. Haha… Dét gør jeg og spiser altså også en del til selve måltidet. Det kan man jo ikke se ud fra dette ;)
   Knus Emily

 4. Hvor ser den fin ud din bog!!! Den kommer helt klart til at ligge fremme hjemme hos mig! Glæder mig super meget til at modtage den og læse den:)
  Knuz

  1. Tusinde tak Paulina og tak for at du har købt en! Håber du bliver glad for den <3 Kram

 5. Tillykke med bogen … glæder mig til at læse den :-) Super nuttet hund :-):-) God 5. juni … Kh Maiken

  1. Åh det er jeg glad for at høre Anette og håber sådan at du bliver glad for den <3 Kram E

 6. Sikke en skøn dag! Det må nu være noget helt specielt at se sin bog for første gang! Den ser altså bare så fantastisk ud, og jeg kan se, at der endda er en fin silkesnor i, det er bare så lækkert, når der er sådan nogle detaljer :)

 7. Hej Emily,
  hvor holder du din bogreception – og er det noget vi må komme og være med til?
  Mvh Emilie