Havefest med hjemmelavede hotdogs, rabarbersaft & sangria

Det er weekend lige om snart (måske allerede for nogle af jer), det er sommer (basta!) og vejrguderne lader forhåbentlig solen skinne lørdag. Så jeg synes, I skal invitere til en rar lille havefest med hotdogs og isvafler. Og sangria til de voksne og hjemmelavet rabarbersaft (så nemt!) til børnene og dem der ikke er på sangriavognen.

Det har jeg skrevet lidt om til Magasins online-magasin WWW by Magasin, hvor I kan finde opskrifterne på hjemmebagte pølsebrød, rabarbersaft og sangria :)

Magasinet er også fuld af andre hyggelige sommersager bl.a. en guide til Barcelona og en til København, festivaltips, en makeupguide og meget andet. Læs det her.

Rigtig god weekend <3

Ps. Konceptet kan selvfølgelig eksporteres til altanen eller nærmeste park eller strand, hvis man er haveløs :)

(Visited 4.883 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Hvor er det fint! Jeg er også helt pjattet med sangria efter et længere ophold i Barcelona. Hvor er den seje “kande” til sangriaen fra? Synes den ser så smart ud! God dag :-)

 2. Uh, det ser bare så lækkert ud alt sammen! Det er som om både maden og drinksne smager meget bedre, når det bliver en del af en helhed på den måde her. Det virker i hver fald ret så gennemført og lækkert. Helt perfekt til når sommeren for alvor kommer over os! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ja, det er jo ikke raketvidenskab eller stor kogekunst, men holder af simpelt og godt (og gennemført ;)). Klem Emily

 3. Jeg tror måske jeg lige har fundet menuen til min sommer-fødelsdags-have-fest :-) Hvad har du i dine hotdogs? Og hvor har du fundet de små pølser?

  1. Det er nogle chilipølser fra Gøl (mener jeg at det var?) købt i Føtex. Den er tænkt som en ‘tex mex’ hotdog med salsa, avocado, cheddar, creme fraiche, jalapenos og koriander :) Klem Emily

 4. Hvor ser det bare fint og sommerlækkert ud. Hvor har du fundet de små flasker, du har sugerør i? De er jo perfekte til havefest;)

 5. Hej Emily.
  Hvor ser det skønt ud!
  Hvor er dine fine krystal-glas fra? Og hvilken linse og hvilket kamera bruger du når du fotograferer?
  Elsker din smukke og inspirerende blog!
  Kh
  Johanne