Picnic på havet

annonce-u-baggrund11
picnic1

Der er et eller andet særligt over at spise ude. Jeg forestiller mig, at det i særdeleshed er noget, der gør sig gældende heroppe nordpå, hvor der er stor forskel på årstiderne og det at kunne være ude i længere tid ad gangen kan være en luksus.

Og derfor nyder jeg hvert eneste måltid vi spiser ude på vores altan for tiden. Men selvom vi har en dejlig altan, så findes der alligevel næsten ikke noget bedre end at pakke en madkurv og tage den med udenfor. Som ‘lejlighedsbarn’ har jeg fantastiske minder fra Frederiksberg Have, hvor jeg har spist mange sommeraftener med mine forældre, da jeg var barn og ligeledes fra Strandparken, hvor jeg ofte var på picnic i alle mine altanløse år, mens jeg læste. Faktisk er jeg så begejstret for at spise i det fri, at der er et helt lille picnic-afsnit i min bog.

KONKURRENCE: Du kan vinde et Moët Ice Impérial-sæt til din egen picnic, se hvordan længere nede i indlægget.

picnic4

Således besluttede vi os for at pakke en stor madkurv med lidt rart at spise, en flaske kølige bobler og masser af frugt og invitere nogle gode venner på picnic i søndags. Og vi gik planken ud og gjorde det på en båd.

picnic9

Sådan en har vi dog ikke selv, men på Islands Brygge hvor vi bor, kan man leje en picnic-båd (meget passende) hos GoBoat. 2-timers turen er at anbefale, men 1 time går også an. Det er dog lidt pebret at leje bådene, så jo flere man er jo bedre. Man må være op til 8 personer.

picnic8picnic13

Pakkeliste til picnickurven og konkurrence om et sommerchampagnekit finder du nedenfor :)

moetice

Vi havde nyeste skud på stammen fra Moët & Chandon, Moët Ice Impérial med, der er en intens, frugtig og forfriskende demi-sec champagne, der er fremstillet specielt til at blive drukket med tre isterninger i glasset og evt. garneret med friske bær, mynte eller lignende. Alletiders sommerdrink og både kaptajnen og besætningen var begejstrede skulle jeg hilse at sige.

Kan du ikke lige huske hvordan det nu er med champagne, demi-sec osv., så tjek endelig min champagneguide her.

picnic12picnic10

Huskeliste til picnickurven

 • Tallerkener
 • Bestik
 • Glas
 • Servietter og evt. dug eller tæppe
 • Mad (vi fik kyllingefrikadeller, små madtærter, salater, brød og hummus)
 • Bær/frugt
 • Ærter
 • Moët Ice
 • Isterninger (i bakken og pakket ind i køkkenrulle for at isolere + i en køletaske)
 • Vand
 • Lidt sødt (vi fik skumfiduser med karamel og chokoladeovertræk fra Barú, så gode!)
 • Evt. kaffe eller te

Allervigtigst så behøver det at pakke en madkurv og spise udenfor slet ikke at være bikset eller et projekt. Vi havde valgt at købe maden færdig, så det eneste der stod tilbage var at pakke tingene sammen, leje en båd, sejle ud i Københavns Havn, åbne champagnen, spise og nyde turen :)

picnic7picnic5picnic11

KONKURRENCE
Vil du vinde et sæt med en flaske Moët Ice Impérial og to glas, så du selv kan holde en dejlig picnic, så læg en kommentar nedenfor, hvor du fortæller mig, i hvilken setting du helst vil nyde din Moët Ice Impérial.

Du skal være 18 år for at deltage. Der trækkes lod blandt alle deltagere. Konkurrencen slutter d. 22. juni og vinderen får direkte besked pr. mail.

Gaveæsken har en en værdi af 549 kr. (vejledende udsalgspris). Den kan købes hos udvalgte vinspecialister samt hos Magasin og Salling.

picnic6

 

(Visited 3.467 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

160 Kommentarer

 1. Det ville være lækkert med en gang grill i haven, med store rejer, en grøn salat og et godt glas champagne ;-)

 2. Sammen med en veninde i Helsingborg, på stranden hvor vi ka grille noget lækkert mad
  Hun har netop fået den lækkerste lejlighed og starter nyt job, det ska fejres

 3. Jeg ville så afgjort hoppe på bussen og nyder herlighederne ved Risskov strand, som er fantastisk smuk for tiden! :-)

 4. Jeg ville helt klart invitere mine sødeste veninder med ned i Aalborgs Østre Anlæg. Vi har i flere år snakket om grill i parken, og en Moët ville bestemt ikke skade det scenario ;-)

 5. Jeg ville gemme den en lille måned og drikke den i mine forældres have på min 22 års fødselsdag sammen med min mor og min mand :)

 6. Mmm det ser så skønt ud. Jeg er dog lidt en landkrabbe, så min optimale setting er ude i den vilde natur der findes tæt på København – evt. Amager Fælled. Med min kæreste, brødre og svoger + deres kærester – det ville være så hyggeligt! :)

 7. Sammen med min kæreste ude ved søen ved Bagsværd. Der tager vi tit ud og spiser frokost når vejret er til det. Min kærlighed for champagne er heldigvis så småt ved at smitte af på ham ;-)

 8. Jeg ville elske at nyde den på nordstranden i Skagen omkring solnedgang, med min søde kæreste og vores skøre hundehvalp

 9. Min Möet skal drikkes en sommeraften på en badebro ved Øresund. Jeg bor ikke i Danmark, men der er ikke noget bedre end at dele sådan en flaske med dem jeg holder mest af, på min årlige sommerferie i dejlige Danmark

 10. Åh, jeg ville tage kittet med til Samsø i uge 29! Så ville jeg pakke en rygsæk med tæppe, friske kirsebær og jordbær, og sidde på stranden sammen med min elskede kæreste og se solen gå ned, med god musik i baggrunden (der er festival på Samsø i uge 29). Jeg ser det allerede for mig, og det skal vi, uanset om jeg vinder eller må købe en god gang bobler selv! ;-)

 11. Hey – jeg har virkelig brug for det fine sæt og gæt lige hvor jeg vil invitere på pic-nic? På vores skønne skib selvfølgelig, med udsigt fra flybrigde ud over havet lige tæt på lille, fine Æbelø ved nordfyn. Det er helt specielt skønt derude og lige noget for champagne-elskere som både du og jeg:-)

 12. Jeg har lige fået praktikplads i Aarhus efter sommeren. Da jeg selv bor i Aalborg, betyder det, at jeg skal bo hos min kæreste og hans to søde roomies. Som tak for deres gæstfrihed vil jeg arrangere en lækker picnic i deres fine gårdhave og der skal selvfølgelig serveres bobler til ;-)

 13. Jeg ville nyde den med min mand og mine forældre og lidt snoller når vi kommer hjem til Danmark på ferie til sommer og tage ud til stranden og bare sidde og se solen gå ned..
  Ville være en perfekt aften!

 14. Jeg kunne så godt tænke mig at fejre, at min søster har fået nyt job med den flaske Moët på stranden ved Charlottenlund Fort sammen med hende. Det er et skønt sted at hænge ud om sommeren :-) God sommer :-)

 15. Jeg forestiller mig den kunne vække glæde og gode stunder med en picnic på charlottenlund fort sammen med søde veninder. Elsker at være tæt på vandet så stranden er det perfekte sted til en picnic, og lige charlottenlund fort er lidt nostalgisk for det var altid her jeg var som barn med mine forældre, og der er jo så hyggeligt med slotshaven lige ved siden af! :)

 16. Jeg er selv et lejlighedsbarn, så gør også god brug af parkerne omkring mig, når vejret er til det :)
  Sommer og sol gør bare at maden smager ekstra godt!
  Om to uger tager min kæreste og jeg i sommerhus, og skulle jeg være så heldig at vinde, vil jeg medbringe den og nyde den i haven som en god ‘Sun-downer’.

 17. Jeg må indrømme at stedet for mig nærmest er underordnet, men selskabet er det vigtige. Jeg ville uden tvivl nyde champagnen med mine tre bedste veninder, særligt fordi vi just er blevet færdige som skolelærere! At sidde nær Christanhavns havn (eller en anden havn…;-)) ville ikke gøre noget værre, tværtom!

 18. Min ideelle setting ville sjovt nok også være på en båd.
  Vi har nogle venner der har købt en lille sejlbåd og det ville være fantastisk at overraske dem med en gang champagne :)

 19. Jeg ville nyde champagnen sammen med min kæreste. På en bænk i aftensolen foran vores opgang. Med babyalarmen ved siden af os, skal vi skåle for hverdagen, vores lille familie, som muligvis snart er på vej til at blive større (Er endnu ikke gravid – så kan fint drikke champagne) – og livet generelt! Vi føler os som de heldigste i verden fordi vi har hinanden (og vores baby) og det skal man huske at fejre! Skål for kærligheden.

 20. Uhh en fin præmie! Jeg ville elske at nyde champagnen på stranden i solnedgangen med min kære mand – måske til at fejre vores første bryllupsdag :-)

 21. Det kunne være fedt med et glas bobler efter eksamen d 30 juni. Nok efterfulgt af lækre cocktails med mine veninder

 22. i virkeligheden er setting jo ligegyldig så længe jeg er sammen med ham jeg elsker er enhver setting perfekt!

 23. Jeg vil gemme min möet til D. 27 juni hvor jeg bliver uddannet fysioterapeut ! Så vil jeg invitere min søde kæreste på Amagerstrand hvor jeg vil forkæle os og fejre min uddannelse med en tapas inspireret picnic som er vores ynglings . Jeg krydser fingre i min nervøse bachelor forberedning :)

 24. Min kæreste og jeg skal meget snart giftes – og hvor ville det være skønt at nyde champagnen sammen på stranden aftenen efter brylluppet, hvor alt skal tales om og fordøjes og nydes :-)

 25. Jeg er slet slet ikke i tvivl! Har netop arrangeret en sejltur i Københavns kanaler med 8 veninder i starten af juli (vi danser for solguderne om godt vejr!). Vi havde i tankerne, at den stod på sol, rosé, picnic og hygge, mens vi tøffer afsted på vandet. Her ville bobler bare være toppen, og de ville hvine af fryd, hvis jeg hev den op til picnicen på båden :D

 26. Jeg vil nyde Moet ICE Imperial på spidsen af Ommelshoved på Ærø, mens solen går ned over det sydfynske øhav og færgen til Svendborg glider forbi i horisonten. Jeg vil nyde den i selskab med min mand gennem 15 år, holde ham i hånden, fortælle at jeg elsker ham og vi skal huske sådanne stunder i en travl hverdag med arbejde og tre små børn. Jeg vil på Ommelshoved lade fortid og nutid blande sig, fordi jeg er kommet lige netop der hver sommer hele min barndom og nu sidder der som voksen.

 27. Det ser skønt ud! Hvis jeg vandt, ville jeg nyde et glas med min mand en lun juniaften på terrassen i vores lillebitte sommerhus :-)

 28. Den skal nydes i selskab med en sød én for at fejre, at vi er blevet studenter!!! Det må meget gerne være på Vigen Strand efter en dukkert og mens vi fletter fingre og ser solnedgangen :-)

 29. Jeg ville elske at overraske min kæreste med en dejlig picnic på en sommeraften i marken. Han er landmand, så vi ser desværre ikke hinanden ret meget her om sommeren, og normalt må han nøjes med en kedelig madpakke, så jeg krydser fingre! :)

 30. Jeg ville tage til Sophienholm en sen eftermiddag eller tidlig hverdagsaften. Kigge ud over Bagsværd Sø og spejde efter kajakker.

  Dolce far niente.

 31. Med min mand hvorsomhelst….Vi har glemt at se hinanden i øjnene de sidste små to år (til gengæld har vi nu to børn og en lejlighed, der er vores) og det skal vi huske. Kærligheden er intakt, men den trænger til opmærksomhed. Jeg ville elske at kunne diske op med kold champagne og god tid til at tale sammen i aftensolen foran den franske altan, når ungerne sover.

 32. Det første sted jeg kom på, er Dyrehaven ved Hindsgavl slot i Middelfart.
  Den gang min kæreste og jeg endnu ikke var kommet der til hvor vi kaldte hinanden dette, var vi på en date netop der.
  Det kunne være så dejligt at genopfriske den dag, hvor det hele endnu var nyt og man ikke kunne kontrollere alle sommerfuglene :-)

 33. Uh, jeg elsker også at tage ud i det fri. Sidste uge var jeg afsted med min kæreste med kurv fyldt med sandwich og bobler til en lille græs-plet fyldt med sol, stilhed og endda små bare hoppende omkring os :)

  Så vandt jeg denne præmie ville jeg pakke endnu en madkurv, tage min kæreste under armen og drage ud på endnu en picnic :) Måske den e gang på Odense å i en vandcykel :)

 34. Jeg ville elske at nyde den i den have, der medfølger, når jeg skal flytte lige om lidt. Det ville være perfekt at fejre nyt hjem med picnic og bobler! :-)

 35. Jeg ville nyde det med min allermest champagneelskende veninde i Frederiksberg Have, hvor vi ofte mødes om sommeren til picnic eller kaffeaftaler:-)

 36. Jeg ville pakke en kurv med lidt lækkert og overraske min mor en varm sommerdag. Hun bliver lige straks færdiguddannet efter et par år at have studeret om aftenen. Jeg er SÅ stolt af hende, så det skal da fejres!

 37. Jeg ville invitere mine søde studie veninder på picnic i botanisk have, og fejre at vi nu har gennemført 1/5 af vores studie :)

 38. Jeg ville helt klart nyde den i vores nye jolle som jeg glæder mig til at tilbringe meget tid i på Roskilde fjord henover sommeren. Jeg håber min mand og jeg også kan komme ud uden vores 2 drenge og der ville champagne jo være oplagt..

 39. Ved Limfjorden, ved Lendrup strand.. med min allerkæreste i hånden, og en solnedgang i øjnene :0)

 40. Når min tvillingebror og jeg bliver studenter på onsdag, ville sådan et sæt da passe helt perfekt ;)

 41. På min venindes altan i Viborg. Vi ses ikke så tit, da vi bor i hver sin by og arbejder meget. Sådan en flaske vil derfor være perfekt tilbehør til næste gang vi mødes og skal ‘catche up’ på hvad der er sket siden sidst.

 42. Jeg ville drikke den sikkert lækre champagne i Dollerup Bakker med min kjæreste – SKØNT sted i Viborg! Læste også du for nylig har oplevet stedet:)

 43. Vi har netop købt et hus!!! Så snart vi får nøglerne udleveret, vil jeg holde picnic i det helt tomme hus med min mand og skåle for en fantastisk fremtid sammen…

 44. Jeg ville klart tage champagnen og min ældste veninde under armen og holde picnic på Amager Fælled. Jeg er lige flyttet i lejlighed tæt på, og fælleden har allerede en plads i mit hjerte – også i kraft af at jeg elsker løbeture :-)
  Så en flaske champagne, måske nogle friske forårsruller og min veninde – perfekt luksuspicnic!

 45. ..sammen med kæresten et sted i de schweiziske alper efter en solid vandretur (sommerferieplanen).. det ville være perfekt!

 46. Hvis jeg vandt, så skulle den fantastiske flaske bobler nydes sammen med min veninde, på en sommeraften, for at fejre, at vi er blevet studenter (jeg bliver student på mandag :) ).
  Krydser fingre

 47. Ej hvor er det nogle lækre glas! Champagnen ville jeg nyde sammen med min mand når han endelig kommer til Danmark igen. Vi har pt. Langdistanceforhold, så den tid vi har sammen skal nydes.

 48. Drager til island på fredag uden mand – så velkommen hjem party er vel ikke så tosset med et glas champage!!!

 49. Jeg har inviteret min kæreste, min storesøster og forældre på picnic i Frederiksberg have i næste uge, da jeg får mit længeventede eksamensbevis (juhuuee… studiet er afsluttet og livet bydes velkommen tilbage) – Derfor ville en champange-picnic kurv være en fantastisk måde at fejre det på :-)

 50. Jeg bor lige til fremleje i en lejlighed med den dejligste tilhørende gård. Jeg ville derfor helt sikkert invitere mine veninder til grill efterfulgt af jordbærkage og champagne. Så kan det heller ikke blive mere sommerligt :)

 51. Ved “udkigsposten” i mine svigerforældres sommerhus. Det er en klitte ved siden af huset, hvor der på toppen er bygget en rund bænk og bord ind i klitten. Her kan man se sidde og kigge på solen der går ned og ud over de andre sommerhuse, og skimte havet til den ene side.

 52. Min mand og jeg blev gift for en lille måneds tid siden – I kastelskirken. Det var den mest fantastiske dag, som jeg vil elske at mindes med en flaske Moet et sted inde på kastellet, naturligvis sammen med min mand <3

 53. Den idé vil jeg i hvert fald tage i brug, hvis det skulle være mig, der vandt denne herlige konkurrence!

  1. Hov, jeg havde da vist ikke læst ‘reglerne’ helt igennem. Men så vil jeg lade mig inspirere af dig og tage ud i vores lille motorbåd og her nyde en hjemmelavet jordbærtærte med champagne til!

 54. Jeg byde og nyde denne “denne lækre boble lukses” i min datter nye bolig. Indflytning bør fejres med maner

 55. Jeg ville tage til Kerteminde strand bare mig og kæresten med en madkurv, hvor vi kan nyde stilheden . Har været rigtig syg det sidste stykke tid og ville være dejligt at overraske ham med en standtur og sige tak til ham, fordi han bare altid er der:)

 56. Iih det ser vel nok fint ud! Jeg ville invitere min kæreste på picnic ved engsøen, der er så hyggeligt med svanerne og alle de små gæslinger lige nu:) Så må det bare godt blive solskin igen snart, så ikke picnicen regner helt væk – selv det nu også kunne være meget hyggeligt med picnic i regnvejr. Forudsat altså, at man sad i læ, måske i en shelter. ❤️

 57. Jeg ville drikke den ude på rotteøen (som er meget hyggeligere end navnet antyder) sammen med mit klatreslæng efter en tur i klatrehallen. Vi tager tit derud en weekend aften, så det ville være en perfekt afslutning med medbragt mad og Möet

 58. Helt klart som fejring af sidste eksamen på første år af studiet, selvom jeg ikke bliver andet end 1/5 uddannet skal det da stadigvæk fejres!

 59. Champagnen skulle klart drikkes d. 7 juli hvor jeg har fødselsdag og forhåbentlig bliver bachelor samtidig, så der bliver bestemt noget at fejre! Selvfølgelig med familie og enkelte nærmeste veninder omkring ❤️

 60. Hvis jeg bliver den heldige vinder, skal min flaske Moët med på Roskilde! Jeg glæder mig så meget til at feste igennem og fejre, at alle eksaminer er overstået på årets festival. En flaske champagne ville sætte prikke over i’et og være en lækker afveksling fra de lunkne dåseøl :-)

 61. Jeg vil klart dele denne champagne med min kæreste og farmor og farfar. De er flyttet til Skagen og skal endelig besøge dem efter 4 mdr. Min datter glæder sig til at se olderne meget <3
  Ville være dejlig at overraske dem med nogle lækre bobler og vi er allesammen mest til demi-sec ;-)

 62. Min lillebror er noget af en feinschmecker. Han ved alt om vin og har et blødt punkt for alt med procenter af god kvalitet. Derfor ville det glæde mig, at have muligheden for at invitere ham over på et glas GOD champagne. Dette ville foregå en lun sommeraften på min lillebitte terrasse. Her ville jeg dække op med puder og tæpper, jordbær og den fine champagne. Enkelt og godt. Det kan kun blive en god kvalitets-tid-aften-med-lillebror.

 63. Det må være til en tur til Rungsted Havn med mand og hunde, en skøn sommerdag hvor man kan nyde synet af de fine både mærke friheden og solens stråler…..

 64. Jeg vil forkæle min dejlige kæreste med en tur i sommerhus med bål, snobrød, skumfiduser og champagne

 65. Jeg er pt. bosiddende i Hamborg, så ville derfor elske at nyde et glas Moët Ice Impérial med udsigt til Hamborgs smukkeste solnedgang i Stadtparken – Hamborgs svar på Kongens Have, og den perfekte setting for et godt glas champagne med veninderne! :-)

 66. Jeg ville allerhelst nyde champagnen med fødderne i sandet, og udsigt over den flotteste solnedgang (golden hour) :b

 67. Min søster bliver student på tirsdag, så jeg ville holde en lille picnic for hende,når hun har fået huen på

 68. Jeg ville nyde den med gode veninder i min gård med lækre småretter eller snacks – selvfølgelig på en varm sommerdag! :)

 69. Jeg ville pakke kurven og tage afsted til parken, der ligger forholdsvis tæt på min lejlighed.. Ham det nye, RET søde bekendtskab, jeg har fået mig vil helt sikkert være med på den ide..:)

 70. Jeg ville tage det med på stranden. Det er et af mine absolut yndlings steder om sommeren sammen med kæresten og gode venner.

 71. Helt klar d. 30 juni, hvor jeg bliver bachelor (!!!) KU ville da være det mest passende sted at nyde den med min stolte familie omkring mig ;-))

 72. Jeg ville tage den og min veninde med på stranden en aften, hvor det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side. Der er noget helt særligt ved stranden, synes jeg, noget som jeg som dansker føler mig priviligeret over at bo tæt på. De giver den helt rigtige atmosfære for en god snak med min gode veninde og alting. Jo, det gad jeg godt :-)

 73. Hvis jeg vinder, skal den nydes sammen med min lillesøster i min mors dejlige have. Hun bliver student denne sommer og har kæmpet sig igennem på trods af mange udfrodringer i privaten. Jeg har hjulpet hende igennem både fagligt og personligt, og det vil være den perfekte afslutning som en ‘tak for kampen og hold k*ft, hvor er jeg stolt af dig’. :)

 74. Nydes nordpå I nordjylland hos mine forældre om 2 uger – da jeg går på ferie der :) Så ved jeg med sikkerhed at den bliver nydt med ekstra 10% da der er en helt specielt følelse på selve dagen hvor man smutter fra jobbet og siger “Rigtig god sommer”

 75. Vi har lige sat vores hus til salg, og er på jagt efter noget større. Så jeg ville helt klart gemme champagnen til vi har fået solgt og skrevet under på nu drømmebolig. Hvis man ikke skal drikke champagne der, så ved jeg ikke hvornår man skal!

 76. Jeg ville overraske min kæreste med en picnic ved Koldinghus. Der er den smukkeste udsigt over slotssøen, og det ville sætte prikken iver i’et hvis picnickurven indholdt champagne, som min kæreste elsker (: Dertil ville jeg servere små tapas, charcuterie og bage et lækkert koldhævet flutes, som er hans alltime yndlings spise (:

 77. Min kæreste og jeg flytter sammen i hus (med den fineste have!!!) her til sommer, og det ville være noget så skønt at kunne fejre indflytningen med et glas lækker champagne :-)

 78. Min søster bliver student lige om lidt, så det ville være helt fantastisk at kunne overrække hende en dejlig flaske hun kan nyde efter det hårde arbejde! Derudover har min far også en båd, som vi sikkert snart skal ud og nyde det gode vejr i snart, og der ville såan en flaske jo også egne sig ret godt!

 79. Jeg ville et glas bobler en sen sommeraften på terrassen, mens solen stadig luner er på vej ned. Jeg ville dele den med min søde mand og et par venner :)

 80. Jeg ville dele den med min veninde til en picnic på Amager Fælled, som jeg bor lige ved siden af! Det skulle være for at fejre vi er færdige med eksaminerne for dette semester efter en lidt for lang eksamensperiode! Så en lækker picnic med noget fisk, en lækker salat og forhåbentlig et lille glas champagne! :-)

 81. Med min mand i vores dejlige have – en af de aftener hvor vores 3 piger er i sommerhus med farmor og farfar, og hvor vi ikke har ferie, men det alligevel føles lidt som ferie når man er “børnefri”

 82. Jeg er lige flyttet ind i det hyggeligste lille hus med en dejlig gårdhave, så jeg ville elske at invitere alle veninderne hjem til mig og lave lækker mad og snakke hele aftenen i selskab med disse lækre bobler!

 83. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg gerne tage den med til min søde kærestes fødselsdag d. 23. juni – jeg har lovet at lave hjemmelavet jordbærtærte, og tænker at denne champagne vil være lækker til! Vi har tradition for at tage ud og se bål og spise dessert der, når nu hans fødselsdag ligger på sankt hans ;-)

 84. Jeg vil nyde den sammen med min kæreste, vi har den 6. juli kendt hinanden i 20 år og har den skønneste knægt på 14 som lige er blevet konfirmeret, jeg synes vi skal fejre dagen bare os 2, så vil jeg arrangere en picnic og overraske ham på dagen, det kunne være så hyggeligt og en dejlig måde at markere denne dag på :-)

 85. Jeg vil allerhelst nyde champagnen sammen med chokoladeovertrukne jordbær i selskab med min familie og nærmeste venner, når jeg kommer ud fra min sidste eksamen og får en flot bordeauxrød og hvid studenterhue placeret på mit hovede! :)

 86. Jeg vil dele den med min kæreste om nogle ugers tid nede ved Lyngby sø og fejrer vi er gået i gang med at bygge hus.

 87. Jeg ville nyde Moët Ice Impérial i min forlovedes selskab. Måske i vores nye lejlighed, som vi tager til huse i sidst på måneden. Det ville være en god måde at fejre det på.

 88. Desværre er min kæreste ikke meget for bobler (hvem der så end kan forstå det :)) så jeg ville dele den med min søster og min mor, som begge ELSKER bobler, og som aldrig ville sige nej tak til et glas. Og så er omgivelserne faktisk mindre vigtige, når bare vi tre sammen kunne dele en flaske!

 89. Jeg ville elske at nyde en lækker champagne på den anden side af specialet. Jeg forestiller mig følgende scenarie: Min speciale-makker og jeg sender specialet, sætter noget god musik på, tager plads på min altan (omgivet af blomster og solskin, selvfølgelig) åbner champagnen og skåler for den uddannelse, vi nu har brugt 5 år på, og det voksenliv, der venter forude.

 90. Som altanløs lejlighedsejer vil jeg nyde den på en picnic. Gerne på en af Fyns smukke strande, i selskab med min kæreste. Serveret til nogle lækre, hjemmelavede sandwiches og nogle jordbær (evt. på en (jordbær)tærte ;) ) til dessert. En flot, vindstille aften med solnedgang, bobler og kærlighed. Dét lyder da dejligt, hvis jeg selv skal sige det! :)

 91. En lun sommeraften, med skaldyr på grillen og saltvand i håret sammen med mine yndlingsdamer – dét er for mig den perfekte setting at skåle i bobler :)

 92. Jeg ville nyde champagnen i Frederiksberg have med min veninde og fejre at vi begge to snart afleverer vores speciale! Det har været en kamp, så det ville være rart at kunne fejre det med manér :)

 93. Åh hvor ser det skønt ud! :) Jeg ville indvie den nye altan i min lejlighed med en “altan-picnic” der udover masser af champagne skulle bestå af jordbær, brød, ost og pølse :D

 94. Den skulle nydes med min mand i mine svigerforældres skønne sommerhus, mens vores søn sover sødt efter en dag i den friske luft og vi kan nyde endnu en af de helt specielle solnedgange over Dalbybugten :)

 95. Jeg forsvarer bachelor imorgen; der kunne det være fedt at skåle i sådan én, men det kan nok ikke hel nås ;-)

 96. Den skulle helt klart bruges til at sende min gode veninde og roomie afsted til Tyrkiet; da hun flytter derned permanent (Øv!) – Så en sidste omgang hygge i en af de dejlige parker i København; hvilket har været lidt af en vane for os at nyde hinanden selskab og gode drikkevarer i.

 97. Jeg vil nyde et glas kold champagne med min mand, når vi (endelig) har sommerferie midt i august -den bliver tiltrængt den ferie så jeg er sikker på, at et glas champagne og lækre grillede jonfruhummere vil skyde ferien godt igang

 98. Jeg ville pakke vores lille bil og sætte kursen mod Vesterhavet med mine kommende mand og en picnickurv. Der ville vi finde et hyggeligt spot i klitterne og nyde mad og champagne med udsigt over havet

 99. Jeg ville pakke vores lille bil og sætte kursen mod Vesterhavet med min kommende mand og en picnickurv. Der ville vi finde et hyggeligt spot i klitterne og nyde mad og champagne med udsigt over havet

 100. Med min kæreste ved kanalen på Christianshavn en sommeraften – der findes ikke noget bedre! :)

 101. Arj men det lyder da SÅ hyggeligt! Jeg tænker, jeg ville bruge pakken i studenterugen, som er lige om hjørnet, hvor vi (forhåbentlig) glade studenter er inviteret i en forlystelseshave helt gratis og der er simpelthen så hyggeligt derinde – men det ville være endnu bedre med et glas Moët :)

 102. Jeg ville uden tvivl dele den med min skønne veninde i hendes nye fine lejlighed! Så den ville blive åbnet på altanen efter vi har sat lejligheden i stand! :)

 103. Champagnen skulle helt sikkert indtages sammen med min skønne familie på vores sommerferie i år, hvor vi bl.a. skal til Berlin. Har allerede en billede af, hvordan vi vil nyde den på tagterrassen midt i solnedgangen med udsigt til fernsehturm en lun juli aften <3

 104. Jeg ville gerne have kittet med i mine forældres nye sommerhus og nyde det med min (lige om lidt) student-lillebror :)

 105. På Fjellerup Strand i Norddjursland. Min kæreste og jeg tog derud i sidste uge og lavede aftensmad på trangia, spiste kæmpestore is og sov i shelter. Det føltes sådan lidt miniferieagtigt her midt i eksaminerne, og jeg drømmer om at gentage succesen så snart vejret arter sig igen – meget gerne med en flaske Moët under armen :)

 106. Jeg ville nyde en flaske Moët Ice Impérial med min bedste veninde den dag hun bliver udlært speditør, enten på hendes forældres terrasse med pizza’er fra deres pizzaovn eller på en strand i Skagen hvor hun bor, mens vi skåler for 20 års venskab, livet og hendes uddannelse.

 107. Hej Emily
  Sikke en skøn blog du har dig. Jeg vil gerne hører hvor dine fine glas er fra? Ikke de hvide fra Möet, men dem i rigtigt glas :-)

 108. Jeg ville holde picnic i Botanisk Have i Aarhus. Jeg bor i nærheden, så det er nemt, og der er så dejlig om sommeren. Jeg ville selvfølgelig invitere min kæreste og et par venner med, for en hel flaske champagne for mig selv er alligevel nok i overkanten til en picnic ;-)

 109. Jeg ville nyde flasken i gårdhaven. Måske invitere naboen på et glas også – “bobler” kan jo kun skabe et endnu bedre naboskab.

 110. Jeg ville nyde den i gårdhaven. Måske invitere naboen på et glas også – “bobler” kan jo kun skabe et endnu bedre naboskab!

 111. Jeg ville dele den med min mor, på terassen i mit barndomshjems have, når jeg skal til Danmark og besøge hende i juli :-)

 112. Vi har lige købt en lille båd og afholder derfor masser af picnics. En klar favorit er at ligge og skvulpe rundt ud for kysten lidt nord for Svanemøllen. Det har vist sig en båd egner sig fantastisk til at have et glas i hånden

 113. Jeg tænker straks to tanker:
  Enten til picnic i den nærliggende skov (inspireret af dette indlæg)
  Eller til en hyggelig sommeraften med grill i haven

 114. Jeg sidder midt i mit speciale, og kan derfor ikke deltage i årets festivaller. Derfor ville jeg, som skrivebreak, nyde Moëten med min nye kæreste. Det skulle være ved mine forældres sommerhus, på stranden ved Vesterhavet, lige ved solnedgangstid.

 115. Jeg vil nyde den med nogle veninder ved stranden ved mine forældres sommerhus. Det scenarie lyder næsten for skønt!

 116. Jeg vil nyde den lækre champagne sammen med min kæreste på vores 10(!!) årsdag her den 8. juli, og så vil jeg overraske ham med en picnic i en hyggelig park i Aarhus og håbe på solskin ;-) Jeg elsker søde mousserende vine og champagner, så denne vil jo være helt perfekt!

 117. Jeg vil gemme den til august, hvor min bedste veninde gennem 20 år bliver kandidat – det skal da fejres! :)

 118. Åh, jeg ville nyde den efter en (forhåbentlig) veloverstået eksamen sammen med min søde studieveninde. Vi skulle sidde nede i Frederiksberg have med bare tæer i græsset, solbriller på næsen og hver et glas i hånden. Det ville være helt perfekt!

 119. Jeg har købt andelslejlighed med altan, og flytter derfor lige om snart. Det kunne være skønt at nyde et glas efter flytningen med dem som hjælper til :-)

 120. jeg vil nyde champagnen sammen med min søde mormor på hendes fødselsdag her i juli. helst ude i hendes have i skyggen. Kh Katrine

 121. uuuuh….nu bor jeg i Frankrig, tæt på Annecy og det er helt klart mig favorit picnic sted – ved eller på søen, for foden af bjergene :)
  Men der skal helt sikkert også holdes picnic når jeg kommer hjem til DK på ferie til sommer…Rebild Baker er altid hyggeligt!!

 122. Jeg ville tage”hjem” til naturskønne Thy, hvor jeg er født og opvokset, og invitere mine gode gamle gymnasie-veninder til en dejlig aften med engangsgrill, champagne og hygge ved vesterhavet. Bare for god ordens skyld, når vi nu alle skal hjem på forældrebesøg i løbet af sommeren :)

 123. Jeg ville nyde den på en afslappende sommerhustur med de skønneste veninder – og gerne i selskab med nogle lækre sommerjordbær!

 124. Jeg ville tage den med på en date til lige at tage toppen af spændingen. Jeg er efterhånden lidt træt af at være single på sjette år, så nu er Tinder-aktiviteten skruet op:-D

 125. Jeg vil nyde champagnen sammen med min mand i den uge i sommerferien, hvor vores 3 børn er på ferie hos farfar og farmor. Jeg elsker mine børn højt, men jeg elsker også min mand, og det er bare så dejligt at have en uges børnefri:-)
  KH Anne

 126. Jeg bliver student her d. 21 og skal til dimission d. 24 – her ville det være fantastisk at have en lækker flaske pagne at dele med min bedsteven som selv er mega champagne entusiast ;-)

 127. Min kæreste og jeg har lige blevet nød til at erkende at vi nok ikke kommer til udlandet på ferie i år, han er ved at følge sine drømme og tage en ny dyr uddannelse og så bliver man nød til at prioritere sin tid og sin økonomi – men vi vil forsøge at få det bedste ud af det her hjemme så jeg forestiller mig en lille roadtrip i den smukke danske natur hvor vi stopper på en helt tom mark eller strand, lægger et tæppe ud, ser solnedgangen og popper en flaske bobler op og skåler for at følge sine drømme og bakke hinanden op. Så det er i den setting jeg ville nyde min Moët Ice Impérial. :-)

 128. På terrassen i vores nye hus – der er så skønt og jeg finder hele tiden nye små kig og lysindfald gennem træerne :-)

 129. Lige om lidt flytter jeg hjemmefra, og ind i en lejlighed i en ny by. Derfor ville den perfekte setting for mig være i min nye by, Århus, for at lære den lidt bedre at kende. Måske i botanisk have blandt fine blomster eller i Dyrehaven blandt søde dådyr. Og så vil jeg selvfølgelig tage mine to nye roomies i hånden, så vi kan lære hinanden lidt bedre at kende.

 130. Jeg ville tage den med på den årlige sommerhustur med mine skønne gamle gymnasievenner og nyde den på stranden ved Vesterhavets sus :)

 131. I min ny lejlighed som jeg overtager på fredag… Picnic på gulvet men champagne og en BFF for at fejre at det endelig lykkes mig at finde min drømme lejlighed