Den bedste fødselsdag

b-day

Jeg havde slet og ret den bedste fødselsdag i lørdags. Jeg blev vækket med besked på at gå ned og tage min morgendukkert i havnebadet og fik en kop to go kaffe med til turen. En lille detalje, men så lækkert at have varm kaffe ventende på badebroen. Han kender mig vist ret godt <3

Da jeg kom tilbage var der pyntet op med balloner, gaver og såmænd også en violinfigen, lige sådan en som jeg havde ønsket mig.

Jeg fik også nye pedaler og en sadel til min cykel. Og så fik jeg et surfboard, som jeg selv skal designe.

Som I kan se var det en meget, meget lille fødselsdagsmorgenmad, der ventede mig, men det var fordi vi skulle videre ud at spise. Da vi kørte ned ad Nørrebrogade kunne jeg godt regne ud at vi skulle på Møller Kaffe og Køkken, men jeg blev meget, meget overasket da tre af mine bedste veninder sad ved et bord, da vi trådte ind ad døren. Blev simpelthen så rørt.

Efter vafler og brød med pisket smør i lange baner gik turen mod mine forældre i Hornbæk, hvor vi gik tur med Penny på stranden og spiste frokost. Så dejligt at det også var en del af overraskelsen, for det var lige akkurat det jeg gerne ville på min fødselsdag. Se de mennesker jeg elsker og lave rare ting, jeg holder af.

Om aftenen grillede vi på nogle søde venners tagterasse og hyggede til ud på de små timer.

En helt perfekt dag, men det der føltes mest vidunderligt, er at have en (og flere endda) i sit liv, der arrangerer sådan noget for én. Føler mig meget heldig.

 

(Visited 5.721 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Det lyder virkelig som en dejlig dag! Forsøger selv ihærdigt at finde på noget dejligt til min kæreste, når han runder de 25 i næste måned, men det er bare som om, det kræver lidt mere research, når dagen bliver fejret i udlandet, hehe :)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Av, ja den er lidt sværere, men er nu sikker på at du nok skal finde på noget pragtfuldt :) Kram E

 2. Hvor lyder det dog bare dejligt; godt selskab, forskellige overraskelser løbende og vigtigst af alt de små ting, der viser han kender netop dig, er det der vægtes en sådan dag :D

  – A

 3. Hej Emily, det er en super skøn blog du har :) jeg er nysgærrig på hvor dit spisebord kommer fra? Det ser dejligt stort ud og er lige hvad vi leder efter… Rigtig god sommer til dig :)

  1. Tak skal du have, det er jeg glad for at høre. Det er et Eiermann bord :) Så meget i lige måde. Klem Emily

 4. Det lyder som en helt fantastisk dag og hvor er det dejligt for dig, at du har så dejlige og betænksomme mennesker i dit liv.

  Jeg har først fundet din blog for nylig, men har læst og læst og nyder alle dine spændende indlæg. Din fine personlighed skinner virkelig igennem skærmen. Glæder mig til at følge med fremover.