Fødselsdagseventyr

eventyr1

I dag er det min fødselsdag (yass!!!) og jeg har af min søde kæreste fået besked på at reservere dagen. Og så har jeg ellers ikke fået andet at vide (har ellers spurgt og plaget), så jeg er en lille (stor) smule spændt på, hvad der skal ske.

Jeg satser på et fint, lille eventyr.

Hav en pragtfuld dag allesammen <3

eventyr2

(Visited 2.337 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Øj hvor spændende! Min kæreste lavede samme nummer sidste år, hvor jeg fyldte 25 – får helt kriller i maven på dine vegne. Min dag blev helt fortryllende skøn – håber din bliver mindst ligeså dejlig :D Selskabet er jo perfekt allerede.

  Tillykke og god fornøjelse!

  – A

 2. Stort tillykke! Hvor er det bare fedt, at du har fundet en romantiker, som sådan laver hele dagsprogrammer for dig på din dag. Så er der virkelig noget ved at fylde år! Håber I får det magisk til trods for regnen :)

  Kæmpe fødselsdagskram!
  // http://www.moonlitmadness.dk

 3. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen :-) håber du får en fantastisk og dejlig dag :-D kh Maiken

 4. TILLYKKE med dagen i går!
  Må man spørge hvilket blogsystem du bruger til din blog? Jeg er selv i gang med at starte en blog og synes det er en jungle. På blogger er kommentarfunktionen ikke særlig pæn og wordpress ser ud til ikke at kunne bruges kommercielt.
  Jeg har forsøgt at søge oplysningen på din blog, men uden held. Kom gerne med et godt råd.

  1. Hej Loulou, jeg bruger WordPress, men på eget domæne. Designet er lavet af Ruby Studio. Held og lykke med bloggeriet :) Klem Emily

 5. Et stort forsinket tillykke herfra. Håber du havde en vidunderlig dag :) Dejligt at høre der stadig findes den slags mænd der vil gøre den slags :)