Cold Hawaii

surf2

Vesterhav, bølgeleg, vaffelis, Thy-pilsner, havudsigt, yoga, Uno-turnering, vegetarburger, boglæsning, krabbekløer, kærestetid, bridgeblanding, gåtur, skeligning. Sidste etape af vores ferie.

Klitmøller har slået benene væk under mig. Her er så uendeligt dejligt og det er stort set umuligt ikke at komme helt ned i gear. Som en herlig hybrid mellem et surf spot på Bali og en klassisk dansk badeby. Med det bedste fra begge verdener.

surf1

I går var vi således ude at surfe og jeg er helt fascineret af, at der findes sådan nogle bølger i Danmark. Skæggeste og mest udfordrende sport. Jeg er ved at blive helt bidt af det og overvejer nu at flytte herop til ‘Cold Hawaii’. Eller i alle tilfælde at komme igen snart.

cold hawaii3cold hawaii2cold hawaii

I dag er det regnvejr og her er ikke rigtigt nogle bølger, så det udnytter vi til indendørshygge med kortspil, slik og de allersidste afsnit af Stranger Things. Og pandekager om lidt og måske en omgang yoga senere.

Rigtig god weekend lige om snart <3

surf3

(Visited 5.096 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Det lyder som en fantastisk ferie!! :) Jeg er selv fra Thy og vil bare tippe om at Cafe Konrad i Klitmøller laver helt fantastisk mad, og hvis I er der noget tid endnu, kan stjerneskud fra det Gamle Røgeri i Hanstholm virkelig anbefales! Lækker frisk fisk og gigantiske stjerneskud! ;) Jeg kan også anbefale en flot gåtur i Nationalpark Thy! :) Så meget forskellig natur samlet på ét sted! :) Håber I får et par fantastiske dage i Klitmøller!

 2. Ih hvor er jeg glad for at høre din begejstring for Klitmøller – jeg er vokset op lige i nærheden og kommer der stadigt, hver gang jeg er hjemme hos mine forældre i Thy <3
  Jeg kan også anbefale at tage et smut til Vorupør – og at besøge Nationalparken Thy som virkelig er helt fantastisk smuk!
  Det Gamle Røgeri i Hanstholm laver et helt fantastisk god, billigt og lækkert Stjerneskud – og vil I ud at spise ekstra godt en aften, så kør til Hurup og spis på Hotel Thinggaard.
  Fortsat god ferie søde du <3

 3. Hej! Jeg vil også lige give et par anbefalinger til området – I skulle tage at køre til Hanstholm og spise på den nye madbar, der ligger med den fineste udsigt over havnen og havet, hvor de serverer enkle, gode fiskeretter og lækre drinks. Og kig forbi CoWorks i Klitmøller, hvor man kan købe fint lokalt design. God weekend til jer!

 4. Fiiiin bikini! Hvor fra? Og bliver den siddende i bølgerne?? (den altid store udfordring..)

  1. Den er fra Casall :) Jeg må være dig svar skyldig, for har kun prøvet den med våddragt på ift. surf, men den sidder fint fast, når man bader normalt (også i Vesterhavet ;)). Kram E

 5. Den der liste i starten er jo alt, hvad en ferie i Danmark brude inkludere. Især UNO-turneringen ;)

  Mine veninder og jeg har en årligt tilbagevendende tur til Thy, hvor vi bare slapper helt af og nyder at være ude midt i ingenting. Jeg tror dog, at jeg vil prøve at foreslå nogle af de mange gode tips, der dukker op i kommentarfeltet her, når vi skal af sted om en måneds tid. Der er jo så mange fine forslag :)

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Dem skal du absolut bruge, vi var i alle tilfælde glade for anbefalingerne :) Og rigtig god tur til jer, når I kommer så langt. Kram Emily

 6. Som Thybo må man lige give et stort LIKE! Klitmøller er fantastisk <3 Naturen endnu mere! Her er skønt om sommeren, men tryllebundet kan man blive om vinteren af den rå natur! Så kom endelig igen -eller flyt herop ja ;-)

  Må lige blande mig lidt i anbefalingerne .. Hanstholm Madbar kan klart anbefales – det samme gælder for Conrad… Hanstholm Røgeri knap så meget – medmindre man er til enorme mængder og lidt mere ligeglad med kvaliteten.. Besøg derimod Fiskehuset i Thisted, hvis I er til lækre fisk og skønne, lokale råvarer! (læs: modsat Hanstholm Røgeri..) Her fåes også en skøn placering lige ud til lystbådehavnen ..

  Nyd jeres dage heroppe! Og velkommen til! <3

 7. der er så dejligt der oppe:-)
  jeg vil høre dig kan du anbefale en god frisør der kan det med farvning:-)

 8. Klitmøller er et dejligt sted. Generelt er Vesterhavet bare et skønt sted at tage hen et par dage (eller længere tid) for at få ren afslapning og komme helt ned i tempo. Hyg dig deroppe! :)

 9. Det er så fint, at flere og flere Københavner-snuder er blevet vild med Klitmøller :) Jeg har faktisk hørt, at det er blevet så populært, at der decideret er venteliste til at flytte derop, det er crazy!

  1. Haha… ja så vildt er det vist trods alt ikke endnu. Der var i alle tilfælde masser af huse til salg :) Klem Emily