My dolphin dress

annonce-u-baggrund11
IMG_8607

dress Ema et Malina

Jeg ved godt, jeg er lidt skør, men jeg har en lillebitte smule lyst til at tage denne her kjole på, på min daglige morgenbadetur for at se om jeg på forunderlig vis, skulle kunne svømme (og springe!) som en delfin med den på. Får seriøse delfinvibes fra den. Og det er selvfølgelig altid en god ting.

Men jeg skal nok lade være, for det ville være synd og skam, at ødelægge en smuk kjole på den måde. Uanset hvad, kan jeg fortælle at den er god at danse i, det testede jeg nemlig allerede i weekenden, hvor billederne også er fra.

Og så får den nok også lov at komme med til ét af de tre bryllupper vi skal til her i sensommeren og efteråret. Det tror jeg den vil være god til. Dét af dem der er mest laid-back og danseagtigt forstås.

Og mon ikke, den også skal på til en fest her i løbet af modeugen?

Hav en rigtig dejlig aften allesammen <3

Foto: Luka Roné

IMG_8516IMG_8456IMG_8545IMG_8614IMG_8531IMG_8484IMG_8458IMG_8619

(Visited 3.243 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Ej men delfin er da den højeste udmærkelse ;) Måske næst efter enhjørning ;) Og tak uanset. Kram E

 1. Jeg er helt med på dine delfinvibes og så med et glas “delfin-vin” i hånden så er looket helt komplet! ;-) Hold op hvor er den lækker! <3

  D.6./1-16 har du skrevet et indlæg "2 hårfavoritter" som jeg har lavet en kommentar/et spørgsmål til for et par dage siden. Men nu er jeg pludselig i tvivl om, hvorvidt du får notifikationer om kommentarer til gamle indlæg. Håber du vil kaste et blik på den, når du en gang får tid på et tidspunkt. Det haster ikke :-)

  Klem Christine

  1. Haha… ja du har da så ret. Vinen skulle også have været med ;) Men holder jo hvid uge jvf. ugens udfordring, så må vente til næste uge ;)

   Det kan du tro jeg gør, men af og til glipper det, især hvis det lige er en dag hvor der kommer mange kommentarer ind. Så godt du gjorde mig opmærksom på den. Går ind og svarer med det samme :) Kram E