Kawaii

kawaii7

reklamelinks: kjole Ganni// sko Vans

Kender I det, når man køber et stykke tøj og så ikke rigtigt får det brugt? Altså egentlig burde det slet ikke ske, for jeg forsøger udelukkende at købe tøj, hvor jeg har lyst til at tage det på, så snart jeg kommer hjem. Men af og til glipper det altså…

Sådan var det med denne kjole. Den blev ved med bare at hænge på mit skab i soveværelset og jeg kunne slet ikke lure hvornår eller hvordan jeg skulle have den på.

Indtil jeg tog den med på vores ferie i Klitmøller. Pludselig fungerede den bare og jeg havde den på hver aften og følte mig så godt tilpas i den. Lidt pudsigt når nu den havde hængt dér og grinet af mig i ugevis, men jeg er bare glad for, at den alligevel viste sig at holde. Der er ikke noget mere kedeligt end fejlkøb eller når shoppemavefornemmelsen svigter.

Ps. Der står Kawaii i taleboblerne på kjolen. Det betyder (hurtigt oversat) nuttet på japansk. Læs mere her.

kawaii6kawaii kawaii2

(Visited 3.180 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Super fin kjole skønne Emily. Jeg troede først at overskriften kawaii var et kækt ordspil på cold Hawaii ?

    1. Haha… ja men så giver det endnu bedre mening at kjolen fungerede dér :) Klem Emily

  2. Jeg læste overskriften og tænkte at Kawaii var en sammentrækning af Cold (‘Kold’ på dansk) Hawaii, som surfspottet i Klitmøller jo bliver kaldt. Det må være derfor at kjolen pludselig kom til sin ret netop det sted! ?

  3. Hvor er jeg bare vild med den kjole. Den er simpelthen så fin og sød. Er glad for du er endt med at bruge den alligevel. Den er alt for fin til bare at hænge i skabet :)