Shoe Game

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-25

skjorte by Malene Birger// jeans Levi’s// sandaler Aquazurra// taske Chanel// solbriller Céline// øreringe Sofie Lunøe (kan indeholde reklame i form af affiliatelinks)

Kan I huske, da jeg i forrige uge plaprede løs om mine fødselsdagsgavesko og mente, at de kunne gøre ethvert outfit til noget særligt?
Jeg har testet konceptet af en hel del siden da. Og jeg havde tilsyneladende ret. Uanset hvad jeg har haft dem på til, bliver det lige en milliard gange sejere, når de er med i mixet.

De gør også noget strålende for mit velbefindende generelt. Lidt ligesom hvis man drak tre grønne juicer i rap. Med en sidevogn i form af et ingefærshot. Så godt får jeg det af at have dem på.

Og så har jeg heller ikke mere i forsvar-for-at-købe-fjollede-røde-frynsesandaler-posen for nu.

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-38Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-21Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-28Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-23Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-36Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-30Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-26

(Visited 3.048 times, 10 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Jeg bliver simpelthen lige nød til spørge dig her, på trods af at det ikke har noget med indlægget at gøre; for et par uger siden lavede du en Snap om at det regnede. På den havde du en bordeaux jakke på, som lignede en regn- eller vindjakke. Hvis det var en sådan jakke, kan du så lokkes til at oplyse mærke og evt. købssted?
  Det er jo desværre ret aktuelt med regntøj igen i dag, og jeg synes at jeg efterhånden er ved at være lidt træt af det sorte standardoutfit der passer til vejret. På forhånd tak for hjælpen, og god (regnvejrsdag)aften :)

  1. Helt ok :) Den er fra Canda Goose og er et par år gammel. Jeg ved desværre ikke hvad den hedder, men tænker at de har modellen stadigvæk. Og nu må det godt stoppe med at regne hva? Kram Emily

   1. Super, så vil jeg straks gå i gang med at lede efter den. Tak for svar – og en god blog :)

 2. Bare af nysgerrighed; Hvorfor skriver du, at indlægget KAN indeholde affiliate links? Det ved du vel, om de gør…;-)

  1. Hej Jane, formuleringen er møntet på at nogle af links’ne foran parantesen er affiliatelinks, mens andre ikke er det. Det er ikke møntet på indlægget i almindelighed :) Kh. Emily

  1. Tusinde tak, elsker dem også og har dem stort set altid på. De er fra Anni Lu, Halberstadt, Julie Sandlau og Marianne Dulong :) Kram Emily