Kermit

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-13

kjole Selected Femme// shopper Goyard// solbriller Karen Walker// sko Adidas

Hvis jeg skulle vælge ét sted jeg gerne ville bo i København, så ville jeg uden tøven nappe Christianshavn. Det var her, jeg gik i gymnasiet og bydelen har stadig en helt særlig plads i mit hjerte. Her er der (lidt endnu i alle tilfælde) stadig plads til alle slags folk. Man er tæt på vandet og tæt på Amager. Begge dele er en kvalitet, hvis I spørger mig.

Og så er her gadebilledet også lidt mere skævt og broget, hvor resten af København kan forekomme noget generisk.

Her kan man eksempelvis altid finde et nuttet, lille byhus, der matcher ens outfit perfekt. De er der i alle farver.

Også grøn til når man er trukket i græsgrønne striber og ditto Stan Smith for at købe (endnu flere) pæoner på Christianshavns Torv.

Se det var en lille søndags(røver)historie.

Ps. Tak for alle jeres input omkring det nye design. Det er meget værdsat. Husk at I endelig må sige til, hvis der er funktioner i savner. Vi går i gang med den store retterunde i morgen.

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-6

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-14

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-9

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-17

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-7

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-10

Emily Salomon blog photos by Marie My Nemesis Babe june 2016 selected dress red shoes-15

FOTO: MARIE MY

(Visited 2.908 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Hej Emily,

  Sikke fin bloggen er blevet :)

  Hvor er dine øreringe fra? Jeg har ledt og ledt efter nogle guld-hoops i cirka den størrelse, men jeg kan ganske enkelt ikke støve dem op ;)

  1. Tusinde tak Isabella, hvor er du sød. De er købt hos Cappalis i Elmegade. Jeg kan nærmest ikke tåle noget som helst, når det kommer til smykker (slår også ofte ud af sølv belagt med guld, æv), så bad hende om at tage et par hjem til mig i guld, men hun har også guldbelagte og kan bestille hjem i mange størrelser. Og så er hun verdens sødeste på den lidt flippede måde, så hyggelig. Knus Emily

  1. Tak søde Tina, ja det kan være en lidt svær farve og jeg ville bestemt også holde mig fra den om vinteren. Kram Emily

 2. Hej Emily,

  Smuk sæt! Din stil inspirerer mig ofte, tak for det ?.

  Vedr. Din nye opsætning, så kunne det være dejligt, at få et nemmere overblik og dine gamle indslag, fx. dine opskrifter. Ellers meget lækkert opsat ?.

  1. Så dejligt at du bliver inspireret og tak for at du læser med.

   Det er modtaget, jeg tænker at vi skal have den gamle ‘opskriftindeks-side’ indført i en eller anden form igen. Tak for input. Klem Emily

  1. Hej Eva
   Den har jeg købt i Paris sidste år. I ders butik i Rue Saint Honoré :)
   Kram Emily

 3. Helt enig mht. Christianshavn. Hyggeligste og sjoveste bydel, og jeg drømmer om at bo der, når jeg bliver gammel. Så kan jeg gå ned på gaden og opleve en hel masse, også selv om jeg ikke kan gå så langt :-)

  Herligt med nyt design, jeg savner lidt en mere overskuelig opdeling af dine opskrifter (morgenmad, bagværk, frokost/aftensmad osv.), som du havde i det gamle design. Det kan nogle gange være svært at huske, hvilket indlæg en lækker opskrift kom fra, og nemmere at huske at det f.eks. var aftensmad med nudler og kylling.

  1. Det er skisme en plan Vibeke. Gamle hundedamer på Christianshavn ;)

   Ja den manglede da! Vi har nu lagt det gamle opskrifindeks ind ude i mobilmenuen (den med de tre streger i venstre side i menubaren) og så tænker jeg også at lægge et billedlink ind til den i højre side senere i dag.

   Klem E

   1. Ja, for dælen. Så mødes vi til en kop kaffe, når vi skal gå med hundene – jeg glæder mig allerede :-)

    Tak for opskriftoversigten, det letter processen med at finde på, når man er helt blank for idéer.