Next 100

annonce-u-baggrund11
bmw3

For nogle uger siden oplevede jeg ægte køreglæde, da BMW i anledning af deres 100 års jubilæum havde inviteret mig langt ud på Oceankaj i Nordhavnen for at testkøre 3 af deres hybridbiler sammen med Kenneth Nguyen og Mads fra Gastromand. Altsammen for at få en smagsprøve på, hvad de vil byde på de næste 100 år.

Således fik jeg lov at opleve og køre BMW 330, BMW X5 (min favorit til alles overraskelse) og BMW i8 (så vild jo!). Umiddelbart lidt af en drengerøvs-setup, men biler med træk, kraft og tech behøver ikke kun være for mænd, synes jeg og jeg stornød altså dagen på lige fod med d’herrer.

Hvordan det spændte af, kan I opleve i videoen nedenfor. Hvor jeg også løfter sløret for, hvad jeg drømmer om at fylde bagsædet med ;)

I samme åndedrag udfordrede BMW mig også til at fortolke deres kerneværdier – innovation, bæredygtighed, design+tech og køreglæde – i et outfit. Mit bud ser I her i nærværende indlæg.

Med klædeskabsfavoritter (hvoraf nogle er genbrug), som jeg gladeligt bruger igen og igen, mit elskede ur som jeg har arvet efter min far og sko med kant og attitude. Og så kunne jeg heller ikke undlade lidt BMW-blåt på neglene. Jeg er trods alt stadigvæk en pige.

Skulle i øvrigt hilse at sige fra Penny (der er en fårehund), at hun gerne vil besøge BMW’s fabrik i Leipzig. Her er det nemlig får, der slår græs i stedet for forurenende græsslåmaskiner. Måske en lille detalje, men alle detaljer tæller i det store regnskab og BMW er igen i år kåret som verdens mest bæredygtige bilmærke.

bmw7bmw2bmw8bmw4bmw9bmw6bmw5

 

(Visited 1.942 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Hej Emily.
  Først vil jeg gerne fortælle dig, at jeg synes du laver den absolut bedste blog i Danmark! Det er kun her et indlæg om biler kan blive interessant! Du skriver godt og vældigt underholdende til tider… er simpelthen vil med dine indlæg! Super inspirerende!
  Nå… jeg vil høre om du kunne fortælle, hvorfra I havde købt jeres salater til jeres picnic på havet??
  Knus fra Helle

  1. Tak, tak, tak sidder her og smiler og rødmer bag skærmen <3

   De var købt hos Wulf & Konstali på Islands Brygge (sammen med madtærterne og frikadellerne). Så det er lige i nærheden, hvis man skal ud at sejle med GoBoat :) Mange kram Emily

  1. Og tak for din venlige feedback Cathrine, det gør mig meget glad at læse. Klem Emily :D

  1. Hej Mette, det er en gammel sag fra Diane von Fürstenberg, som jeg har købt i en genbrug for snart 10 år siden (!) den er fortsat en af mine foretrukne kjoler :) Kram Emily

  1. Mange tak Lena :) Åh er også SÅ glad for dem. Har lige foræret mig selv dem i fødselsdagsgave. De er fra Aquazurra købt hos Net-A-Porter, men de har dem også i Illum, hvis du vil se dem live og prøve :) Klem Emily

 2. Du bliver nødt til at skrive hvilken makeup du har på i dette blog indlæg. Både på øjne og hud. Det ser rigtig flot ud ml