Monday Funday

golden1

// kjole Gestuz //

Jeg havde simpelthen den fineste dag i går. Med god morgenmad à la i dag og så tilpas tidligt, at der var god tid til at bladre i Gwyneth Paltrows It’s all easy og blive inspireret dér på morgenkvisten.

Og efterfølgende trække i en pæn og plettet sommerkjole (som set i bagklogskabens lys, nok skulle være sat således i taljen – det gør jeg næste gang), der i går blev luftet med Birkenstocks, men som også vil være flot til fest med et par hæle. Apropos sidstnævnte så forærede jeg mig selv et par ret spektakulære af slagsen i (for tidlig) fødselsdagsgave. Glæder mig til at vise jer dem.

golden4

Efterfølgende blev det til en mere end produktiv arbejdsdag. Jeg er bl.a. ved at få lavet et touch up af bloggens design og det er en anden ting, som jeg glæder mig meget til snart at kunne vise jer.

golden5

Om eftermiddagen var jeg i svømmehallen med en veninde. Synes det er så hyggeligt når man kan kombinere motion med at ses med folk og så er jeg også endelig ved at få ordentligt fat i det der crawl og det føles altså godt.

golden3golden6

Retur igen stod den på mere arbejde (se mine 8 tips til at arbejde hjemmefra her, hvis I lyster) og siden kom min kæreste hjem med salater fra Wedofood og så stod den ellers på Game of Thrones i sofaen og snak om mit nye webdesign inden jeg trimlede i seng for at læse i juni måneds bog.

En stille og rolig, men helt utroligt fornøjelig og fin dag.

golden7

 

(Visited 2.185 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Super fin kjole, havde godt selv kig på den forleden, men fornuften vandt! Da jeg så læste ovennævnte indlæg, hvori “Birkenstock” og “fødselsdagsgave til mig selv” indgik – ja, så kunne jeg ikke finde flere argumenter for, hvorfor jeg IKKE skulle købe denne lækre kjole :-D

 2. Et spørgsmål til din svømning – og dit hår;-)

  Hvad gør du ved dit hår, når/efter du svømmer? Badehætte, kur eller hvordan? Jeg oplever, at mit hår ødelægges enormt af klorvand, og det holder mig desvære fra at holde min svømning ved lige – øv;-(

  God dag til dig!

  KH/ Susanne

  1. Badehætte. Det er ikke kønt, men lige nu svømmer jeg 1-2 gange pr. uge og det er simpelthen for hårdt for håret, så badehætte it is ;) Og hårkur bagefter.

   Kram E

    1. Bruger som regel Treatment 2 fra Purely Professional og kommer den i inden jeg tager badehætten på. Så har den god tid til at virke mens jeg svømmer :)

     1. Vasker du så hår almindeligt bagefter med shampoo/balsam (og vasker dermed hårkuren ud)?

     2. Nej gør det som regel inden og skyller så bare hårkuren ud igen bagefter :)

 3. Et spørgsmål til din svømning – og dit hår;-)

  Hvad gør du ved dit hår, når/efter du svømmer? Badehætte, kur eller hvordan? Jeg oplever, at mit hår ødelægges enormt af klorvand, og det holder mig desvære fra at holde min svømning ved lige – øv;-(

  God dag til dig!

  KH/ Susanne