Weekly Wanted

ww32En vinrød uldjakke til det begyndende efterår (brrr!), en interessant bog jeg er en hund efter at læse, en overkill emoji-sweatshirt, en taske og et par øreringe, der også er lidt for meget, men helt rigtige og et par andre sager, der har fanget mit øje og fået plads på ugens ønskeseddel.

 1. Pogostemon parfume fra Fiele Fragrances
 2. ‘Lucky Eye’ halskæde fra Pernille Corydon
 3. Amber 36% chokoladebar fra Summerbird
 4. Emoji-sweatshirt fra Acne Studios
 5. Statement øreringe fra Kenneth Jay Lane
 6. Mønstret pude fra House Doctor
 7. Hot Feminist af Polly Vernon
 8. Bordeaux biker i uld fra Edith & Ella
 9. Dionysos taske fra Gucci

Ps. Parfumen burde jeg ikke dele med jer, for jeg vil egentlig gerne have den for mig selv ;) Den dufter vidunderligt af bl.a. vanille og rosenpeber. Er man nysgerrig på duftene fra Fiele Fragrances, så smut ind i Rabens Atélier i Møntergade og besøg deres helt fantastiske skønhedsetage.

indeholder reklame i form af affiliatelinks

(Visited 2.347 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Aaavv, nu vil jeg også have den jakke. Smuk og cool på samme tid. Men de øreringe der!? Ej, det går altså ikke! :-D

  1. Selv tak, håber du bliver glad for den. Jeg har lige fået min ind ad døren og glæder mig til at læse den :) Klem