Mit bedste skønhedstip

LancomeAug16b

Hvis ikke I allerede følger med hos Beautyspace, så kan det kun gå for langsomt. Det er hos Anette, der står bag bloggen, jeg lærer allermest om skønhed i almindelighed og hud i særdeleshed. Og det jeg lærer virker. Hvilket er rart. For nok er det skægt (og min hobby-med-indbygget-job-i) at afprøve nye sager og tendenser, men det er trods alt bedst, hvis det også har den ønskede effekt :)

Sign up og kom på anmelderhold m.m.
Derfor synes jeg I skal skrive jer op hos Beautyspace her, hvis I også vil have et dagligt skønheds-boost. Og fordi man kan komme på beauty-anmelderhold, få makeuppede insider-tips fra alverdens modeuger og få et helt kapitel gratis om akne fra Anettes bestseller Superhud.

Endnu mere Superhud
Og apropos den bog, så kan I faktisk få fingrene i endnu et kapitel. Det er den, der har gjort mig ekstra hudklog. Og har lært mig alt hvad jeg skulle vide om frugtsyrer og A-vitamin i et sprog og på en facon, der var lige til at forstå. Noget der har haft enorm effekt på min huds udseende. Anette har været så rar at forære mig og dermed jer et uddrag af bogen, herunder også hele 1. kapitel. I kan læse smagsprøven på Superhud her.

LancomeAug16a

(Visited 2.875 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

    1. Hej Mette, du får det tilsendt hvis du skriver dig op til Beauty Spaces nyhedsmail via linket :) Klem Emily