Selfie Ready

annonce-u-baggrund11
l'oreal ifallible sculpt6

Hvis der er én skønhedstrend, man ikke kan komme udenom lige nu, er det face contouring.

“Men det er da ikke for mig”, tænkte jeg, da jeg først fik den nye Infallible Sculpt Palette i hånden. Indtil da havde jeg primært tænkt, at contouring var forbeholdt Kardashian-søstrene og imponerende Youtube-makeovers. Og at det var meget besværligt og meget tidskrævende.

l'oreal ifallible sculpt1

Det var blot indtil min mor (der er lidt af et makeup-geni i øvrigt) fortalte mig, at det jeg gjorde hver eneste dag med min bronzer og highlighter vel ret beset også var contouring omend i en light-version. Der kan man bare se. Og mig der troede jeg var sådan en ‘naturlig makeup pige’…

Således sat på plads og nu opmærksom på, at contouring ikke var farligt og at det i stedet for maskelignende makeovers også bare kunne handle om at fremhæve de ens gode features, fik jeg blod på tanden.

l'oreal ifallible sculpt8

Resultatet kan I se nedenfor. Helt #selfieready ;) Det er naturligt og stadig ‘mig’, men ansigtet er formet lidt med skygger og highlights og jeg kan godt lide hvordan det fremhæver (/skaber illusionen af) kindben, lysner op mellem øjnene og gør kæben lidt smallere.

Trin-for-trin guiden følger i næste uge :)

Infallible sculpt4

(Visited 2.191 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Den er fra byBiehl. Se svar med link længere nede (kom til at svare lidt i omvendt rækkefølge ;)) Kram Emily

  1. Haha… jeg er ikke så video-stærk (endnu i alle tilfælde), så det bliver ‘bare’ billeder i denne omgang :) Klem Emily

 1. Den meget smukke halskæde med en lille guld kugle, hvor kan man få fat i sådan en lækker én?

 2. Må vi ikke også få at vide hvad du ellers har på ? ? Både på øjnene og huden ? Det ser meget smukt ud ?

  1. Tusinde tak, hvor er du sød :) Har blot lidt concealer på under øjnene og så ellers ‘bare’ contour-makeuppen (den giver virkelig en pæn finish). Og så eyeliner (Graphic fra Maybelline) og mascara (Miss Hippie fra L’Oréal) og øjenbrynsgel. Klem Emily

 3. Vil du lægge et før-billede op? Efterbilledet er så smukt (og det er før-billedet garanteret også), men det ville være fedt at se den forskel, som din “light-contouring” gør. Og – indrømmet – før-billeder kræver lidt mod ;-)

  Jeg har engang fået lagt contouring af en rigtig makeup-prof, det tog en time, og det gjorde en vild forskel – jeg har aldrig elsket mine ansigtstræk så meget som dén aften. Men det var også lidt dragqueen-agtigt, så en hverdags-version der virker uden at være pandekagetyk ville være super.

  1. Hej Bjørk, det kan du tro. Der kommer både førbillede og trin-for-trin guide i næste uge :)
   Sejt at du har haft sådan en oplevelse! Mit var virkelig en ‘light-udgave’ så der er nok ikke så voldsom forskel, men samtidig gik det fint at have på hele dagen efterfølgende uden at jeg følte mig for ‘make-uppet’ :)
   Kram Emily