Weekly Wanted

ww35Denne uge ønsker jeg mig to smarte ting, hvoraf overskuddet går til mine mærkesager; Støt Brysterne og Unicef.

Der er også en nuttet kattetaske til min makeup, piercede sandaler, den bedste tørshampoo og en rød læbestift, der kan få ethvert look til at lyse op på listen. Og en pæn kjole til sensommeren og en ditto skål til alle mine salater eller dimser.

 1. Den sødete makeuptaske fra Urban Outfitters
 2. iPhone cover (overskuddet går til Unicef) fra by Malene Birger
 3. Tørshampoo med havreekstrakt fra Klorane
 4. Lædersandaler (der efter sigende skulle være fantastiske at gå i) fra Yvonne Koné
 5. Tomatrød læbestift fra Rodin
 6. Kjole med print fra Ellos
 7. Lyserød opbevarings- og serveringsskål fra Zone
 8. Årets ‘Støt brysterne’ tee fra Custommade/Kræftens Bekæmpelse

indeholder reklame i form af affiliatelinks

(Visited 2.189 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Køb nu bare det hele!

  Du har jo ikke ret mange sko for eksempel, og har helt sikkert brug for et par mere…

  1. Sara: Jeg synes at din kommentar er unødvendigt tarvelig, det er slet ikke nogen grund til at bruge sådan en tone.
   Emily: Tak for en rigtigt god blog som jeg flittigt læser flere gange i ugen! :) Jeg har også længe tænkt over dine “Weekly wanted” indlæg og hvorfor du laver dem. Det føles som en opmuntring til at konsumere mere i en allerede ret konsumerende verden.. Hvis du forstår hvad jeg mener? Jeg ved godt at du tænker det som inspiration, men jeg bliver sådan lidt konfunderet hver gang og kan derfor godt følge Saras kommentar lidt.
   Håber du har en rigtigt god ferie!

   1. Hej begge :) Tidligere har jeg udgivet min ønskeseddel ca. 2 gange om året (jul og fødselsdag) og den har været så populær, at jeg besluttede at gøre det mere jævnligt. Som en miniønskeseddel hver uge og et udvalg og udpluk af hvad jeg har et godt øje til lige nu. Præcis som magasinernes ‘shoppingsider’ (men her blot fra en personlig vinkel) hvor man kan blive inspireret og hvor nogle har fundet de ‘gode sager’ for én (det er selvfølgelig en smagssag). Så det er tænkt som en service og inspiration. Og jeg ved at mange bruger det sådan og er glade for indlægget. Håber det giver mening :) Mette: Tak og tak for god tone. Kram Emily

 2. den katte pung er super sød
  gad vide om jeg kan sy en selv… har lige fået nået fedt sølv stof… eller jeg har købt det men det var sat ned til 20 kr pr meter… og da sælger så der nok var knap 4 meter fik jeg bar det hele for 40…. så nu har jeg rigtig meget.

  1. Jeg har haft iPhone i et halvt års tid nu. Var virkelig glad for Samsung, men i et hjem kun med Apple-produkter (inkl Apple-tv), måtte jeg til sidst kapitulere :'(