No regrets? (Konkurrence)

annonce-u-baggrund11
esteel4

Rigeligt med vand og solcreme, nok søvn og motion, gode fedtstoffer og kosttilskud, rens morgen og aften og god hudpleje i øvrigt. Og ansigtsbehandlinger i ny og næ. Jeg er så artig, at det næsten er for meget, når det kommer til min hud. Altså nu. For jeg var – som de fleste andre – ikke synderligt optaget af mit ansigtsbetræk, da jeg var i tyverne. Og brugte generelt mere tid på at dække det, end på at pleje det og passe på det.

Konkurrence
Vind Estée Lauders nyeste anti-aging creme. Se mere nederst i indlægget :)

esteel6

Noget af al den laissez faire, kan jeg trods alt godt fortryde lidt nu. Og jeg lever ellers generelt mere efter Edith Piafs “Moi, je ne regrette rien”-refrain. Men lige på hudkontoen kunne jeg altså godt have ønsket, at jeg havde været lidt flinkere førhen. Især ville jeg ønske at jeg ikke havde gamblet sådan med min nattesøvn. Det er først noget jeg har lært at prioritere og værdsætte indenfor de seneste par år og mens jeg læste og da jeg indtog arbejdsmarkedet, troede jeg, at jeg snildt kunne klare mig med 5 timers søvn pr. nat. Dumt.

esteel5

Estée Lauders Revitalizing Supreme Plus, Global Anti-Aging Cell Power (ja, med det navn må den altså kunne et og andet ;)) er en “kan det hele”-creme, der lover at indeholde nøglen til hudens eget potente anti-aging-forsvarssystem. Cremen er nemlig tilsat Moringa-ekstrakt, der går ind og aktiverer dannelsen af naturlige proteiner i huden og derved giver en bredspektret anti-aging-effekt idet forsvarsbarrieren forstærkes, irritationer beroliges og huden bliver fastere, glattere og får flottere glød.

Det lyder lovende, synes jeg og jeg glæder mig til selv at prøve cremen ordentligt og se om den kan hjælpe med at udfolde min huds fulde potentiale. På trods af, at jeg var en hudskurk, da jeg var yngre ;)

esteel1

KONKURRENCE

Og to af jer kan også afprøve cremen på eget ansigt. Jeg udlodder nemlig to gange Estée Lauders Revitalizing Supreme Plus, Global Anti-Aging Cell Power cremer til en værdi af 795 kr. stykket til to heldige læsere.

For at deltage skal du lægge en kommentar herunder, hvor du fortæller mig hvem eller hvad, der hjalp dig til at nå dit fulde potentiale i en eller anden sammenhæng :)

Konkurrencen slutter torsdag d. 29. september kl. 20.00. Vinderne får direkte besked via mail.

esteel3

 

(Visited 2.244 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

73 Kommentarer

 1. Ha ha, jeg kan simpelthen ikke læse ordet ‘fulde potentiale’ uden at tænke på Lego Ninjago tegnefilm :-)’. Svaret må derfor være, at det er min søn, som har hjulpet mig til at nå mit fulde potentiale, for på samme måde som han har medvirket til, at min hud (og resten af min krop) har spor af manglende nattesøvn, bekymringer og hormonelle udsving, har han også lært mig en masse om rummelighed, vilje, prioriteringer og kærlighed, som jeg aldrig ville have været foruden.

 2. Helt sikkert nok søvn men også at fjerne makeup og bruge fugtighedscreme HVER aften. Der var dog først noget jeg lærte da jeg blev 25.

 3. Jeg ved ikke, om jeg har nået mit fulde potentiale endnu – men jeg er helt sikkert godt på vej. Jeg er 22 år gammel, og i fuld gang med mit studie. Alligevel får jeg (næsten) altid mine otte timers søvn og renser ansigt morgen og aften. Jeg tror bare, det er erkendelsen af, at jeg får det bedre, når jeg følger de faste rutiner – og i særdeleshed overholder mine sengetider ;-)

 4. Æv æv – er ærgerlig over den følelse indlægget efterlader hos mig. Jeg er 44 år og arbejder rigtig meget med ikke at fokusere på rynkernes indtog og istedet fokusere på de ting, jeg holder af hos mig selv. Jeg lukker ikke øjnene for hele den “industri”, der eksisterer i.f.t. at “sælge den evige ungdom” – af og til delikat omskrevet til at udsætte aldringstegn eller andre mere spiselige udsagn for, at det kan ærgre og frustrere.
  Måske er min forforståelse tyk som et usund stykke hvidt hvedemelsbrød, men håber du i mange år endnu kan undgå at fokusere på at forebygge noget uundgåeligt og istedet fokusere på dit meget meget smukke ydre (og indre) kh og med ønsket om det rette fokus fra Tina

 5. Min dejlige far hjalp mig med matematik i gymnasiet – og det var lige hvad jeg havde brug for, for at nå mit fulde potentiale lige der ?

 6. For halvanden måneds tid siden blev jeg gift med min drømmemand. Det kan anbefales ;-) I året op til vores bryllup boede jeg nærmest i mit studie og min egen lille lejlighed under taget, men nu hvor vi er flyttet sammen og har hinanden, oplever jeg en enorm glæde og overskud i hverdagen. Hverdagen er blevet min yndlingsdag. Det må være en mand, der har hjulpet mig til at opnå mit fulde potentiale – og hjulpet mig med så meget andet :-)

 7. Min kæreste hjælper mig til at nå mit fulde potentiale, som kæreste og menneske. Han får mig til at anstrenge mig for at blive det, han ser i mig :-)

 8. Sikke et spørgsmål! Det sætter vel nok tankerne i gang :-) Efter lidt grublen (uden at lave panderynken) er jeg kommet frem til, at min mor har medvirket til at jeg kan nå mit fulde potentiale. Da jeg ser ‘mit fulde potentiale’ som en evig udvikling, for hvornår ved man at man har nået det, er der et par kvaliteter som min mor har videregivet til mig, som jeg vil mene er gode værktøjer til arbejde sig hen imod ens fulde potentiale.
  1. Nysgerrighed – min mor er stadig nysgerrig på livet, sig selv og verden omkring hende. Hun har bevaret den ‘barnlige’ spørgelyst og undren, og er ikke bange for at virke uvidende – hvilket jeg tror er derfor at hun er blevet så klog.
  2. Mavefornemmelse – hun har lært mig at lytte til min og støttet mig I at lytte til den.
  3. Arbejdsom – hun er flittig, effektiv og handlekraftig, hvilket har inspireret mig til at være det samme.
  Med disse redskaber ved jeg at jeg kan nå mit fulde potentiale, og samtidig huske på, at det er en udvikling snare end en mission completed. God aften <3

 9. For et par år siden tog jeg et sabbatår, fordi jeg ligesom mange andre unge overhovedet ikke vidste, hvordan min fremtid skulle være i forhold til uddannelse. Her fik jeg i forbindelse med et job i en SFO udviklet mit fulde potentiale pga. de skønne unger – pludselig vidste jeg bare, at jeg var rigtig god til at arbejde med børn, og nu er jeg ved at uddanne mig til folkeskolelærer :)

 10. Øj, det er da et svært spørgsmål at svare på. Jeg tror ikke, jeg har prøvet at nå mit fulde potentiale endnu. Men gange, hvor jeg har følt mig lykkelig har været til mine fødselsdage (fx 30), hvor mine venner fra forskellige steder, grupper, lande osv. Samles, og hygger sig med hinanden. Dét er fantastisk, og en følelse af at opfylde et potentiale.
  Professionelt har det været engang jeg blev sendt på reportagetur til Brasilien for at afdække slaveri i læderprosultioben. Og lykkedes. Dét var ret vildt!! Og overvældende. Og forfærdeligt.

 11. 5 års “selvjustering” ved en fantastisk psykolog har hjulpet mig på vej i forhold til at finde mit fulde potentiale frem. Større bevidsthed om MIT ansvar for mit liv, at drage omsorg for mig selv på alle punkter (også på rynkefronten ;-) – at gå ind og sove, når jeg er træt, at turde være sårbar og ærlig.

  Det arbejde jeg har gjort med mig selv et jeg pisse stolt af, og det har bragt mig til hvor jer er nu; Nygift med verdens bedste mand og mor til to smukke drenge.

 12. Min kæreste hjalp mig i gang med at begynde på styrketræning og finde ud af at jeg virkelig godt kan li’ det og dermed få en sundere og stærkere krop. :)

 13. Det kan lyde lidt som en kliché, men min far er mit idol, og det er ham der blandt andet får mig til at nå mit fulde potentiale. Jeg er snart færdig uddannet, og med et speciale der fylder hele min hverdag og med tanken om at jeg skal ud på arbejdsmarkedet lige om lidt, og muligvis til arbejdsløshed et par måneder. Har han en fast tro på at jeg nok skal få et job inden alt for længe. Det er dejligt med folk der tror på en og ved man kan opnå det man altid har drømt om.

 14. Min datter på 3 år har lært mig så meget om livet og mig selv. Tingene kommer i et helt andet perspektiv og det at passe på sig selv får pludselig en hel ny betydning. Hun har om nogen vist hvor stort potentiale jeg faktisk har selvom jeg selv tit tvivler.
  Selvom jeg gerne ville det får jeg ikke altid lov til at sove d 8-9 timer pr nat jeg har brug for pga hun stadig vågner om natten eller meget tidligt. Derfor kunne min hud godt bruge et boost.

 15. Jeg tror desværre ikke at min hud har nået sit fulde potientiale endnu, har de seneste år døjet med øget acne, trods en alder af 24. Jeg har prøver nærmest alt der er på markedet, men har som yngre fået prøver af esteé lauders, som faktisk havde en fantastisk effekt på min hud, så vidt jeg husker ;)

 16. Helt sikkert min mand – får mig til at sænke skuldrene og tage tingene ind på en helt anden måde end jeg hidtil har gjort.

 17. Jeg har det emd at tvivle på mig selv… Så da min daværende chef tilbød mig et job og gav mig 3 års udfordringer, fik han mig til at indse at jeg godt kan – jeg kan faktisk mere end det! Det var tre år med meget store udfordringer og ansvar; opgaver som alle bundede i tillid til at lige præcis jeg kunne løfte dem. Jeg følte mig set og jeg opdagede mit potentiales tyngde.

  Jeg håber jeg vinder!

 18. Min kæreste har hjulpet mig til at acceptere mig selv som jeg er. på en helt anden måde end jeg har kunnet gøre selv. Bare det at man har en anden, der betyder så meget, som siger man ser bedre ud uden make-up, som holder om en og siger søde ting, når man lige er vågnet med morgen-hår/-ansigt og -ånde :P når sådan noget lige pludselig ikke fylder i hovedet mere, tanker om hvordan man synes man burde se ud, er der meget bedre plads til alt det positive :)

 19. For det første tror jeg aldrig at man når sit endegyldige fulde potentiale -man kan undervejs nå det på forskellige områder i ens liv. Jeg synes det handler meget om det at være menneske, hvordan man gerne vil fremstå og hvilket indtryk man vil efterlade sig hos andre.. Derfor forsøger jeg at leve efter et par kloge ord, som Dalai Lama engang har sagt ‘Be the change you wish to see in the world’ det er taget af en sammenhæng, men for mig sætter det hovedet på sømmet. Uanset situationen, starter og ender alting hos mig! Jeg har altid et valg i, om det skal gå den ene eller anden vej. Om jeg vil lade stå til eller handle på det -om jeg vil brokke mig og tænke, det er alle andres skyld eller tage ansvar og gøre noget selv, for mig selv eller andre.
  Jeg vil alligevel nævne en periode i mit liv, hvor jeg mærkede at jeg nåede mit fulde potentiale i en periode -det var mit år på efterskole. Da mærkede jeg tydeligt hvordan jeg voksede som menneske og havde en ro og tryghed i mig selv da jeg også kunne fornemme, at de andre så mig som den jeg gerne ville være og som jeg følte jeg var.
  Det blev en lang smøre, men det er fisme også et stort spørgsmål :)

 20. Jeg kan faktisk godt lide tanken om at jeg endnu ikke har opnået mit fulde potentiale, men det er noget der hele tiden arbejdes hen imod. Mit livs kærlighed og partner in crime har betydet utrolig meget for mig i den henseende og han er der altid til at støtte mig og gribe mig når jeg træder i en ny retning.

 21. Det gør min mor og min kæreste. De to får det bedste frem i mig, og jeg kan derfor møde hverdagen med mit fulde potentiale og gribe dagen :-) (trods nogle gange manglende søvn mm)

 22. Kunne rigtig godt tænke mig at prøve sådan en super-creme … Min hud bærer nemlig også præg af livet og af at være passeret de fyrre. Ingenting er ideelt her i verden, men når det er sagt, så er søvn vist det, der har hjulpet mig i krævende perioder, fx specialeskrivning, tiden m små børn (her blev det ikke til en lang sammenhængende søvn, men så mange korte perioder som muligt). Alting ser lysere ud – også huden :-) – når man har sovet godt!!

 23. Lige nu er det min søde veninde og roomie der hjælper mig til at nå mit fulde potentiale, på trods af sorg og et knust hjerte… <3

 24. Ubetinget min mor, der altid troede på mig, når jeg selv tvivlede, og altid bakkede mig op uanset, hvad jeg kastede mig ud i.
  Det var forresten også min mor, der lærte mig, at man skulle passe godt på sin hud, bruge gode produkter og altid, altid, altid rense af om aftenen, uanset hvor træt man var :-)

 25. Jeg tror virkelig ikke på, at man rent faktisk kan opnå sit fulde potentiale (for så skal man nok lade være med at bruge tid på at sove :D). Men min karriere tog for 2,5 år siden en meget stor drejning, da min nærmeste chef sagde op, og det viste sig, at jeg var næsten den eneste, der havde en profil og viden, som var meget vigtig for min arbejdsgiver. Min karriere har blomstret siden – selvfølgelig fordi jeg også har knoklet for det utroligt meget, men jeg har nu heller aldrig undervurderet, hvad tilfældighederne kan gøre. Så for mig har det handlet om at gribe chancen og udnytte mulighederne (og ja – arbejde for det!).

 26. Da jeg fødte min datter, som er mit andet barn, var der så meget der faldt på plads. De traumer, som min første fødsel havde givet mig (bl.a. pga. tilstødende komplikationer og en mindre fødselsdepression), blev helet og jeg kunne fuldt ud træde ind i mig selv om mor. Jeg er ikke perfekt, men jeg kan acceptere mig selv som mor og det jeg kan give begge mine børn. Så min datter – eller snarere hendes fødsel – lod mig nå mit fulde potentiale som mor. Jeg er en bedre mor og jeg er bedre til at acceptere, når jeg træder ved siden af. For det gør man engang imellem.

 27. Puha troede lige, vi havde muligheden for at vinde Stig Tøftings bog ‘No regrets’, da jeg så overskriften:-)

  Nu render jeg jo konstant rundt og føler, at jeg ikke når mit fulde potentiale med to små børn, arbejde og studie, men struktur er min ven:-) Og uden struktur var jeg milevidt fra at nå noget som helst potentiale:-) God weekend:-)

 28. Når man nogensinde sit fulde potentiale?
  I min verden er livet en lang udvikling, hvor man lærer og vokser med de glæder og udfordringer man møder på vejen.
  Selvom jeg kun er 36 år, har jeg allerede været igennem:

  Ufrivillig barnløshed og deraf 1 års opslidende fertiltets behandling. Efterfulgt af en rigtig hård graviditet med tvillinger, der blev født for tidligt. Under min barsel var jeg nødt til at færdiggøre min bachelor, på trods af nætter med 1, 5 times søvn af gangen. Samtidig havde jeg en meget syg far, som jeg desværre måtte sige farvel til i en alt for tidlig alder på 53 år. Nu må jeg hjælpe og støtte min mor der har dårlig ryg, og kæmper med systemet efter 40 års slid på en fabrik, og får en til tider uværdig behandling, og sådan vil der hele livet komme både svære og glædelige ting man skal igennem.

  Med det vil jeg bare sige, at vi lærer og udvikler os hele tiden, med de ting vi bliver mødt med. Og jeg håber aldrig at jeg når mit fulde potentiale, for så ville der ikke være mere at lære.

 29. Min samlever gennem 20 år, han har stået ved min side, uden ham ville jeg ikke være hvem jeg er i dag ♥

  Lene :-)

 30. Jeg lærte at opnå mit fulde potentiale, da jeg lærte at det var okay at jeg var stoppet på studiet. Jeg skulle holde op med at slå mig selv i hovedet med et, men i stedet for se fremad. Så fandt jeg frem til hvad jeg hellere ville, og har ikke været så glad i mange mange år.

 31. Sund mad og min dejlige familie og venner giver mig energi og får mig til at stråle og nå mit fulde potentiale… Og mon ikke dette mirakel fra EL kan få mine (begyndende) rynker til at vente lidt med at nå deres fulde potentiale… ;-)))!

 32. Det er helt klart min mand/kæreste (vi er lige blevet gift, så det føles mærkeligt at skrive mand xD )!

  Han har hjulpet mig til at blive et bedre menneske, men især også lært mig at det er okay at tænke på sig selv engang i mellem i stedet for altid at please andre, som jeg stadig kæmper med

 33. Jeg opnår mit fulde potentiale når jeg bruger min tid på det der motiverer mig og giver mening for mig :-)

 34. Interessant spørgsmål. Og jeg ville ønske, at jeg kunne svare på det. Men det ærlige svar, er, at jeg ikke tror, jeg har nået mit fulde potentiale endnu. Jeg er stadig på vej. Og jeg arbejder på, at det også er godt nok.

  Der er så mange dygtige og seje kvinder i medierne, som opnår ting. Er noget sejt. Og jeg vil også være noget sejt. Opnå seje ting. Og derfor kan det være lidt en øvelse ikke at komme til at gøre ambitioner til for hårde forventninger og krav. Og ikke gøre inspirationen fra seje kvinder til en 1:1 sammenligning. Som jeg læste et sted: man skal ikke sammenligne sin begyndelse med andres midte.

  Så lidt et eftertænksomt svar på dit spørgsmål. Men jeg tror, at det “hvad”, som hjælper mig til at nå min fulde potentiale (i alle sammenhænge), er: den tilgivende tilgang til mig selv – fremfor perfektionisme og (alt for) hårde krav.

 35. Det lyder som den værste kliché, men helt klart når venner og familie bakker op. Så er det som om, at det ekstra mil man nogle gange skal gå, for at opnå sit potentiale, føles mere som en Walker in the park….

 36. Jeg tror det der gjorde udslaget for mig, var efter en (mild) depression, hvor jeg havde en ret klar realisering af, at den eneste der var ansvarlig for min egen bedring og for mit eget liv, var mig. Det lyder cliché, men det var dengang jeg blev voksen. Jeg begyndte at løbe meget, at tage mine pligter seriøst og at rydde op i min omgangskreds. Jeg tog ansvar for mit eget liv. Satte mål og skabte drømme jeg havde glemt. I dag er jeg hver dag taknemmelig for netop mit eget potentiale og jeg forsøger at leve op til det hver dag. Motivationen kan til tider være svær at finde, men taknemmelighed for at have muligheden for at gøre det jeg elsker og at være noget for dem jeg elsker, er som regel nok til at udkæmpe de sorte tankemønstre. Det har været en stejl kamp, men hold kæft hvor har det været det værd og hvor er jeg stolt :)

 37. Jeg håber da at der er meget mere jeg skal nå og opleve end indtil nu, så jeg bliver ved med at søge og udforske livet.
  Der sker jo hele tiden nye ting, har da også glædet mig over at kunne blive inspireret af din blog og din bog. ???????????

 38. Gennem mit studie som sygeplejerske, har jeg opdaget hvordan jeg kan udnytte mit fulde potentiale.. Jeg fatter ikke hvor undervurderet erhvervet som sygeplejerske er. På den måde forsøger jeg at udfolde mig mere og mere for hver dag og jeg har indset, hvor vigtigt det er for mig, at hjælpe andre der ikke kan hjælpe dem selv! :-)

 39. Har passet og plejet min hud siden de tidlige teenageår. Godt hjulpet på vej af min mor, der dengang arbejdede i Matas. Jeg tror man kan sige at hun hjalp mig til at altid at arbejde på at opnå mit fulde hudpleje potentiale. :-)

 40. Jeg har nok heller ikke helt nået mit fulde potentiale endnu, men jeg er inden for de sidste par år blevet meget bedre til at forstå og værdsætte effekten af motion, tilstrækkeligt med søvn og gode renserutiner, så jeg føler at jeg er på helt rette vej og jeg nyder det hele – specielt motionen og renserutinerne – det føles jo fantastisk under og efter :)

 41. Jeg tror ikke, at jeg har nået mit fulde potentiale endnu. Jeg kan i hvert fald ikke lige sætte fingeren på et punkt, hvorpå jeg kan sige, at jeg har opnået det, jeg ville eller forventede. Men jeg kan sagtens tænke fremad og komme med et bud på, hvad der kommer til at være medvirkende faktorer til at få mit potentiale til at stå i fuldt flor: Det er de venner, der støtter mig i min drøm og siger, at jeg bare skal gøre, hvad jeg vil. Min drøm er at blive anerkendt forfatter og det er hel sikkert de venner, der fortæller mig, at jeg har fantastiske evner udi kunsten, der kommer til at være min hjælp samt en oplevelse, jeg havde for nyligt havde med en negledame, der også forsikrede mig om, at jeg var født til det her. <3

  http://nouw.com/satinawandel

 42. Min mand har altid stået ved min side, f.eks. 3 fødsler! Det er altså ikke nemt at indtage rollen som støtteperson, heppekor og samtidig blive skældt ud. Men han er fantastisk og vi har fået 3 fantastiske børn ud af anstrengelserne?
  KH Anne W.

 43. Jeg er skyld i at jeg udnytter mit potentiale, men jeg er også min egen værste fjende! Og så er mine forældres kærlighed og tryghed fundamentet for det hele ❤️

 44. Min allerynglings person – min mormor. Hun inspirerer mig dagligt, gør mig glad og vigtigst af alt, hun får mig til at yde mit absolut bedste og være stolt af alt stort og småt, jeg opnår. Cremen den skal hun have!

  Tillykke med forlovelse, blogfødselsdag og et smukt efterår! Knus

 45. Med fare for at det kommer til at lyde rigtig ømt, vil jeg faktisk svare “taknemmelighed”. Ved at starte dér med alting, kommer fokus ligesom af sig selv, og jeg tænker mindre over, hvad jeg mangler, savner, gør forkert og er bange for. Og på den måde forsøger jeg (!) i hvert fald altid at bevæge mig gode steder hen, og det må da siges at være et ret godt udgangspunkt for at nå ens fulde potentiale;-)

 46. Min kæreste. Uanset hvor cheesy det lyder, så har han gjort mig til et markant bedre menneske. Han har været der gennem en svær periode i mit liv, hvor han har uddelt nogle af hans erfaringer og hans livssyn og de har fået mit til at indse at jeg helt grundlæggende var et ret dårligt menneske.

 47. Min lillesøster og jeg er som dag og nat! -Hendes åbne og drilske tilgang til livet giver mig en masse inspiration til hvordan man indtager verdenen med mod og smil udover indadvendt flid :-)

 48. Min datter hjalp mig til at nå mit fulde potentiale i rummelighed, kærlighed og time-management :) Jeg håber ikke, jeg har nået mit fulde potentiale indenfor creative writing, men her har jeg nogle fantastiske undervisere, der løfter og skubber og klapper mig blidt på hovedet, så måske en dag :-)

 49. Det som hjalp mig med at udnytte mit fulde potientiale var, at være ærlig overfor mig selv samt at være ligeglad med hvad andre tænkte. Dette var i forbindelse med studieskift. Jeg blev ved med at være på det samme studie, som jeg egentlig ikke gad, udelukkende fordi folk ikke skulle tro at jeg var en som ikke fuldførte ting. Efter jeg har været ærlig overfor mig selv, er jeg droppet ud og går nu på en ny uddannelse. Endelig har jeg fundet en uddannelse jeg gerne vil og jeg kan mærke at det er det rigtige for mig. Det har pyntet en hel del på karaktererne ;)

 50. Jeg får utrolig meget inspiration fra mange bloggere.
  Sara fra youblush har påvirket mig så meget ift make up, hudpleje og kropspleje, at det må være hende jeg sender takkekort til når jeg engang som 50 årig kvinde stadig har en hud der ser fantastisk ud. Hendes blog har jeg fulgt i mange år, og siden jeg var 18 har jeg stort set brugt masser af solpleje i solen, altid en clinique dagcreme med solfaktor i, den gode bioderma rens m.m. Alle hendes anbefalinger som jeg trofast har vedligeholdt :)

  Så er der andre bloggere som dig som jeg også har fulgt i mange mange år (6 år synes jeg jeg kan tælle til :) ) som har inspireret mig meget. Jeg ved næsten ikke hvordan du ikke har inspireret mig. Jeg tror bare det er den måde du skriver på i dine indlæg er så nærværende og ærlige at man som læser virkelig føler at man kender dig uden at have mødt dig Jeg synes det er så fedt at du står ved hvem du er, uden at det hele skal være for “blogperfekt” og det er inspirerende. Så når jeg drømmer om at være mere kulturbevidst og leve i nuet så er det med dig som forbillede ;)

 51. At hjælpe min lille datter igennem et 3 år langt og prøvende kræft-forløb har åbenbaret nye sider af mig, som jeg kan se, jeg også har gavn af i andre sammenhænge. Det er jeg ret taknemmelig for.

 52. hmmmm, nå mit fulde potentiale? gør nogen nogensinde det? Arbejder for at lykkes med det, men har endnu ikke oplevet at komme i mål og ved heller ikke helt om det er en ambition. Ser måske lidt det fulde potentiale, som dét mål, der helst skal blive ved med at flytte sig i takt med at jeg udvikler og dygtigør mig i alle livets forhold. Men ingen tvivl om, at min mand hver dag hjælper mig til og støtter mig i alt hvad jeg gør.

 53. Mit fulde potentiale håber jeg endnu ikke jeg har opnået – på den måde, at jeg gerne vil så meget mere! Nogle gange begår jeg den fejl, at tro, at det er en kamp med/mod mig selv, at opnå mit fulde potentiale. Men ofte går det bedre med inspiration fra andre (som de ofte giver uden selv at vide det…)

 54. Det lyder mærkeligt, men det har faktisk været at få en depression.

  Det med at falde fuldstændig fra hinanden og hele ens liv, der også faldt fra hinanden og så bygge sig selv op igen. Det er en … gamechanger.

  Og det betyder faktisk at jeg er et bedre menneske end før, har prioriteterne i orden, ved hvad – og hvem, der er vigtigt og også at jeg har “skrevet noget af min egen historie om”
  At finde ud af, at jeg faktisk ikke er på en (negativ) måde som jeg troede, jeg var. Det er sgu ret fedt! Især, at det er noget, jeg har gjort selv. Det er ikke afhængigt af andre eller noget andre er kommet med til mig.

  Ikke at jeg er happy go lucky over at jeg blev syg, det kunne jeg sgu godt have undværet. Men der er kommet noget godt ud af det også. Mit fulde potentiale fx ;-)

 55. Mine to drenge er dagligt med til at udfordre mig, men jeg tror også, at jeg derigennem kommer tættere på mit fulde potentiale. De er desværre også med til at frarøve mig min søvn, de banditter, og søvn kan være årsagen, når jeg ikke opnår mit fulde potentiale eller er det bedste menneske, jeg kan være. Eller har den flotteste hud, jeg kan have – min hud kunne have rigtig godt af at prøve noget anti-aging cell power fra Estee Lauder ?

 56. På arbejde er det min gode ven og kollega, Kristine, som hjælper mig til at nå mit fulde potentiale ved at peptalke, støtte og bakke mig op, når der er brug for det på vej til målet! Kh A. :-)

 57. Det kan godt lyde lidt “gammel klogt” men hvornår opnår men ens fulde potientiale – andet end i nuet!! Nåe omgivelser ændre sig -ydre påvirkninger/inspirationer – nye arbejdsopgaver – livet stiller vel krav til ens fulde potientiale hele livet! Så det må være 3 grundholdninger der skal være med til at man hver dag og uanset op og eller nedturer – yder /opnår ens fulde potientiale.
  Ærlighed – engagement – vedholdenhed – så er man rimeligt godt kørende

 58. Det opnår jeg , når jeg går lange ture i den fantastiske natur der er rundt omkring mig her på Grønland. Det giver meget ?

 59. For mig må det være at slappe af en tilfældig aften i ugen; de fleste gange falder det på en fredag. Sådan en aften SKAL indebære en god kop te, en skål slik og så noget underholdende i fjernsynet – og gerne sammen med kæresten, men det er ikke en nødvendighed.
  Her får jeg nemlig ladt batterierne op og får et pusterum til mig selv og en pause fra et krævende medicinstudie; så jeg kan opnå mit fulde potentiale i resten af ugens dage :)

  Hilsen en i 20’erne, som da egentlig heller ikke gør så meget ved sin hud – måske man skulle se at komme i gang?!

 60. Det lyder som en kliche, men jeg må sige at min mor klart har været med til at jeg tør forfølge mit potentiale. Hun er min ubestridte støtte og opmuntring, også når det hele sejler. Min mor hjælper mig til at være den bedste udgave af mig selv.

 61. Den der har hjulpet mig til at nå mit fulde potientiale er helt klart min farmor, som er min rollemodel og min drivkraft. Hun inspirerer mig til at yde mit bedste og til altid at se det bedste i alle situationer. Med hende og hendes tankegang i ryggen føler jeg, at jeg kan overkomme alt. Hun er efterhånden 91 år gammel, men når dagen kommer, hvor hun ikke længere er her håber jeg, at hendes energi stadig vil følge mig.

  Hvis jeg vinder, skal cremen ikke benyttes af mig selv, men skal derimod gives til min mor – som fortjener forkælelse i en travl hverdag.

 62. En periode med stress sidste efterår fik mig til at tænke over min tid, mine prioriteter og hvem jeg egentlig gerne ville være, og på mange måder føler jeg, at det fik mig til at opdage mit fulde potentiale. Pludselig har jeg fundet en ro, harmoni og balance i mig selv og mit liv – lige her hvor jeg er – netop nu :)

 63. Sabbatår i Schweiz, hvor jeg serverer mad og drikkevarer på et hotel – aldrig har jeg udnyttet det at smile så meget, og samtidigt huske at have glimt i øjet!

 64. Det må være min søn på 6 måneder – med ham, fulgte en ro og bevidsthed om hvem jeg er, hvad jeg kan og ikke mindst hvad jeg skal med livet <3

 65. Hej Emily,
  Må jeg høre dig hvilket ur det er du har liggende – det ligner et rolex? kan det passe? – men hvilken model er det?

  KH.

 66. Jeg er lige begyndt at gå hos en healer, og selvom det lyder meget langhåret, så hjælper hun mig med at finde ind til min kerne og derved på sigt kunne udnytte mit fulde potentiale :)

 67. Min mand hjalp mig i dén grad med at nå mit fulde potentiale under et langt fødselsforløb, hvor kræfterne ikke var så store til sidst. En helt fantastisk støtte <3