No-Makeup Makeup

Ahmen altså. Hun er lige til at spise hende Dree Hemingway. Og så sød og naturlig med bums og alting. Og jeg er vild med hendes ‘stained lips’ og olietippet til sidst. Alt det der skrubberi i øjenene not so much…

No-makeup makeup er lige mig, men det kommer nok ikke bag på jer. Min morgenrutine og makeup minder meget om det i videoen. Det naturlige look, men hvor man lige jævner lidt ud, dækker lidt og fremhæver hist og her. Og hvor det blot tager et par minutter, at se frisk og klar ud.

Hvordan er jeres skønhedsrutine om morgenen? Bruger I mere eller mindre tid? Flere eller færre produkter? Jeg er nysgerrig så del gerne :)

(Visited 3.861 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Hej Emily. Jeg er 39 og er blevet mere og mere vild med den dæmpede makeup. Altså en hud der synes fin og med masser af glød. Let bb cream eller let foundation. Ikke altid i hele ansigtet men der hvor man har brug for det. Måske hage og kinder. Concealer altid , highlighter fra Marc Jacobs ( så fin) i øjenkrog , på næsetip og under bryn og top af kindben. Altid neutral øjenskygge fra Mac . ( Fv. Brule/ virkelig fin hverdags øjenskygge. ) Sjældent eyeliner men altid masser af sort mascara og farve på brynene. Slut af med rouge og læbestift. ( stained- lært af dig Emily. :) Gerne rød. Så er det nemlig ikke så svært med rød som er så fint når resten af makeup er dæmpet. Men tænker jeg skal prøve den mørkerøde som du har tippet om for nylig. Bruger også altid olie tippet for ekstra glød. Kh. Tanja

  1. Ja hvor herligt, at du havde lyst til at dele din (gode!) makeuprutine Tanja. Så skægt for mig også at lære lidt om hvad I gør :) Kram Emily

 2. Efter at have fulgt med hos Youblush Sara i mange år har hun fået overbevist mig om en masse skønne rutiner.
  Jeg renser min hud med bioderma morgen og aften, så bruger jeg clinique super defense dagcreme hvorefter jeg bruger en mineralpudder fra bare minerals / tromborg til huden samt en broncher på kinderne for at få lidt mere markering og så slutter jeg af med en mascara og en eyeliner hvis det lyster, men er heldig med at være født med lange sorte vipper så det kan godt blive lidt for markeret :)

  1. Sejt at du læser med hos søde Sara og lærer fra hende. Lyder også til at være nogle gode rutiner du har, dejligt at du havde lyst til at dele :) Kram Emily

 3. Forresten , er det concealer hun putter på læberne tilsidst. Det forstår jeg ikke lige. Gad vide hvilken Nars blyant det er hun bruger. Den er fin. Minder den ikke om den læbestift som du Emily har anbefalet for ikke længe siden ?

  1. Jeg tror concealeren kommer på læberne for lige at dæmpe farven en anelse og gøre den mat. Og jo, den er meget lig den læbestift fra Nars jeg bruger, stort set samme farve. Godt husket :) Kram E

 4. Det er altså det fineste! ikke alle de der smokey eyes og eyeliner og alting :-)
  Jeg plejer dog at have rigtig farve på læberne og ikke altid mascara fordi det klæder bleg hud .
  Hvis du ikke har prøvet det endnu så ved jeg nyx har nogle vildt gode “chubby sticks” de holder nærmest hele dagen og der er vildt meget pigment i. købte min i et storcenter i Thailand men ved ikke om de er kommet med til DK :-) Bare hvis du vil tage din læbestiftudfordring op igen – det klædte dig så godt !

  1. Haha… hvor er du sød og tak for tippet :) Jo, de er i DK, så dem må jeg vist ud at have fat i ;) Kram E