Nails à la NYFW

annonce-u-baggrund11
rebekkaminkoff10

Det går desværre ikke an at erhverve alle pæne ting, jeg så under modeugen i New York og mange af dem kommer nu engang heller ikke i butik før om et halvt år eller mere. Men en ting er lige til at få fingrene i (bogstavligt talt) med det samme og så kan enhver pengepung endda være med.

Jeg snakker selvfølgelig om neglemode og nedenfor kan I både se mit yndlingsneglelook fra NYFW og min egen fortolkning af det. Jeg er stadig helt høj på turen og har samlet så meget inspiration, at jeg er ved at flyde over. Ikke blot når det kommer til negle, men også mange, mange andre ting. Det er virkelig en helt særlig by med en helt særlig energi.

Ps. Matte negle, altså hvor der er brugt en mat topcoat ovenpå den farvede lak, var en anden gennemgående trend jeg spottede, mere om den snart.

rebekkaminkoff1

Til Rebecca Minkoffs show blev der lavet de smukkeste negle. En moderne og modig udgave af den franske manicure med to farver fra essies nye efterårskollektion: go go geisha & maki me happy.

Se hele showet lige her – og se om I kan spotte mig. Jeg sidder ude i venstre side i starten af videoen :)

Rebecca Minkoff er – udover at være en vanvittigt populær modedesigner over there – også Global Color Director for essie og er således boss’en, når det kommer til hvilke neglelakfarver, der udvikles.

rebekkaminkoff11

Og jeg synes altså hun gør det godt. Efterårskollektionen (som I kan se ovenfor, minus den grønne) er en af de bedste længe og jeg elsker at farverne ikke bare er smukke hver for sig, men faktisk næsten er endnu bedre sammen og med fordel kan bruges som i manicuren fra showet.

rebekkaminkoff13

Min – noget mindre komplicerede – udgave af showneglene. Samme farver, men blot med fire negle malet i den mørke maki me happy og så en negl i kontrastfarven go go geisha på hver hånd.

rebekkaminkoff4

Sødeste model med fine negle backstage inden showet.

rebekkaminkoff3

Og endnu en sød, ispisende skønhed med fine fingerspidser. The devil’s in the details :)

rebekkaminkoff6

Showet i gang. Elsker, elsker, elsker den lille pige overfor mig med tiara. CUTE!

rebekkaminkoff7

Übercool Caroline Vreeland og Shea Marie gik også showet. Hånd i hånd <3

rebekkaminkoff8

En storsmilende Rebecca Minkoff gemmer sig bag en af modellerne til finalen.

rebekkaminkoff9

… so do I! Var meget tæt på at snuppe den læderjakke med hjem til samlingen…

rebekkaminkoff14

Gode minder fra en spændende og inspirerende tur: Den smukke kjole jeg købte direkte efter showet (som jeg har på her) og negle à la samme.

green essie

Og jo, jeg købte skam også neglelak med hjem. Nogle af de farver, der findes i USA, kan man ikke få herhjemme og mojito madness manglede altså i min samling. Kæmpe neglenørd, I know ;)

rebekkaminkoff12

(Visited 1.670 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Meget fin kombination af mørkerød og lyserød – minder mig om kirsebær og kirsebærblomster! Kan du anbefale en god underlak som både beskytter neglene mod farve og plejer dem?

    1. Ja ikke? Det er sådan en køn kombination synes jeg også. Jeg bruger selv altid essies ‘First Base’ men de har også en god underlak, der hedder ‘Grow Stronger’ :) Knus Emily

    1. Jeg synes den er støvtør efter et minuts tid, ridsetør efter 5 min og gennemhærdet efter ca. 30 min. Jeg kører altid alle lagene ud i én køre (altså én finger ad gangen og så forfra), det er en skrøne at det skal tørre grundigt mellem hvert lag. Når lakken er støvtør (prøv forsigtigt mod læben eller en anden finger) skyller jeg dem i iskoldt vand, så hærder lakken hurtigere. Efterfølgende kan du forsigtigt duppe hænderne tørre og så komme olie eller lotion forsigtigt på, så undgår man ridser. Knus Emily

  2. Jeg går også ALTID efter neglelak, når jeg er i USA. Der er SÅ mange farver, så frister, at det halve kunne være nok. Kan i øvrigt godt forstå, at du er faldet pladask for NYC. Det er en SKØN by! Glæder mig til en dag at komme tilbage og udforske den endnu mere!

    1. Haha… ja gid man havde flere fingre til alle de farver. Eller… ;) Og ja, helt helt fantastisk by altså <3

  3. Hvor lang tid holder din lak? og kan du anbefale en top-coat som gør at de holder lidt længere?? :-)