Små ting

Processed with VSCO with f2 preset

{Sprød kanelvaffel hos Fars Dreng}

Okay så tager vi en omgang Små ting, der for første gang i mange uger er lige akkurat dét. Altså lidt mere småt og hverdagsagtigt. Og selvom jeg ikke ville være alle de mange store oplevelser fra de forudgående uger foruden, og selvom jeg stadig er trist over den aflyste Kenya-tur, så er det nu også rigtigt rart med sådan en helt almindelig ‘leverpostejuge’ uden store armbevægelser eller særlige begivenheder.

En uge hvor jeg gik i seng kl 21 lørdag aften (det er noget af det bedste mormor her ved) og har siddet så meget i sofaen, at jeg til sidst fik ondt i numsen. Jeg har holdt ‘Den store bagedyst’-maraton med mig selv, spist kage og vafler med søde veninder og bagt en S’mores pizza (jo skisme!) til gæster. Sidstnævnte glemte jeg at tage et billede af, men så har jeg alletiders undskyldning for at lave den igen ;)

Jeg håber, at I får en dejlig, ny uge hvad end den er leverpostej eller over the top. Jeg tror jeg napper endnu en leverpostej <3

english2lyse

A few everyday highlights from the past week: Waffle weather, my fave house (the pink one of course) in Copenhagen, flowers on my shirt, Penny’s posing skills, cheesecake for 3 and an interesting exhibition.

Have a great new week everyone <3

pink house2

{Mit yndlingshus i København i Amaliegade. Altså det nede for enden selvfølgelig}

look right

{Blomsterskjorten her gør mig glad. Og læg lige mærke til poseringen…}

penny mus

{… den er Penny og jeg nemlig helt enige om ;)}

{Cheesecake for 3 på Bertels Salon}

mindcraft16

{Mind Craft 16 udstillingen på Designmuseum Danmark. Og det museum i almindelighed i øvrigt. Selvom jeg nu stadig insisterer på at kalde det kunstindustrimuseet}

(Visited 2.764 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Nemlig! Kunstindustrimuseet, det hedder det også hos mig. Ligesom det hedder Bymuseet og ikke Københavns Museum ;-)