Små ting

varm kakao pixie

{Varm kakao à la Pixie}

Selvom det ikke blev til Kenya og safari, så blev sidste uge faktisk mere end fin alligevel, da skuffelsen først havde fortaget sig. Måske endda ekstra fin, da det føltes en lille smule som at få en masse tid foræret. Derfor blev det både en super effektiv uge med plads til fordybelse og søsætning af ting, der ellers har været på standby.

Og så blev der også god tid til at se veninder, både til lidt tidlig valgflæsk onsdag og så i løbet af en weekend spækket med aftaler, en lørdag som ‘turist i egen by’ og sådan cirka min egen vægt i kaffe, kakao og kage.

På fredag tager min kæreste til de østrigske alper for at arbejde og jeg tager med. Og glæder mig til sæsonens første skitur. Og krydser fingre for sne.

Jeg håber, at I også får en vidunderlig uge med/uden sne <3

Ps. Er en kende bagud med kommentarerne efter en weekend langt væk fra computeren, men jeg får svaret på alting i løbet af i dag :)

granola

{Yndlingsgaden over dem alle, Værnedamsvej}

lagkagehuset kage

{Kage til to}

halloween

{Er vild med Halloween-(u)hyggen alle vegne}

morgenlys

{Morgenlyset i køkkenet}

ameriacanpiecompany

{My kind of cup}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Skumringstur på Amager Fælled med pletnæse}

(Visited 3.088 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Hej Johanne, jeg har et Nikon D7100 med en 35mm 1.4 optik :) Dét var det helt bestemt også. Kram Emily

 1. Modtaget! Kaffe, kage og kakao er den perfekte kost inden svømning – du var i al fald dygtig :)
  God skitur, jeg hepper på sne!
  Klem

  1. Taaaaak :D Og ja, selvom det ikke er en diæt der er god sådan generelt, så er det min erfaring at det er godt til (udholdenheds-) sport. Fungerer også rigtigt godt til løb skulle jeg hilse at sige ;)
   Tak søde du. Knus Emily

 2. Jeg må altså lige smide en kommentar – for jeg synes simpelthen det er SÅ fedt, at du fokuserer på små dejlige ting i løbet af ugen – og at du så endda deler dem med os, det er jo for skønt.

  Så tak for det!

  1. Yay hvor dejligt at du gjorde det! Og dejligt hvis glæden kan smitte lidt. Håber, du får en vidunderlig uge. Kram Emily

 3. Hvorfor blev Kenya aflyst? Hvem stod for den?

  Dejligt du fik tiden fyldt ud med andet godt;-)

  1. Hej Mette, det var en pressetur med Kenyas Turistråd. Har aldrig fundet ud af den præcise årsag, men det blev begrundet med ‘poor time management’ og det kan vel i og for sig være mange ting ;) Kram Emily