Små ting

101

{Nye forsyninger af en gammel favorit}

Mens jeg sidder og skriver dette indlæg daler sneen ned udenfor vinduet her i Sölden og jeg glæder mig til endnu en dag på ski. Og endnu en i morgen. Og i overmorgen. Er med andre ord slet ikke i tvivl om, at denne uge nok skal blive mere end fin.

Og det var sidste uge heldigvis også, omend på en helt anden måde. Den var proppet og pakket med alle de sædvanlige sysler både privat og arbejdsmæssigt og i forhold til sidstnævnte, var der også et par ekstra sjove opgaver på tapetet. Torsdag var jeg vært for en alletiders middag og fredag optog jeg en lille film om hverdagsmakeup, som jeg glæder mig til at vise jer snart.

Jeg håber, at I også får en fabelagtig uge. Sne eller ej <3

youblush

{Beauty-tutorial-video in the making med dygtige Sara}

maudes

{Tirsdagsmorgenpressemøde på Maudes. Se lige romkuglen!}

{Efterår <3}

kenxo hm

{Til Kenzo x H&M pre-shopping(amok) med Cathrine. I ens jakker}

moet middag

{Dejligste champagnemiddag på Kokkeriet}

date night

{Fra den ene yderlighed til den anden. Efter at have været ude at kigge på potentiel bryllupslokation, inviterede min kæreste mig på fin date ;)}

(Visited 3.012 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Hver gang du føler, at du mangler 10cm i længden, så tænk på alle os stakler, der hverken kan bruge Nørgaard t-shirts eller høje hæle!

  (Og jeg ved godt, de findes med ekstra længde. Men ærmerne er ikke længere af den grund, og de dækker kun liiiige navlen. )

  Mie, 184cm

  1. Dét lover jeg at gøre. Og selvom jeg godt ved det garanteret ikke er skægt, så kunne jeg ikke lade være med at trække på smilebåndet af din beskrivelse og få et lidt sjovt billede på nethinden ;) Kram og knus fra hobitten

  1. Indeed ;) Og små ting er bestemt ikke snobbede, så længe det var et godt øjeblik, så er det berettiget en plads ;) Klem Emily

 2. Hej Emily

  Jeg vil lige høre dig, om du kan sige noget om hvilken størrelse De klassiske Nørgaard bluser svarer til og har du dem med ekstra længde..
  Vh. Line