Free eos lip balm for you

annonce-u-baggrund11
eos3

FÅ EN GRATIS LIPBALM

Nok er de kønne, farvestrålende, Instagram-venlige og ligner en blanding af et stykke slik og en hoppebold, men de er altså helt naturlige, økologiske og tilmed USDA certificerede, er de, de små, skægge eos-læbepomader.

Og eos er så stolte af deres rene, naturlige øko-læbepleje, der bogstaveligt talt er lige til at spise og helt uden phtalater, parabener og vaseline, at de gerne vil forære dig en, så du også kan prøve hvor gode de er.

Lige nu deler eos nemlig 10.000 læbepomader ud helt gratis. Så alle kan få bløde, velplejede læber på trods af efterårsblæst og vinterkulde. For at få fingrene i en af de lækre lipbalms, skal du blot skrive dig op her :)

NB! Der har været problemer med adressefeltet, hvor man skulle tilmelde sig og eos er informeret og på sagen, tjek evt. de andres kommentarer, hvor der (tilsyneladende) også er en løsning indtil problemet er fikset permanent. Beklager ulejligheden!

eos4

Læbepomaderne indeholder kun gode, rene sager som sheasmør, jojoba- og kokosolie m.m. og dufter og smager så rart. Tror snart jeg har ‘spist’ en halv af den med orange zest og den med vanilla/mint ;)

Og så er de nemme at finde i tasken og hyggelige at sidde og trille i hånden. Små ting ja, men mægtigt dejligt ikke desto mindre.

eos1

(Visited 2.858 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Hvad er en gyldig “danmark-adresse”?

  Jeg har boet her hvor jeg bor i 13 år og nu har jeg prøvet at skrive min adresse ind 4 gange, hver gang medeler den mig at jeg skal angive en “gyldig danmark adresse”…
  Pfff!!

 2. Jeg fik fejlen med ugyldig adresse også, men jeg endte med at få det til at virke ved at flytte etage og dørinformation (fx 4.th., I ved) hen I adressefelt 2 og derved droppe kommaet i adressefeltet. Det lykkedes derefter – måske det kan hjælpe andre :)

 3. Jeg forsøgte ikke at indtaste min adresse, for jeg stoppede allerede ved den pop-up på siden, der bl.a. sagde “Du giver samtidig dit samtykke til, at vi må markedsføre vores produkter (…) via e-mail og SMS direkte til dig”. Det er en gratis læbepomade trods alt ikke værd – for mig.

  1. Den pop-up synes jeg ikke, at jeg fik. Men i betingelserne står godt nok, at man med konkurrencen accepterer direkte markedsføring. Åbenbart også pr. sms. For så synes jeg godt nok også, at mine personoplysninger er mere værd end en EOS-læbepomade. Hvor øko den end jer :-)

   1. Den popup fik jeg heller ikke. Og syntes jeg nærlæste betingelserne for netop at undgå at de må ringe og skrive efterfølgende, og faldt ikke over noget. Er ked af at jeg godkendte, hvis det er mig der overså det.

 4. Ved ikke om EOS læser med her hos dig, Emily. Er vild med de små, nuttede læbepomader, men det er bare ikke interessant at være i kontakt med dem, når de sender mailings ud med en hel del fejl i den danske oversættelse af deres budskab. Så jeg har afmeldt nyhedsbrevet igen selvom gimmick’en ellers var fin.

 5. Hej piger, beklager fejlmeldinger osv. Det er selvfølgelig ikke meningen og jeg er ked af at det er så bikset. Jeg har kontaktet eos og der kommer forhåbentlig en løsning snarest. Tak for jeres tålmodighed. Kram Emily

 6. Hej piger,

  eos er blevet informeret om problemet, og arbejder på at løse det hurtigst muligt, så I allesammen kan få en gratis læbepomade!

  God weekend,

 7. Ej, hvor er det dejligt at kunne være med i at vinde en eos tak Emily.
  Hilsen Silke