Skønhedsfavoritter oktober

beauty oktober1

Da jeg var lille, havde jeg et af de der sminkedukkehoveder. Og jeg elskede at lægge ‘makeup’ på det og prøve forskellige ting af. Det har ikke ændret sig synderligt siden. I dag er det bare mit eget hovede, jeg bruger til eksperimenterne.

Således har jeg taget endnu en måned som forsøgskanin (som om jeg kan lade være) og i oktober, er jeg blevet forfalden til en magisk eddikespray (!), en concealer der kan skjule den månedlige bums, en personlig ansigtsserum, neglelak i en spøjs men klædelig farve, et mirakel til trætte øjne, ægget dybderens, en yndig blush på stick og en eyeliner der er noget så nem at lægge.

Så hvis det var noget, er det bare at læse med nedenfor :)

beauty oktober4

Wake me up collagen eye patches fra Magicstripes
Trætte og hævede øjne forsvinder 1-2-3 og de fine linjer udviskes takket være de her små hyaluronsyremættede, kølende collagenbomber. Bruger dem inden jeg skal noget vigtigt eller hvis øjnene (og resten) er ekstra træt eller tørt. Sååå rare at have på. Bliver bedst siddende hvis man ligger ned, mens de virker. Jeg kan også anbefale at have dem med på længere flyrejser.

Kan bl.a. fås hos Beautyhero.

Blackhead Steam Balm Egg Pore fra Tonymoly
Det lyder skørt og ser også skørt ud i det lille æg, men jeg er vild med produktet, der er en geleagtig maske, der masseres på områder med hudorme i ca. 5 minutter. Masken bliver varm imens man gør det og ‘dampeffekten’ hjælper med at åbne porrerne og løsne gammel sebum og døde hudceller. Jeg bilder mig ind, at jeg kan se en effekt, efter at have brugt den et par gange om ugen i 3 uger.

Fås hos Sephora.

Airbrush Concealer fra Rodial
Jeg bruger som regel også bare den concealer, jeg bruger under øjnene, hvis jeg har en bums eller andet, der skal dækkes. Men den er sjældent tilstrækkelig og jeg har længe være på udkig efter en god concealer med bedre dækkeevne. Og sådan én er denne her. Nem at lægge på og tone ud med fingerspidserne og dygtig til at dække pms-udbruddet, så man slet ikke kan se hverken bums eller concealer.

Kan bl.a. fås her hos Magasin.

beauty oktober7

Master Precise Curvy fra Maybelline
Min yndlingseyeliner gennem flere år, Master Graphic, også fra Maybelline, har fået kamp til stregen af denne nye, skægge sag, der er genial til at lægge kurvet ‘cat-eye’-eyeliner. Spidsen der umiddelbart har en pudsig facon gør den supernem at lægge og resultatet bliver pænt og præcist hver gang.

Fås i Matas og større supermakeder m.m.

pH Restorative Detangling Toning Mist fra Philip B
Mit hår HADER det vand, der er i hanerne herhjemme. Specielt det i København. Når jeg er i sommerhus eller ude at rejse, arter det sig væsentligt pænere og det tilskriver jeg primært vandets kalkindhold. Eller mangel på samme. Men nu har jeg lært denne her bandit at kende og den normaliserer ph-værdien og giver blankt, blødt og skinnende hår.
Sprøjtes i håret efter badet. Den lugter lidt af eddike først, men det fortager sig.

Og jo, man kan opnå samme effekt ved afslutningsvis at skylle håret i vand med eddike i, når man er i bad, men hvor ofte får man lige gjort det?

Min er købt hos Frisør Ofia, men Philip B forhandles også i andre frisører og i Magasin.

Den smukke sovemaske (der reder mig på alle rejser) er fra Oliva von Halle.

beauty oktober5

Apothecary Preparations Personalized Facial Concentrate fra Kiehl’s
Jeg er vild med idéen om målrettet og skræddersyet hudpleje og denne her fra Kiehl’s er toppen af poppen indenfor netop det. Man laver sammen med ekspedienten en hudanalyse og bliver enige om 2 områder, man vil fokusere på. Jeg ville gerne have en ansigtsserum, der kunne hjælpe med at mindske mine porrer og som også indeholdt retinol, der er et superstof, når det kommer til at forny huden og forebygge aldringstegn. Således fik jeg to, små tuber med hhv. Pore Minimizing Complex og Wrinkle Reducing Complex at blande i basisserummet, der bl.a. indeholder squalane og andet hudgodt.

Kan købes i Magasin.

Genuine Glow Blushing Creme for Lips and Cheeks fra Estée Lauder
Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker creme blush og denne her i farven Peachy Keen er heller ingen undtagelse. Den indeholder en anelse shimmer, der reflekterer lyset flot og den holdbare farve får kinder og læber til at se friske ud. Og så er den nem at lægge på. Jeg kan godt lide at den er på en stick, som man påfører direkte, fremfor at man skal have fingrene ned i selve produktet.

Fås bl.a i Matas og hos Magasin.

beauty oktober6

(Visited 3.476 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Hvis jeg er så heldig at vinde et smykkesæt, vil jeg forære det til min kære veninde som en “tak fordi du er til” gave – hun er et menneske, der på trods af svær sygdom altid ser positivt på livet og endda lige har overskud til at “se andre” :-))))

 2. Det er altså nok et fjollet spørgsmål, men hvorfor er de der sovemasker fra Oliva von Halle så dyre? Kan de noget særligt, eller er de bare en pænere udgave af de almindelige (og langt billigere)…? ;-)

  1. Det sidste ;) Ej de er i noget meget pæn og lækker silke, men det er ikke fordi der er nogle særlige features eller noget hehe… Kram Emily

 3. Hej Emily. Elsker de her indlæg fordi de giver mig inspiration. Har længe tænkt på creme blushen fra e. Lauder så nu skal den prøves. Tænkte på om du har prøvet de der cushions makeup er som er meget fremme nu. Leder nemlig efter en ny foundation som skal være let men alligevel klare udfordringen med lidt rødlig hud her og der og så vigtigst at den giver masser af fugt og udstråling og glød. Har du en ide? Kh. Tanja. PS. Ville elske en ny bog fra dig. Så skynd dig at komme igang :)

  1. SÅ dejligt at høre Tanja, mht deres nye cushion-makeup, så har jeg lige prøvet den og den også god. Kig med i næste uge, hvor der er en lille video med den, som jeg har lavet med Sara Rostrup :)
   Ellers er jeg også glad for Lancômes Miracle Cushion og L’Oréals billigere alternativ (den hedder vist også noget med cushion). Sidste år brugte jeg Rodials skin tint, som også er let, men jævner flot ud. Klem Emily
   Ps. Will do ;)

 4. Det er sjovt, du nævner det med, at du kan mærke forskel på dit hår alt efter, hvor du bader. Det vil jeg prøve at lægge mærke til… ;-)

  1. Ja, det gør en kæmpe forskel for mig/mit hår. Vandet i Alperne i Frankrig er favoritten :) Knus E

 5. Hej Susanne G
  Prøv tjekke littellemon_dk på Instagram . Hun laver også nogle rigtig fine sovemasker, som jeg varmt kan anbefalde❤️ Iben H

 6. Hej! Jeg er stor fan af dine indlæg med skønhedsfavoritter, det er altid rart med lidt inspiration – men har du ikke glemt at skrive om den fine neglelak fra essie? ;)

  1. Hej Pernille, det er jeg så glad for at høre. Du har da helt ret. Den har jeg misset i skyndingen! Den hedder ‘satin sister’ og er fra essies vinterkollektion i år. SÅ pæn :) Kram Emily