Vind: Gel Couture neglelakkollektion

annonce-u-baggrund11
gel couture3

Jeg fortsætter novembergavehumøret, denne gang sammen med yndlings-essie. I foråret lancerde de deres nyeste skud på lakstammen, nemlig den superholdbare Gel Couture, som jeg allerede teasede lidt for dengang.

Nu er de twistede, små flasker imidlertid også at få fingrene i herhjemme og det fejrer vi ved at udlodde en uhyre flot æske med 10 lakker fra min favoritkollektion, nemlig den der hedder First Look + den uundværlige topcoat til hele 3 af jer, mine søde læsere.

gel couture1

essie Gel Couture har en gel-agtig shine takket være topcoaten og holder i op til 12 dage og kan alligevel fjernes let med almindelig neglelakfjerner. To tommelfingre op herfra!

Som navnet antyder er de nye lakker en manifestation af essies nære forhold til haute couturens forunderlige verden og de i alt fire kollektioner er inspireret af hver deres modeshowforbundne øjeblik: Atelier, First Look, Fashion Show og After Party. First Look er min favorit og fuld af kønne pasteller, den pæneste, flatterende nude (Fairy Tailor) og en helt genial, klar rød (Fashion Show).

gel couture2

Deltag i konkurrencen om den komplette First Look kollektion
Der er i alt 3 æsker med 11 lakker på højkant. OG til den første vinder vi trækker også et smukt, unika fashion-maleri som dygtige Mette Boesgaard har begået. Det er malet i farverne fra netop First Look-kollektionen og med inspiration fra Naem Khan, som er et af de modehuse essie samarbejder med under modeugen i New York.

For at deltage i konkurrencen om en af de 3 æsker med en fuld Gel Couture-neglelakkollektion – og hvis du er ekstra heldig også et ganske særligt maleri – så skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg.

Konkurrencen slutter på torsdag d. 24. november kl. 12.00.

Vinderen får direkte besked via email.

Held og lykke :)

 

(Visited 3.061 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

727 Kommentarer

 1. Hold nu op, en fin præmie!! ? Gad så godt prøve de nye Essie’r, men har været nødt til at give mig selv forbud mod at købe flere neglelakker resten af året ?

 2. Åh, ja tak! Jeg får helt julelys i øjnene bare af at kigge på de fine, fine farver, så dem vil jeg da enormt gerne vinde :D

 3. Uh nogle gode konkurrencer du har! Alle de skønne farver ville passe helt perfekt, når jeg skal på udveksling til Australien næste semester!

 4. Så flotte farver- og jeg er lidt nysgerrig efter de der gel-udgaver; om de mon duer til noget. Flotte er de!

 5. Vil såååå gerne vinde! Alle lakkerne er bare vildt flotte! krydser fingre og tæer ?

 6. Sikke en dejlig overraskelse! Om jeg vinder her eller ej, så skal jeg helt sikkert prøve de nye neglelakker på et tidspunkt :)

 7. Jubii jeg sender et smukt lykkeligt ønske afsted med smil og dejlig fredagsenergi til alle ?✨⭐️?

 8. Kære julemand. Jeg ønsker mig lige præcis denne fine præmie. Og jeg HAR været sød i år…. hvis jeg selv skal sige det!

 9. Kunne altså godt blive bedre til det med neglelak -Så fine allround farver er nok et godt sted at starte :D

 10. Neej hvor en fantastisk konkurrence! Jeg har kigget langt efter disse lakker! :D Krydser alle mine fingre og mere til! :)
  Hav en dejlig dag!
  Knus Amanda

 11. Er stor fan af essie neglelakker og håber at jeg kan føje disse til min lille samling ??☺️

 12. SÅ lækre farver! Jeg skal helt sikkert prøve serien på et tidspunkt, jeg håber det bliver i denne forbindelse :-)

 13. Åh, det er lige en konkurrence for mig. Har faktisk lige lagt neglelak på, og håber virkelig den holder sig pæn. Mit problem er, at jeg arbejder i et supermarked, og det er virkelig svært at holde sine negle flotte, når man arbejder med at smide en masse varer op. Derfor ville det da være smart, med en bedre holdbar neglelak. Så kan det være mine kvindehænder endelig kan fremstå velplejede længere tid ad gangen :D

 14. Nøøøj nogle fine farver. De vil falde i god jord her hjemme hvor det er tiltrængt med lidt farve på neglene efter 9 måneders graviditet ?☺️

 15. Det er jo den rene gavebod på din blog i de her dage ??

  Jeg ville være vild med at pifte vinteren op med pasteller!

 16. Så lækker præmie!!! Har en af lakkerne og det er så flot og holder snildt over 12 dage på tæerne???!!! Krydser fingre!!!

 17. Åh hvor ville jeg elske at vinde sådan en æske. Elsker neglelak, og kan slet ikke få nok

 18. Woaw! Så fine de var! :-) jeg er lige stoppet med at bide mine negle (efter 20 år, er det vidst på tide!) så de neglelakker kunne virkelig klæde mine nye negle! #finenegler

 19. Sikke fine de snoede flasker er. Ville ikke have noget imod at vinde sådan et par stykker!

 20. Så fin en præmie, du er så inspirerende med alle de tips du deler og jeg elsker neglelak, synes det pifter selv det mest kedelige tøj og humør op. Stort kram Tina ???

 21. Sikke en lækker præmie, den gad jeg så godt vinde! Jeg har været noget forsigtig med neglelakken på det seneste, fordi jeg er gravid, men nu er de tre første, sårbare måneder gået, så nu tør jeg godt igen! :-) hav en fabelagtig fredag!

 22. Gad gerne vinde ? Du har snart kostet mig mange nye neglelakker og andre dulle-favoritter?

 23. Jeg har været doven med neglelakken på det seneste, denne smukke præmie ville bestemt hjælpe på det!

 24. Synes vi læsere bliver forkælet for tiden, selv hvis jeg ikke vinder, så er jeg inspireret af de fine lakker :D
  Pastelfarverne er også mest mig – og hvorfor ikke bringe lidt lys med ind i vinteren!

 25. Nøøøøj, de er alle virkelig fine men den mint-farve er SÅ flot! Den minder mig af en eller anden grund om ski og skiferie! Dem gad jeg virkelig godt at vinde :)

 26. Åh hvor er de fine! Jeg er netop endelig stoppet med at bide negle efter mange år med den dumme vane – det kunne være så fantastisk at få helt nye fine og flotte negle med essies gel lak :)

 27. Wow et fedt billede – det gad jeg virkelig godt have hængende her hjemme ? Lakkerne måtte selvfølgelig også umådelig gerne flytte ind – det er nogle super lækre og anvendelige farver ??
  Kh Rikke

 28. Ej hvor dejligt. Dem vil jeg super gerne vinde og afprøve, neglelak holder desværre ikke så længe på mig, så jeg er spændt på det.

 29. Sikke forkælet vi bliver med alle de konkurrencer fine Emily :) Skal selvfølgelig også deltage i denne, er nemlig helt vild med de fine neglelakker :D

 30. Uh jeg holder vejret og krydser fingre for at være en af de heldige vindere. Ok – indrømmet jeg bliver nok nødt til at puste ud inden den ?24 november.

  Med krydsede fingre og tilbageholdt åndredrag.

  ILYG

 31. Jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder af de lækre lakker og måske endda et smukt maleri også :)

 32. Jeg er SÅ vild med Essie neglelakke, og ville elske at få de her skønne af slagsen <3 <3

 33. Jaaa tak??? Vil meget gerne prøve det af – ville være fedt, hvis der fandtes en hjemmeløsning, der er ligeså godt som shellack på salon :)

 34. Åhh hvor fint.
  Håber sådan jeg bliver en af de heldige og især den første vinder. Tænker det billede vil være smukt i mit nye hus.

 35. Jeg har længe været på jagt efter gode neglelakker, der holder, så det her ville simpelthen være lige i skabet :-)

 36. Naaaij, sikke en fin konkurrence! :-)
  Jeg krydser alle mine fingrer for at jeg vinder en af de fine æsker!

 37. Jeg ville blive så glad for at vinde dette smukke sæt! Trænger til noget farve på tilværelsen efter en grå november måned med mange svære ting og tab. Tak for en dejlig blog

 38. Jaa, den bedste løsning på neglelak der skaller efter få dage og besværet med at få shellac af.. !!

 39. Sikke vi læsere bliver ekstra forkælet for tiden! Krydser fingre for at være den allerheldigste, trænger til noget pænt at pynte mine hvide vægge med ? Rigtig god weekend!

 40. Jeg er dybt afhængig af neglelakker, så det ville være en kærkommen gave midt i det mørke november<3

 41. Er på barsel med vores andet barn, og det efterlader desværre ikke så meget tid til at lægge neglelak. Derfor kunne det være noget så skønt med nogle lakker, der holder så længe, så man trods alt stadig kan føle sig lidt lækker og feminin blandt bleskift og babymos :)

 42. Sådan en pakke ville helt klart lyse min PhD-deadline-stress-november op – og min 5-årige søn som er ivrig neglelak-entusiast ville blive ellevild ❤️

 43. Jeg ved ikke hvad jeg elsker mere; neglelakkerne eller maleriet! ?Men jeg krydser fingre for, at jeg har noget smukt at kigge på, både der hjemme og ude!

 44. Sikke nogle smukke, sarte farver. De ville gøre sig godt på mine negle, er jeg sikker på! :)

 45. Uhh jeg gad godt have neglelak som holder – men fashion billedet er jo også virkelig flot, så jeg krydser virkelig fingre.
  Btw tusind tak for et altid dejligt smukt hyggeligt dejligt blogunivers

 46. Nøj denne luksuspakke ville være den bedste gave til min storesøster der ELSKER neglelak. Krydser fingre for en appelsin i min turban (-:

 47. Fantastisk smukke farver til en lak elskende kvinde som jeg :-)
  Og et maleri med til et heldigt asen.
  Jeg krydser og håber og ønsker en god weekend :-)

 48. Aaargj! Hvor gad jeg godt vinde den konkurrence. Det er jo de perfekte neglelakker! Specielt til en travl pige som ikke har tid til at ligge neglelak hver 3 dage (og desværre heller ikke har råd til ‘rigtige’ gelnegle)

 49. Nej hvor lækre nogle farver! Der er i min optik ikke noget der er mere fint end velplejede negle :) Krydser fingre for at jeg vinder de fine farver til de nærtstående julefrokoster :)

  Lise

 50. For en som mig, der sjældent går med neglelak, fordi jeg bliver skør, når de skaller af efter en dag, men så gerne ville gøre det meget, meget mere, lyder de her helt perfekte! :)

 51. Ih, jeg elsker Mettes illustrationer! De er simpelthen så fine. Det ser essies nye neglelakke virkelig også ud til at være! Ville være en skøn november-gave.

 52. Det ville være perfekt til de kommende julefrokoster! Min neglelak holder aldrig mere end en dag med træning, hamre på tastatur til hverdag mv., så det ville være fantastisk med længere holdbarhed :-D

 53. De nye flasker er så fine! Essie er klart mit yndlings-lakmærke. Ville elske at vinde lidt fint til fingerspidserne :)

 54. Nøjjjj hvor er både maleri og farver bare fine.!!! Kunne godt bruge nogle lækre farver til de her triste og grå efterårsmåneder ;)

 55. Wauw, dem vil jeg gerne vinde. Har været stor fan af essie i mange år. Synes de burde sætte din rødbedefarvede lak fra New York i produktion, den er virkelig fin :)

 56. Jeg er vild med de nye Essie neglelakker. Krydser alt hvad jeg har og håber meget at blive den heldige vinder :)

 57. Det ville uden tvivl være dejligt at vinde lidt farver til den grå tid, vi går i møde :)

 58. Den plakat ville passe perfekt ind hos mig :) og elsker allerede deres gel lakker – så fingrene er krydsede!

 59. Skønne farver på lakkerne – og så er jeg ret begejstret for maleriet. Det vil bestemt ikke være en dårlig før-julegave, hvis man skulle være så heldig :)

 60. Åh, dem ville jeg elske at vinde! Var i Malmö i sommers og der var de allerede kommet frem i butikkerne, så købte top-coaten og en lak og de er allerede næsten brugt op. De holder helt utroligt, som du også skriver :D

 61. Det ville godt nok være en skøn gave! Så ville min neglelak måske holde lidt længere trods børnehave- og tjenerarbejde, der kræver en masse håndvask og -sprit :)

 62. Waaauw, jeg har virkelig kigget på dem længe, og har hørt at topcoat’en også kan bruges på deres alm. neglelakker :D Det ville være perfekt.

 63. Du er simpelt hen god til de konkurrencer, Emily ?Jeg ville elske at vinde sådan en flot samling lak!

 64. Du overgår dig selv, Emily! Enig i at det er de smukkeste farver. Ville elske at lægge negle til dem :-)

 65. Åh jeg elsker essies neglelakker og krydser fingre for at det er mig der skal forkæles med den der fine samling. Så er der da lakker til alle julens fester ?

 66. Aj for hulan – dem vil jeg super gerne vinde. Er gået helt i stå med at få brugt neglelak efter tredje pode er kommet til verden. Tiden er ligesom ikke til det. Det ville være så fedt, at få nye lakker af den slags, der holder læææænge og kan klare lidt af hvert.

  Jeg krydser mine ikke lakerede fingrer
  Kh Rikke

 67. Neglelakkene ville passe perfekt på min (lettere forsømte) negle og maleriet ville være så smukt i min entre. Så jeg krydser fingre for den helt store gevinst.

 68. Er de uden parfume eller anden aroma (kan nemlig ikke tåle det ?), deltager jeg også meget gerne ??

 69. Hold da op, hvor ville det være lækkert med sådan en præmie op til årets julefrokoster :D

 70. Jaaaa, så kan jeg passende lave et nytårsfortsæt som hedder: “Få så noget neglelak på, så de hænder ikke ser så kedelige ud”.

 71. Jeg er mere eller mindre besat af neglelak og det er uhyre sjældent at jeg ikke har neglelak på. Essie er helt klart favorit mærket ??

 72. Ville være så skønt at vinde! Mine negle er så vinter trætte og skøre af graviditet, at de virkelig trænger til kærlig omsorg.

 73. Hvor er de flotte! Mine negle har det så dårligt her i eksamensperioden, men med den fine neglelak på kan det være, jeg endelig ville kunne holde mig fra dem :-)

 74. Det ville være den perfekte julegave til min neglelak-elskende bedste veninde, der fortjener en ordentlig spand kærlighed her op til jul ❤️

 75. Lækker, lækker præmie. Er allerede fan af de nye lakker, men har ingen af farverne i denne æske. Så jeg krydser finger :)

 76. Øges chancen når man har fødselsdag den 24.? ;-)
  Ej, de er simpelthen så fine!! Hvis lakker generelt havde noget længere holdbarhed ville jeg bruge dem mere, så disse ville være fine.

 77. Ej krydser så meget fingre!!!
  Er endelig stoppet med (den dårligste vane i verden) at bide negle! Så nu kan jeg endelig bruge neglelak, og have flotte negle?
  Så ville være toppen, at vinde så flot et sæt!

 78. Åh, det gad jeg godt vinde! Savner at have lækre negle i hverdagen, og det ville være perfekt op til julefrokoster og nytår! :) Er især glad for mængden af flotte, nude nuancer, der passer perfekt til en hverdag på kontor.
  Og maleriet er også brandlækkert – det måtte godt pynte på mit værelse!

 79. Sikke da nogle pragtfulde gaver.
  Især maleriet ville falde i god jord herhjemme.
  Nøh hvor vi trænger til at få noget andet på væggen end det kæmpestore tryk, af en kat i orange skygge vi har hængende pt.
  Bevares det er jo kunst, men jeg vil rent faktisk hellere kigge på mine negle end på billedet (og de er altså ikke altid velholdte pt) ;)

 80. Det er fedt at der er kommet flere gel-struktur neglelakker, de holder meget bedre og forstærker neglene, så de ikke revner eller flækker så nemt. Desuden ser neglene også mere velplejet ud. Godt for os, som har tynde og bløde negle. Glæder mig til at prøve Essie gel, selv hvis jeg ikke vinder, må jeg købe den.?

 81. Bedste konkurrence!! Essie er favoritmærket herhjemme! Er allerede fan af deres gel couture kollektion. Krydser fingre for at vinde! Selvom 11 ekstra lakker, som fylder, nok ikke vækker samme glæde hos min bedre halvdel som hos mig.

 82. Neglelak der kan holde i op til 12 dage, lyder som en virkelig god idé til en lidt klodset pilfinger som mig, der altid mister halvdelen af en normal lak efter et par timer. Jeg krydser fingre for at vinde!

 83. Ved ikke hvad vi gjorde inden neglelak var ‘in’ ???? Bedre måde at opgradere sig selv på, på en kedelig dag findes da ikke vel ? Disse er der gjort plads til på min hylde :))

 84. Wow, de er flotte! Jeg er langt om længe stoppet med den ulækre vane at bide negle, så det ville være prikken over i’et, hvis jeg vandt disse!

 85. Jeg vil så gerne prøve de nye lakker! Det er jo den bedste nyhed på neglefronten længe :)

 86. Elsker Essie og sikke en fin mulighed for at udvide sortimentet og sågar prøve de nye gelneglelakker??

 87. Hvor er de fine. Jeg synes, det er så svært at finde den rigtige nude, som gør lige dét der ved negle og hænder, så de bare ser lækre ud. Men her er da god mulighed for det :)
  God lørdag

 88. Ej hvor er de fine! Jeg er vild med Essie og har luret på deres nye gel couture lakker i noget tid, da det kunne være genialt med noget ekstra holdbarhed :)

 89. Lækkert konkurrence! Elsker Essies lakker ? Det er perfekt med lidt nyt op til alle julefrokosterne.

 90. Well, hallo! ?
  Min kusines polterabend ville blive så fin med disse fine farver på neglene af alle pigerne!

 91. Jaaaaa! Det lyder som en fantastisk giveaway! Jeg krydser fingre for at de lander hos mig. Sissel

 92. Og så lige op til jul! Det er sådan en pakke, hvor man ikke rigtig kan vælge hvilken man vil have på ;) Så skønne farver. God jul

 93. Den der lidt mat-røde er godt nok flot!!!! Ved du hvad den hedder?
  Krydser fingre for at den bliver min :-)
  vh Katrine

 94. Det ville være noget af en opgradering af min neglelaksamling at vinde alle disse smuksakker ??

 95. Essie er geniaaaallleeeee. Håber jeg vinder, så jeg kan få lidt lækkert at putte på neglene til de kommende julefrokoster??

 96. Nej nej nej en lækker konkurrence! Lakkerne er simpelthen så fine, især til foråret – eller når man bare gerne vil have lidt forårsstemning i kolde og mørke november :)

 97. De nye lakker er så fede, jeg har hørt så meget godt om dem. Så jeg vil gerne deltage. God dag til dig ❤️

 98. De smukkeste farver både på det fine maleri og på neglelakkerne. Som typisk blond (og bleg!) skandinav er jeg også temmelig farveforskrækket -> vilde farver på neglene kan derfor være ret grænseoverskridende! De blide farver er derfor alletiders til at peppe looket op og blive hverdagslækker uden at føle at man stikker alt for meget ud :)

 99. Prøver lykken – og krydser fingrer! For sådan en gang gel neglelak er altså helt genial – og holder virkelig lang tid! Jeg er også kæmpe fan :)

 100. Mine fingre er krydset i håbet om snart at kunne blive forkælet med et sæt flotte negle:-)

 101. Essie laver de bedste neglelakker, og er vild med de ofte finurlige navne ?Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder ???

 102. Sikke et lækkert giveaway! Jeg elsker neglelakker, og jeg vil altid prøve nye farver og disse er virkelig pæne

 103. Man kan aldrig få for mange (forskellige) Essie lakker, så jeg smider også et lod i puljen og krydser fingre ;-)

 104. Mine neglelakker er allesammen ved at blive tørre, så kunne godt trænge til nye lakker til fusser og poter:)

 105. EJ jeg er inden for de seneste par måneder blevet en neglelak-kind-of-gal (noget, jeg aldrig troede skulle ske), så det ville da være perfekt med sådan et luksuriøst starter kit her!

 106. Juhuuu, sikke et gavehumør du er i! :)
  Pretty perfect for de kommende julefester – og lang tid efter (:

 107. Ih dem kunne jeg simpelthen SÅ godt bruge, da jeg lige har ryddet massivt ud i min neglelakssamling, og smidt alle dem ud, der var for gamle! :-)

 108. Perfekt til sæsonen for julefrokoster og fine negle :) Den vil jeg gerne vinde.

  Mvh. Anne

 109. Wow så lækkert med smukke negle. Intet neglelak holder på mine negle, måske disse virker.

 110. Åhhhh hvor er de fine. Jeg har altid neglelak på – og altid Essie, og gad rigtig godt prøve de nye gel-lakker:)

 111. sikke en fin give away! <3

  som nybagt mor ville det være en skøn gave at få, da jeg ikke har tid til at lægge nyt neglelak på så ofte :)

 112. Meget fine farver!! :) Jeg er helt vild med dem alle sammen – særligt den pistaciefarvede! :)

 113. Hold nu op, nogle fede GAW’s du har i tiden!! Jeg er SÅ vild med Essies nye kollektion, fordi holdbarheden er rigtig god. Det er perfekt når man er en aktiv kvinde, som ikke altid er så feminint anlagt og får lavet hakker og revner i almindelig neglelak ;-)

 114. Mig,mig, mig,mig, mega meget mig…..please pretty please det ville være den lækreste og mest ultimative før julegave

 115. Jeg er helt tosset med det. Jeg har ellers været meget til klare toner på neglene, men jeg er blevet ret forelsket i de støvede lavendel og greige-farver.

 116. Uhhh, som nybagt mor på barsel med 3. barn (alle drenge), ville det være lykken med holdbare neglelakker – please please, lykkens gudinde ????

 117. De er simpelthen så fine. Ville elske at påfører en af disse fine neglelakker på mine negle til mit gymnasiums kommende galla ?

 118. OMG ??? intet andet end Essie får lov til at røre mine negle, så det ville være den mest fantastiske konkurrence at vinde!

 119. Wow – Jeg har kigget så meget på dem og ventet siden du teasede. Men som nybagt mor er jeg ikke liige kommet dertil endnu, selvom jeg er neglelak-addict. Den perfekte undskyldning for at føle mig hverdagslækker igen!

 120. Det er virkelig nogle fantastiske konkurrencer, du har på bloggen for tiden – tusinde tak for det, og tak for en skøn blog!

 121. Åh, wow, ville elske at vinde!!! Farverne ser SÅ skønne ud – og med de smukke flasker ville det ikke gøre noget at have hele 10 style stående!

 122. Som mor vasker man hænder liiidt oftere end gennemsnittet (måske er jeg lidt bakterie tosset), jeg ville elske at neglelakken kunne holde lidt længere i hverdagen – krydser fingre

 123. Uanset om jeg vinder eller ej, skal de testes. Neglelak der holder op til 12 dage, lyder alt for godt :-)

 124. SÅ fine! Og dødsmart med særlig holdbar neglelak. Det er der især behov for, når man har en lille terrorist på 6 måneder, der altså ikke altid gider vente til mors neglelak er tør ;-)

 125. Jeg er altid på jagt efter en god nude, og så er det jo bare bonus med alle de andre skønne farver:)

 126. Som altid, virkelig fik konkurrence. Den kollektion vil jeg meget gerne dele med min 3 årige datter, der allerede er meget begrejstret for at få farvet neglene :)

 127. Har længe gerne ville prøve deres nye lakker – så jeg krydser virkelig fingre for, at jeg bliver den heldige vinder:)

 128. Lidt festlige negle ville uden tvivl være den hyggeligste overspringshandling midt i eksamensræset!

 129. Er det mon maleriet man kan ane på fotoet med de smukke lakker? Vidunderlug præmie…ren luksus-forkælelse…trykker tommelfingre??

 130. Sikke nogle smukke Essie-lakker ☺️ Kunne så godt tænke mig at vinde dem – trænger til at få skiftet ud og få nogle nye at vælge imellem ?? ? krydser fingre! Tak for en god blog ☺️

 131. Åh! Har køt to lakker fra gel couture-serien, og er hooked. Ville være sååå fantastisk at vinde denne flotte æske! :)

 132. Årh det ville jeg elske at vinde.
  Med to små børn, fuldtidsjob og lederuddannelse så lyder neglelak, som holder 12 dage bare som det helt rigtige ;-)

 133. Sikke nogle fine neglelakker! Jeg har faktisk ikke en eneste pastelfarvet neglelak, så det ville være så dejligt at vinde dette sæt ?

 134. Jeg er så spændt på at prøve de lakker! Det hører desværre efterhånden til sjældenhederne, at jeg får neglelak på, selvom jeg elsker det og efterhånden har en ret god samling. Det kniber bare alt for meget med at få tiden til det i hverdagen ovenpå arbejde og familieliv. Men hvis de vitterligt holder i mere end en uge, ville det være tiden og besværet værd ???

 135. Hvor nogle virkeligt fine farver! :) Jeg krydser fingrer for, at jeg vinder dem til næste gang, jeg skal tøsehygge med mine søstre <3

 136. Ved næsten ikke om det er neglelakkerne eller billedet der er finest ???? Begge dele ville passe perfekt i mit (lidt for lyserøde i følge manden) hjem ?

 137. WOW – fed konkurrence! Den kunne jeg helt vildt godt tænke mig at vinde som i overdrevet gerne! :-D
  Essie er mit all time favorite mærke, så at vinde ville give lidt sunshine i det her ellers meget grå november vejr :-)

 138. Hvor ville jeg blive glad for alle de smukke lakker og muligheden for at prøve essies gel couture.

  Fantastisk præmie!

 139. Hvor er det bare nogle fine farver. Perfekt til de fester man snart vil gå i møde, og selvfølgelig også til tiden efter <3 Dejligt at vinde, for så vil jeg da helt klart give gaven til min kære mor :)

 140. For søren, hvor vil jeg gerne være en af de heldige da. Trænger så meget til en opfriskning på neglefronten! xx

 141. Sikke nogle flotte farver! De vil lyse godt op her i den mørke tid, så håber jeg er heldig :)

 142. Årh det ønsker jeg mig virkelig meget ? Jeg skal holde fødselsdag den 26/11 og det ville være perfekt dertil, så kan mine veninder evt. også blive forkælet ?

 143. Juhuu, dem vil jeg gerne vinde! Måske jeg kan vænne mig af med at pille i mine neglerødder, hvis mine negle er fyldt med flotte farver ??

 144. Okay der er virkelig mange der deltager kan jeg se ? men der skal vel være tre der vinder, så jeg prøver! Jeg tror nu ikke selv jeg ville beholde dem alle. Jeg er nemlig på jagt efter noget at give min mor i advent gave :)

 145. Super fine farver til neglene og smukt artworks. Lige til at blive glad for i december. Jeg skal holde venindejulefrokost og vil gerne dele de fine lakker med de bedste damer!

 146. Jeg er den største nørd til at holde min neglelak pæn. Måske denne ville gøre tricket? Jeg prøver lykken!

 147. Det er jo simpelthen den helt perfekte sammensætning! Så fint, så flot, så lækkert :-)

 148. Fantastiske farver – Jeg elsker hver og en af dem! Jeg bliver en virkelig glad pige, hvis jeg vinder hele Firs Look kollektionen, for ikke også at nævne det fine fine maleri!

 149. Uhh…. dem ville jeg godt vinde ! Jeg har vildt tørre negle så neglelak skaller oftest på dagen eller dagen efter, dog er mine erfaringer at Essie neglelak holder lidt længere, så tænker måske disse kan holde endnu længere tid :)

 150. Super lækre lakker og et virkelig fint maleri! Har været fan af Essies neglelakker i flere år nu, så hvor kunne det være dejligt at vinde denne rigtig gode præmie:-)

 151. Jeg har kigget på dem siden jeg hørte om dem første gang herinde hos dig – de ser så fine ud og hvis de er mindst lige så gode som essies lakker iøvrigt er (det eneste mærke jeg bruger), og oven i købet holder længere, ja så er jeg på!

 152. Uh, en lækker konkurrence. Det er nogle skønne farver :D Godt med lidt friske farver her til vinter ;-)

 153. Jeg krydser fingre, sådan et sæt gad jeg godt vinde, eller måske give min søster i julegave ? :)

 154. Åh, jeg er nødt til at deltage – hvor er den neglelakskollektion bare smuk! Det vil være en fornøjelse at kunne forkæle mig selv med smukke farver på neglene.

 155. Selv med en lille baby i maven forhindrer mig ikke i at have neglelak på. Sørger for at undgå så meget kemikalier og spiser økologisk, men neglelak er min “guilty pleasure”

 156. Dem har jeg ville prøve lige siden jeg så dem første gang! Håber virkelig på at vinde :)

 157. Åhh, så flotte! Jeg glemte helt at købe nogle med hjem fra lufthavnen sidst – dumt!

 158. Jeg har ventet på at essies nye lakker kom i butikkerne så det ville være fedt at vinde dette sæt :)

 159. De farver er da de smukkeste og mest flatterende jeg længe har set og så er jeg vildt imponeret over holdbarheden. Jeg har ikke prøvet denne gel lak endnu, men ville blive enormt glad for at vinde de 10 skønheder. Flakonen er virkelig fin, næsten et lille kunstværk i sig selv <3

 160. Jeg vil klart mene, at jeg kan tale min sag for at vinde de her mega pæne neglelakker! Jeg har nemlig fødselsdag d. 24. november – netop derfor er 24 og 11 mine absolut yndligstal! Så hvor vildt er det lige, at du udlodder 11 lakker d. 24. november, som også er den dag, jeg bliver 24?!! Krydser så meget fingre for en meget meget pæn fødselsdagsgave :))))

 161. Ej. hvor kunne det bare være en fantastisk ting at vinde. Lidt fin og flot kulør til ens negle i dette lidt grå november-vejr. En lækker lille detalje som gør glad. :-)

 162. Sikke en dejlig præmie. Den vil jeg rigtig gerne vinde til at dele med min meget neglelaksglade søster, som fortjener en gave.

 163. Igen en virkelig, virkelig skøn konkurrence! Den præmie vil jeg elsker at vinde, så jeg kan få fine negle til jul <3

 164. Åh, hvor er de fine alle sammen – og virkelig skønt de holder i op til 12 dage. Jeg krydser fingre for en tidlig julegave ☺️???

 165. Lige det rette tidspunkt, med alle julefrokosterne i mente, at vinde denne skønne gave.

 166. Åhh hvor er de fine – ville være rart med noget, der kunne lyse lidt op i mørket. Desuden hyggeligt tidsfordriv, når man alligevel tænder stearinlys og ser serier :)

 167. Tommel op herfra! Jeg har ikke prøvet gel-lakken endnu, men det lyder spændende! Jeg er tandplejer, både vasker og spritter hænder langt oftere end gennemsnittet, og vil derfor gerne have en neglelak der holder! Og elsker at have smukke negle/hænder da det er mit “værktøj” og det udstråler man bare også er lidt mere pæn og generelt “ren”. Kh Tanja

 168. Uh, de er fine! Det er som om alle mine neglelakker er tørret ud på samme tid, så denne præmie ville falde på et “tørt” sted ;-)

 169. Omg, hvor er de farver altså bare fine. Har aldrig helt forstået hypen omkring chanels lakker, men Essies on the hand, er virkelig spot on med deres farver

 170. Uhh, den konkurrence, vil jeg gerne tilmeldes ;-) Jeg er spændt på, om det virkelig kan passe, at neglelakken holder sig pæn i 12 dage – det ville i hvert fald klart være en personlig rekord herfra!

 171. Går med neglelak HVER dag og har gjort det i så mange år, at jeg ikke længere har en idé om hvor længe det kærlighedsforhold har varet. <3

 172. Det ville være så lækkert at vinde – og kunne peppe alle jule outfits op.

  Tak for en fantastisk blog og din dejlige bog, som bliver læst igen og igen herhjemme?

 173. Ihh, jeg ville blive ellevild over at vinde sådanne pæne neglelakker. Jeg mangler nogle holdbare lakker, da jeg simpelthen er så sløv til at få lagt ny neglelak hver 3-4 dag, som det jo nærmest kræver med almindelig neglelak. Krydser fingre!

 174. Som sygeplejerske lærer man virkelig at værdsætte de dage, man kan forkæle sig selv og lakere sine negle i en smuk farve!

 175. Wauw – hvor er de fine! Jeg krydser fingre og tæer, som måske kan ende med blive dekoreret med de fineste farver… :-)

 176. Smukke smukke lakker – kan man godt være lidt neglelak-narkoman :P Og er helt vild med maleriet på billederne – er det mon det man kan vinde?? :D Krydser fingre!

 177. Åh åh åh – du kan noget med give aways!!

  Denne ville jeg blive overlykkelig over at få fingrene i.

  Keep up the good work ;)

  …og god dag :)

 178. Virkelig dejlig gave her til juletiden:-)
  Jeg elsker smukke lakker, så de vil falde i gode hænder her.

  God ny uge:-)

 179. Fantastisk kollektion med så fine farver! Jeg kunne virkelig godt bruge nogle nye neglelakker, da mine egne aldrig holder mere end et par dage. Det kunne være skønt <3

 180. Wow de er flotte! Står og “mangler” nogle nye farver (gør man ikke altid det ;) ) og det kunne være ekstra rart når vi nu snart træder ind i december, en lang og dyr måned (især når man er på SU) og skal skrive diverse opgaver hele måneden… :O

 181. Det kunne være så lækkert at vinde nogle af de nye lakker fra essie, så jeg kunne dele dem med min søde søster <3

 182. Hvor er de smukke. Jeg trænger til fornyelse, så jeg håber, at jeg er den heldige:-)
  K.h.
  Christina

 183. Jeg prøver ihærdigt at blive lidt mere hverdagsfin! Holdbare lakker tror jeg vil gøre intentionen væsentligt lettere at opfylde, så tak for deleren :)

 184. Hej!
  Jeg har gen-opdaget min kærlighed til neglelak indenfor det sidste år, men er evigt travl og orker ikke lægge nu lak hver anden dag, fordi det skaller af og jeg ved ikke hvad. Det her lyder som den perfekte løsning! <3 Jatak.

 185. Jamen, jamen, jamen sikke en konkurrence! Den vil jeg godt nok rigtig gerne vinde :)
  Fantastisk gave!
  X

 186. Håber at jeg er heldig, da jeg altid har neglelak på…….ps hyggeligt at hilse på min favorit blogger? , da du og Essie holdt event i Magasin.

 187. Hold da op, hvor er det nogle skønne farver. Dem ville jeg gerne have fingrene i!!!

 188. Elsker neglelakker – specielt dem, der holder godt, er lige noget for mig :-) DBH. Tanja.

  1. Hov, den blev sendt for hurtigt ;)
   Den står allerede på ønskelisten, men det kunne da være så lækkert at vinde dem!

 189. Hvor er de flotteeeee! Er forelsket i farverne – især den grønne. Tak for en dejlig konkurrence :-)

 190. Årh, hvor kunne det være lækkert og dele sådan en lækker boks med min søster som en slags advents gave :)

 191. Åh! Er man lige helt solgt over Essies smækre farver i de twistede flakoner. De er så smukke og elegante ❤️

 192. Jeg kunne så godt tænke mig at vinde denne præmie! Jeg skal giftes næste sommer og da vi skal have maaange gæster går alle penge til sparekontoen. Et sæt neglelak ville være det perfekte update til min garderobe!

 193. Åh! Hvor er de skønne???.
  Hvem der kunne vinde en så dejlig før- julegave.????
  SÅ hyggeligt. Jeg ville elske at sidde inde i varmen og prøve de fine ting!
  ????

 194. Så nogle flotte lakker, kunne jeg sørme godt tænke mig at få fingrene i. Plus det fine maleri! Spændende konkurrence!

 195. Wow, sikke en lækker give-away! Jeg vil så gerne prøve de nye lakker! Jeg er kæmpefan af Essie og kan altid finde en ny lak, jeg er nødt til at prøve ?
  Jeg krydser alt, hvad der kan krydses for at jeg er en af de heldige!

  Tak for en fantastisk blog!

 196. Yes, dem ville jeg simpelthen elske at prøve! Budgettet er hos mig lidt for småt til shellac etc, men måske man kunne opnå en smule af den samme luksus-feel med disse basser :D

 197. Neglelak er min yndlings accessory! Jeg ser kun mine negle i sin naturlige tilstand når jeg har fjernet min neglelak for derefter at tage noget nyt på ;) Uanset kropsform passer en neglelak altid og det er vi mange der sætter pris på. Jeg er en sucker for Essie, men i denne kære studietid er det bare ikke altid at neglelakbudgettet er så stort, derfor ville jeg elske at vinde en pakke med 11 Essie neglelak fra First Look kollektionen! :D

 198. Jeg går og sukker efter ny inspiration til mine negle. Samtlige neglelakker er smidt ud og hylden er nu helt top og klar til nyt selskab…

 199. Krydser fingre for lidt lækkert til mine negle som jeg er holdt op med at bide i så er så stolte af dem nu

 200. Elsker Essies neglelakker. Har faktisk aldrig ejet nogen neglelakker fra andre mærker end Essie. Har det ligesom med slik, når jeg ser sådan en bunke af deres neglelakker. Må bare have.. ??

 201. Da jeg første gang spottede det fine nye design blev jeg virkelig betaget! Det gør virkelig en visuel forskel. Hvis jeg ikke vinder her, skal jeg med garanti ud og erhverve mig en flaske, for at prøve den nye gel effekt.

 202. Åhh, jeg vil så gerne forkæle mine negle, der endelig er blevet fine og lange efter jeg er stoppet med mange års klam bideri..

 203. Hvis jeg var så heldig at vinde disse 11 lækre neglelakker ville jeg give dem til min rigtig gode veninde for at vise hende hvor taknemmelig jeg er for hende specielt nu når alting virker uoverskueligt for hende. Og så vil jeg håbe at hun vil lade mig prøve en af farverne;)